artisan Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2020 5 godzin temu, hrypa napisał: W blue city dziś kupiłem boat shoes sebago w rozmiarze 44 za 100 zł. Zostały jeszcze dwie pary Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Dziękuję Dziękuję ten model właśnie bym chętnie nabył a myślałem że chodzi o model Jobson który kiedyś kupiłem i uważam za niewygodny z powodu b. ciężkiej podeszwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 W dniu 19.06.2020 o 16:15, MH_fan napisał: Moje kostki płakały już od samego założenia tych boatsów na stopkę, bez chodzenia, a co dopiero mówić o śmiganiu w nich... 😅 W tym modelu numer w górę trzeba pójść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2020 Dawno nie byłem w tk, więc przy okazji zajrzałem do galerii katowickiej. Spory wybór jeansu Tommy Hilfiger selvedge i zwykle, cena 80-199zl, do tego fajne sztruksy RL we wzór camo,oraz zwykle chino RL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 10 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2020 Koledzy widzieli, ile RL rzucili po Tkjach? Na jaki rynek skierowane są te rzeczy, które zamiast rozpiski o użytym materiale w języku angielskim, mają oznaczenie procentowe i pismo obrazkowe? Ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2020 Jakie produkty się pojawiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 10 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2020 Trochę chino, jakieś dzinsy, widziałem też marynarkę, kurtkę, ale przede wszystkim mnóstwo koszul - niektóre po 134,99. Część rzeczy, która została wyceniona znacznie poniżej ceny RL w TK z wcześniej wspomnianymi metkami bez angielskiego składu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 11 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2020 Gdyby ktoś znalazł spodnie gurkha w rozmiarze 30 albo 31, to proszę o kontakt W poprzednim rzucie RL były, ale nie trafiłem na swój rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 14 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2020 Dzisiaj w TKMaxxie zrobiłem najbardziej preppy zakupy w moim życiu - popover z madrasu z misiami polo, koszula z granatowego seersuckera - obydwie od PRL. Do tego bardzo fajne chinosy od Bruhla, bardzo ładny brązowy kolor i wysoki stan. Materiał tez ciekawy - lyocell i modal, bardzo miły w chwycie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 14 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2020 Koszule z seersuckera na lato to jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 11 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2020 A ja nabyłem kolejny kaszkiet firmy Wigens. Na zewnątrz 100% wełna, wewnątrz 100% bawełna. Polecam przyjrzeć się tej marce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 11 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2020 Ale uważaj na rozmiar! Teoretyczne zasady powodują, że wiele osób nosi za małe czapki. Kaszkiet musi dobrze osiąść na głowie, nawet do ok. 1 cm nad uszami. W innym wypadku wygląda to po prostu źle, nieproporcjonalnie. Jako ostrzeżenie mogą posłużyć zdjęcia poprzedniej głowy państwa w kaszkiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 14 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2020 Warszawa centrum - 270 zł. Z 4 pudełka zostały. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 11 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2020 Byłem wczoraj i cóż - w końcu coś się dzieje. Pełno (tzn. jakieś 10-15 par) butów od Doucal's z metką Gold Label. Rozstrzał modelowy dość znaczny - i klejone sztyblety, i szyte sztyblety, i oksfordy czarne, i zamszowe chukka, i jakieś derby się znajdą. Niektóre skóry całkiem przyjemne przy macaniu, ceny również nie za wysokie - 330-400 złotych. Trzeba tylko oglądać co tam się zadziało w głowach projektantów - mierzone oksfordy miały gumkę pod kwaterami, po co - nie wiem . W dzianinach pojawiło się trochę marek angielskich, znaleźć można wszystko poza golfami - tych praktycznie wcale na męskim dziale. Poza tym wciąż pełno PRL i Faconnable na dzianinie, co w sumie widać też na Allegro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 Coś dla fanów Hamiltona z formuły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handsomedude Napisano 19 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2020 Ostatni zakup Floris van bommel za 249:; Wysokie monki są rzadkością, może zostawię. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 19 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2020 @handsomedude jeżeli mają od wewnątrz zamek błyskawiczny to wcale nie są taką rzadkością 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 2 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2020 Dzisiaj upolowany płaszcz Gianni Feraud, 80 wełny, 20 poliamid, tkanina Mele Alessandro. Bardzo fajna w dotyku wełna. Leży dobrze. Co sądzicie? Raczej szary, to jasne zdjęcie daje niebieski odcień, którego nie ma. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 2 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2020 Mi się podoba (przynajmniej na zdjęciu ). Sam szukam czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 2 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2020 Bardzo fajny. Bonarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 2 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2020 Bonarka, są jeszcze rozmiary 54 i 50, ten jest 54. Tylko coś kiepska jakość zdjęć. Dodałem z komputera. Bo z Tapatalk słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkol Napisano 10 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2020 Na Matarni w Gdańsku kilka sztuk kraciastych koszul Brooks Brothers r.41 (supima cotton) za 79zl. Są też skarpety Duchamp 29zl za 3 pary - w pionowy prażek i kilka wzorzystych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maaati Napisano 17 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2020 Czy ktoś orientuje się czy w Warszawie też rzucili koszule Brooks Brothers? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 Budżetowe klasyczne oksfordy GYW z krytym kanałem szycia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 2 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2021 W Bonarce dzisiaj było parę fajnych rzeczy: Bordowe sztruksy Hackett za 9!! zł (już nie ma ),jeansy Diesel za niecałe 100zł, kurtki GrenfellxHackett za 100-250zł (też już jednej nie ma), sporo rzeczy Paul&Shark. W marynarkach bieda, na koszule i buty nie miałem czasu spojrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 Sneakersy Loro Piana z niewiarygodnie miękkiej skóry, w cenie 550zł. Tikej na Marszałkowskiej. Rozmiary 42 i 41. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi