Koval Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 @Midlife-Crisis, Wspominałaś, że SS szyją coraz węziej; po tym zdjęciu wnoszę, że u Ciebie w domu złośliwe trolle zwężają nawet spodnie w szafie... 😜 Sięgając ostatnio po lżejsze spodnie zauważyłem, że u mnie też grasują.😳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 Z paskiem byłoby fajniej ale bez zdecydowanie nie jest źle. Ładna koszula, skąd jest? Fajny jazz bass na drugim planie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 1 godzinę temu, Zajac Poziomka napisał: @Midlife-Crisis fajnie, ale w spodniach ze szlufkami brak paska trochę razi. Z plecionym/zamszowym paskiem byłoby jeszcze fajniej Mam parę fanek moich outfitów (tak po 60tce) I też tak mówią. Pomyślę nad plecionym. 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 Godzinę temu, Koval napisał: @Midlife-Crisis, Wspominałaś, że SS szyją coraz węziej; po tym zdjęciu wnoszę, że u Ciebie w domu złośliwe trolle zwężają nawet spodnie w szafie... 😜 Sięgając ostatnio po lżejsze spodnie zauważyłem, że u mnie też grasują.😳 To efekt siłowni 🤥 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 Godzinę temu, ciasteczkowy napisał: Z paskiem byłoby fajniej ale bez zdecydowanie nie jest źle. Ładna koszula, skąd jest? Fajny jazz bass na drugim planie:) Koszula jeszcze z metką Szarmant, bas nie mój ale z metką Cheri (firma do przegranej w procesie z pewną marką samochodową nosiła nazwę Chevy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 12 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2020 Corneliani, Brooks Brothers, Strellson, Eton, @Skalpel, TLB: 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 14 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2020 Kilka dni temu. Ładny, klasyczny kołnierzyk, piękne guziki z masy perłowej i bardzo starannie obszyta butonierka... Niby drobiazgi których nie widać z kilku metrów ale cieszą. 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 17 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2020 Koszula to len od Osovskiego, marynarka SuSu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielMagic Napisano 19 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2020 Dzisiaj totalnie na luzie w kurtce safari. 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 26 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2020 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 26 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2020 Z wczoraj. Inspiracja ewidentna:) 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 31 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2020 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 31 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2020 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waszka Napisano 2 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2020 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 3 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2020 Nie wiem w sumie czy to wypada bez marynarki do szortów... 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 14 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2020 24 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2020 Nieprawdopodobne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 15 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2020 Prawda, te pola robią wrażenie. A co najlepsze to nie Prowansja, a nasza rodzima Lubelszczyzna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2020 41 minut temu, me.spoke napisał: a nasza rodzima Lubelszczyzna Czy zdradzisz gdzie konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 15 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2020 https://www.facebook.com/PlantacjaLawendy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 17 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2020 10 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 17 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2020 Gratuluję zdjęcia bez nikogo w tle, bo w sezonie graniczy to z cudem 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 17 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2020 42 minuty temu, pi_senny napisał: Gratuluję zdjęcia bez nikogo w tle, bo w sezonie graniczy to z cudem 😀 Wystarczy przeczekać jedną z fal turystów. Byłem przejazdem, zamek nie zrobił na mnie wrażenia (choć zdaję sobie sprawę, że jest to "zasługa" wichrów historii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 17 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2020 @Wodzu co to za koszula bo kołnierz robi wrażenie? 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi