Koval Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 @Midlife-Crisis, Wspominałaś, że SS szyją coraz węziej; po tym zdjęciu wnoszę, że u Ciebie w domu złośliwe trolle zwężają nawet spodnie w szafie... ? Sięgając ostatnio po lżejsze spodnie zauważyłem, że u mnie też grasują.? Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 Z paskiem byłoby fajniej ale bez zdecydowanie nie jest źle. Ładna koszula, skąd jest? Fajny jazz bass na drugim planie:) Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 1 godzinę temu, Zajac Poziomka napisał: @Midlife-Crisis fajnie, ale w spodniach ze szlufkami brak paska trochę razi. Z plecionym/zamszowym paskiem byłoby jeszcze fajniej Mam parę fanek moich outfitów (tak po 60tce) I też tak mówią. Pomyślę nad plecionym. ? Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 Godzinę temu, Koval napisał: @Midlife-Crisis, Wspominałaś, że SS szyją coraz węziej; po tym zdjęciu wnoszę, że u Ciebie w domu złośliwe trolle zwężają nawet spodnie w szafie... ? Sięgając ostatnio po lżejsze spodnie zauważyłem, że u mnie też grasują.? To efekt siłowni ? Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 Godzinę temu, ciasteczkowy napisał: Z paskiem byłoby fajniej ale bez zdecydowanie nie jest źle. Ładna koszula, skąd jest? Fajny jazz bass na drugim planie:) Koszula jeszcze z metką Szarmant, bas nie mój ale z metką Cheri (firma do przegranej w procesie z pewną marką samochodową nosiła nazwę Chevy). Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 12 Lipca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2020 Corneliani, Brooks Brothers, Strellson, Eton, @Skalpel, TLB: 9 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 14 Lipca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 Kilka dni temu. Ładny, klasyczny kołnierzyk, piękne guziki z masy perłowej i bardzo starannie obszyta butonierka... Niby drobiazgi których nie widać z kilku metrów ale cieszą. 15 2 Cytuj
eduardo Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2020 Koszula to len od Osovskiego, marynarka SuSu 1 Cytuj
DanielMagic Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 Dzisiaj totalnie na luzie w kurtce safari. 5 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 26 Lipca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 14 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 Z wczoraj. Inspiracja ewidentna:) 3 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Nie wiem w sumie czy to wypada bez marynarki do szortów... 8 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2020 24 4 Cytuj
me.spoke Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Prawda, te pola robią wrażenie. A co najlepsze to nie Prowansja, a nasza rodzima Lubelszczyzna 1 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2020 41 minut temu, me.spoke napisał: a nasza rodzima Lubelszczyzna Czy zdradzisz gdzie konkretnie? Cytuj
me.spoke Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2020 https://www.facebook.com/PlantacjaLawendy 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2020 10 6 Cytuj
pi_senny Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Gratuluję zdjęcia bez nikogo w tle, bo w sezonie graniczy to z cudem ? 1 Cytuj
Wodzu Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2020 42 minuty temu, pi_senny napisał: Gratuluję zdjęcia bez nikogo w tle, bo w sezonie graniczy to z cudem ? Wystarczy przeczekać jedną z fal turystów. Byłem przejazdem, zamek nie zrobił na mnie wrażenia (choć zdaję sobie sprawę, że jest to "zasługa" wichrów historii). Cytuj
laleczka Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2020 @Wodzu co to za koszula bo kołnierz robi wrażenie? ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi