Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Pozując na Insta influencera...
IMG_20201018_135438.thumb.jpg.ad0bd081be22ab5c4af08c2762b4694a.jpg
Świetny zestaw. Uwielbiam takie minimalistyczne kombinacje, w których główna rolę grają faktury i materiały. Możesz pochwalić się skąd są poszczególne elementy? Szczególnie i interesują mnie spodnie i golf, marynarkę, zdaje się, już kojarzę

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
1 godzinę temu, Dubbing napisał:

Świetny zestaw. Uwielbiam takie minimalistyczne kombinacje, w których główna rolę grają faktury i materiały. Możesz pochwalić się skąd są poszczególne elementy? Szczególnie i interesują mnie spodnie i golf, marynarkę, zdaje się, już kojarzę emoji846.png

Dzięki!

Golf Massimo Dutti, a spodnie to selvedge denim Luxire.

• Like 1
Opublikowano
41 minut temu, musa19 napisał:

@Zajac Poziomka, zazdroszczę pogody (albo wytrzymałości na zimno?) - ja wczoraj na spacerze z dziećmi przemarzłem w golfie z merynosów i pikowanej Barbórce...

Również miałem golf z wełny merynosów, a sama marynarka jest gruba i dosyć ciepła (wełna/kaszmir 70/30 gramatura około 350-360), myślę że komfort termiczny daje porównywalny z kurtka Barbour.

Opublikowano
W dniu 20.11.2020 o 10:25, DolceGusto napisał:

New deal, wintydżowy fair isle od Ralpha

IMG_20201120_102058~2.jpg

Cześć! Gdzie udało Ci się kupić taki vintage i to jeszcze od Ralpha? Szukałem na początku jesienie swetra, może być rozpinany albo kamizelka, ale w grafice google wyskakiwały i wyskakują albo dawne i nieaktualne oferty sprzed lat albo zdjęcia z lat 20.

Zamówiłem taki https://www.ralphlauren.it/en/fair-isle-wool-jumper-545586.html?dwvar545586_colorname=Grey Fairisle ale odesłałem, bo był zbyt smutny. Nie był to też taki prawdziwy Fair Isle ze względu na charakter wzorów.