domixon Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2020 Ostatnio dużo zdjęć z rowerem w tym temacie, wrzucę też swoje. Ze środy, jak było rano w okolicach 4 stopni. 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2020 Witam, witam w podgrupie cyklistów! Cytuj
ell Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2020 @domixon Co to za rękawiczki, bo potrzebuję w tym samym celu Cytuj
domixon Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2020 2 godziny temu, ell napisał: @domixon Co to za rękawiczki, bo potrzebuję w tym samym celu Vistula, są teraz po 80 złotych https://vistula.pl/skorzane-rekawiczki-22?utm_source=facebook-smv&utm_campaign=DPA_RMKT_smv&utm_medium=sprzedaz-smv&utm_content=A_18%2B_all1d_ANF&fbclid=IwAR3e3Ib6K2bUbBuSzhliKJZo64nlWvKz2plJ2oqQ9H8AA6OvvjYCHCQ2HFA Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 29 Października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Października 2020 Pozując na Insta influencera... 16 8 Cytuj
Beny23 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Kaszmirowy płaszcz: Loro Piana Sztruksy: Drake’s Chelsea Boots: Gaziano & Girling 2 Cytuj
Dubbing Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Pozując na Insta influencera... Świetny zestaw. Uwielbiam takie minimalistyczne kombinacje, w których główna rolę grają faktury i materiały. Możesz pochwalić się skąd są poszczególne elementy? Szczególnie i interesują mnie spodnie i golf, marynarkę, zdaje się, już kojarzę Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Wodzu Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 1 godzinę temu, Dubbing napisał: Świetny zestaw. Uwielbiam takie minimalistyczne kombinacje, w których główna rolę grają faktury i materiały. Możesz pochwalić się skąd są poszczególne elementy? Szczególnie i interesują mnie spodnie i golf, marynarkę, zdaje się, już kojarzę Dzięki! Golf Massimo Dutti, a spodnie to selvedge denim Luxire. 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Przeprszam za dublowanie postów. Nie da się usunąć własnego postu. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Opublikowano 1 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Ponieważ w zeszłym miesiącu przesadziłem z lansem, a nie jestem jeszcze na tyle uzależniony żeby płacić Tapatalkowi za możliwość ładowania nieograniczonej ilości zdjęć dopiero dziś mogę coś wrzucić. A tu sprzed tygodnia: wykorzystanie tweedowej marynarki zgodnie z pierwotnym przeznaczeniem 8 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 8 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 22 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Opublikowano 9 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 6 4 Cytuj
musa19 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 @Zajac Poziomka, zazdroszczę pogody (albo wytrzymałości na zimno?) - ja wczoraj na spacerze z dziećmi przemarzłem w golfie z merynosów i pikowanej Barbórce... Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 41 minut temu, musa19 napisał: @Zajac Poziomka, zazdroszczę pogody (albo wytrzymałości na zimno?) - ja wczoraj na spacerze z dziećmi przemarzłem w golfie z merynosów i pikowanej Barbórce... Również miałem golf z wełny merynosów, a sama marynarka jest gruba i dosyć ciepła (wełna/kaszmir 70/30 gramatura około 350-360), myślę że komfort termiczny daje porównywalny z kurtka Barbour. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 11 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 12 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 16 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 U r b a n jacket + koszula z bawełny z odzysku od Albiniego 8 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DolceGusto Opublikowano 20 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2020 New deal, wintydżowy fair isle od Ralpha 10 2 Cytuj
pablocito Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 Czapkę na jesienne spacery z psem ukończoną wczoraj przez moją wspaniałą żonę. 2 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 22 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 5 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 22 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 Belstaff Roadmaster: 14 3 Cytuj
Bogusław Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2020 W dniu 20.11.2020 o 10:25, DolceGusto napisał: New deal, wintydżowy fair isle od Ralpha Cześć! Gdzie udało Ci się kupić taki vintage i to jeszcze od Ralpha? Szukałem na początku jesienie swetra, może być rozpinany albo kamizelka, ale w grafice google wyskakiwały i wyskakują albo dawne i nieaktualne oferty sprzed lat albo zdjęcia z lat 20. Zamówiłem taki https://www.ralphlauren.it/en/fair-isle-wool-jumper-545586.html?dwvar545586_colorname=Grey Fairisle ale odesłałem, bo był zbyt smutny. Nie był to też taki prawdziwy Fair Isle ze względu na charakter wzorów. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2020 W tej cenie możesz kupić dwa swetry Fair Isle od William Lockie... https://baltzar.com/?post_type=product&s=Fair+isle#pid-46603 https://www.ahume.co.uk/william-lockie-lambswool-fairisle-crew-p4360 1 Cytuj
Blondas Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2020 Czapkę na jesienne spacery z psem ukończoną wczoraj przez moją wspaniałą żonę.Czapka dwurożna, jak to wróży? A hand made rozczulający. Cytuj
pablocito Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2020 Ona nawet ma ze 3 rogi, jak w tej niemieckiej piosence. Ale jest milutka i niesamowicie ciepła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi