Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 2 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2019 Umówiliśmy się z Benym i ja też dzisiaj Stefano Bemer. Kopyto J, tylko kilka rozmiarów w dół 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 2 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2019 1 godzinę temu, pi_senny napisał: @Rafix co to? @pi_senny Dopisałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 3 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 Foster&Son Leander by AS 8 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 Ducker & Son by Alfred Sargent. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 3 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 Yanko 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. m_wujek Napisano 3 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 LoakeSent from my SM-A510F using Tapatalk 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 3 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 Loake Aldwich. Drugie wyjście 🤐 13 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zimmermann Napisano 3 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 3 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 Gaziano & Girling na kopycie GG06 8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 3 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 C&J 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 4 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 TLB Mallorca 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Herring 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 4 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Dzisiaj lotniki Yanko 201 ręcznie malowane (Dark Chocolate) Trochę wcześniej ręcznie malowane TLB Nilsson (Plum) 24 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zimmermann Napisano 4 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 4 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 CS 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 4 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Foster & Son najwygodniejsze kopyto i najładniejsza skóra z jaką się do tej pory spotkałem w butach RTW. Polecam! 18 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 5 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2019 Carmina trzewiki z krokodyla 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2019 W przeciwieństwie do większości skojarzeń z butami z krokodylej skóry, tu można powiedzieć "złote, a skromne".😊 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2019 Ja osobiście w ogóle "nie czuję" skór egzotycznych. O wiele bardziej podobają mi się np. wrzucone przez Ciebie @Beny23 chwilę wcześniej oksfordy Foster & Son. Ale wiadomo, o gustach itd. itp. U mnie dzisiaj casualowo, na dynamicznym jak wieloryb kopycie ;). Buty po 4 warstwach kremu, skóra w końcu wydaje się przyzwoicie odżywiona. Połamały się bardzo mocno i wyraźnie. Przy tym fasonie (plain toe) to coś, czego można się spodziewać, ale zastanawiam się na ile efekt końcowy jest też skutkiem nienajlepszych warunków przechowywania... W każdym razie biorąc pod uwagę charakter butów nie jest to coś co będzie mi przeszkadzać w użytkowaniu tych butów z radością Dagestad by Alfred Sargent Bonusowo widok z okna. Nie potrafię zrobić dobrego zdjęcia z tej perspektywy. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2019 10 minut temu, blekit napisał: Połamały się bardzo mocno i wyraźnie. Przy tym fasonie (plain toe) to coś, czego można się spodziewać, ale zastanawiam się na ile efekt końcowy jest też skutkiem nienajlepszych warunków przechowywania... W nieczarnym chromexcelu występuje takie zjawisko, że jeśli naciśniesz cholewkę od środka to pojawia się jasne przebarwienie na zewnątrz. Skóra jest tłuszczowa i uchodzą z niej woski. Zastanawia mnie na ile jaśniejsze łamania u Ciebie są pochodną podobnego zjawiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2019 Godzinę temu, Beny23 napisał: Carmina trzewiki z krokodyla Co to za kopyto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2019 @blekit mi to raczej wyglada na efekt kiepskiej jakości skóry i tzw. loose grain a nie przesuszenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2019 48 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: W nieczarnym chromexcelu występuje takie zjawisko, że jeśli naciśniesz cholewkę od środka to pojawia się jasne przebarwienie na zewnątrz. Skóra jest tłuszczowa i uchodzą z niej woski. Zastanawia mnie na ile jaśniejsze łamania u Ciebie są pochodną podobnego zjawiska. Moim zdaniem to nie ma nic wspólnego z pull-up. 6 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @blekit mi to raczej wyglada na efekt kiepskiej jakości skóry i tzw. loose grain a nie przesuszenia. To bardzo prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2019 @Zajac Poziomka, @lubo69 może, ja się nie znam. Wiem tyle, że skóra była bardzo przesuszona. Poza fragmentami o których mówimy nie dzieje się z nią nic złego, wydaje się być dobrej jakości. Ale jak już mówiłem, nie jestem specem i nie potrafię nic więcej powiedzieć. @xkoziol dla mnie zakup jest trafiony, to dokładnie taki model butów jakiego szukałem. Są bardzo wygodne i do dżinsów czy cięższych spodni na jesień będą w sam raz. Kupione były z myślą o casualu i przeznaczeniu na woły robocze do katowania, więc ślady złamania zupełnie mi nie przeszkadzają. Pewnie że fajnie jakby były mniejsze, ale jest jak jest i nie mam zamiaru się tym przejmować. Miałem Berwicki 3010 które też się brzydko połamały (subiektywnie jeszcze gorzej, bo zupełnie inaczej poszczególnych butach) i nosiłem je przez kilka lat i nikt mnie palcami nie wytykał Myślę że z tymi będzie co najmniej tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2019 No ale żeby 1000 plnów za ewidentnie felerne buty? bezczelne są te brytole i zuchwałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi