KIERMAN Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 5 godzin temu, mayor napisał: niektórym się wydaje ,że to nic wielkiego "przemęczyć się przez dwa spacery", (a po trzecim ciach- amputacja stopy). Mi się nic nie wydaje, ja dobrze wiem, że DLA MNIE to nic wielkiego przęmeczyc się przez dwa spacery. Unikałbym generalizowania że buty muszą pasować "perfect" przy pierwszym włożeniu, bo inaczej na nic się nie przydadzą. 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 27 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 3 letnie Meermin Hiro 8 9 Cytuj
Bruut Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 Plażowe pseudo-lotniki Venezia. Daję im pół roku. Zdziwię się jeżeli wytrzymają dłużej i wciąż będą jako tako wyglądać. 6 Cytuj
Solecalupo Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 23 godziny temu, KIERMAN.pl napisał: Mi się nic nie wydaje, ja dobrze wiem, że DLA MNIE to nic wielkiego przęmeczyc się przez dwa spacery. Unikałbym generalizowania że buty muszą pasować "perfect" przy pierwszym włożeniu, bo inaczej na nic się nie przydadzą. A czy zastanawialiście się kiedyś nad zdrowotnym aspektem tych wszystkich pięknych dynamicznych kopyt? Ok jeżeli akurat pasują do stopy ale noszenie na siłe bo się dopasują albo niech uciskają byle pięknie wyglądały to się może źle skończyć ... i nie chodzi tylko o odciski 1 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Opublikowano 27 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 Monochromatycznie. 8 8 Cytuj
KIERMAN Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 2 godziny temu, FONos napisał: A czy zastanawialiście się kiedyś nad zdrowotnym aspektem tych wszystkich pięknych dynamicznych kopyt? Ok jeżeli akurat pasują do stopy ale noszenie na siłe bo się dopasują albo niech uciskają byle pięknie wyglądały to się może źle skończyć ... i nie chodzi tylko o odciski Pewnie, totalna głupota chodzić w niedopasowanym obuwiu, z tym nie ma co dyskutować. Jednak nie mówimy tu o całkowicie niedobranym obuwiu, tylko takim, które będzie pasować po dwóch spacerach. Jest różnica między nadzieją na dopasowanie się obuwia, które nie leży "podręcznikowo" w jakimś miejscu typu podbicie czy palce, a nadzieją na dopasowanie się obuwia ciasnego, krótkiego itd. Cytuj
Hush Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2019 BerwickSent from my SM-G903F using Tapatalk 4 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 29 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2019 J.Fitzpatrick Footwear - fioletowy museum calf i szary zamsz 10 10 Cytuj
Biggy Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2019 Pytanie do @Beny23 - czy długość nogawek Twoich spodni - prezentowana na zdjęciach, odpowiada rzeczywistości? zakładam, że trochę idą w górę żeby wyeksponować obuwie. Przy stopie słusznych rozmiarów takie proporcję nie do końca chyba się sprawdzają. Oczywista nie odbieraj tego jako krytyki - po prostu techniczne pytanie i czysta ludzka ciekawość. Cytuj
bulyt50 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2019 Zajrzyj na ostatnią stronę CMDNS,tam znajdziesz odpowiedż na Twoje pytanie. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 30 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2019 Saint Crispin’s 16 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Opublikowano 31 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 Yanko 201 9 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 31 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 Yanko X The Shine 8 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 31 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 (Alfred Sargent Hampstead) 8 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Opublikowano 31 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 4 8 Cytuj
KIERMAN Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 A to meermin boots, tyle że z linii maestro na niedostępnym dziś, moim ulubionym od tego producenta kopycie 'park'. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 31 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 J.Fitzpatrick Footwear Laurelhurst 11 8 Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Nareszcie wiosna // Berwick 2 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi