Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@Bruut fajne spodnie. Chyba masz wąską stopę i niskie podbicie (wnoszę ze zdjęcia), czego Ci zazdroszczę ?. Przy kolejnych zakupach zwróć uwagę na węższe kopyta. W tych na zdjęciu widać nadmiar skory, a pod obłożyny pewnie wcisnąłbyś mały paluch. 

Opublikowano

Od czegoś te klamry są, tak jak i sznurowadła, wytyka się rozchodzącą się przyszwę, choć to wynika z trudnością z dopasowaniem, a nie z własnej woli. Każdy dąży do perfekcji z ramionami marynarki i prostym kantem w spodniach, a jak niezapięte klamry to wielka sprezzatura. Jeszcze w miarę ok jak ktoś zapnie, a dalej nie przepuści przez klamrę, ale całkiem odpięte wygląda bardzo dziwnie.

Opublikowano
Godzinę temu, Sztywniutko napisał:

Od czegoś te klamry są, tak jak i sznurowadła, wytyka się rozchodzącą się przyszwę, choć to wynika z trudnością z dopasowaniem, a nie z własnej woli. Każdy dąży do perfekcji z ramionami marynarki i prostym kantem w spodniach, a jak niezapięte klamry to wielka sprezzatura. Jeszcze w miarę ok jak ktoś zapnie, a dalej nie przepuści przez klamrę, ale całkiem odpięte wygląda bardzo dziwnie.

Cóż mogę powiedzieć

Jednym się podoba, innym nie. Zdaje się że nie ma jakiejś zasady co do zapinania klamer w monkach, no i szedłem na sobotni spacer brzegiem Wisłoki, a nie na spotkanie z królową. Porównanie z perfekcyjnością ramion i spodni jest zupełnie nietrafiona, bardziej bym się skłaniał do porównania z odpiętym ostatnim guzikiem rękawa marynarki - nic nie zmienia, nie wpływa w żaden sposób na użytkowanie, a niektórzy to robią. Ja przeważnie zapinam, teraz nie zapiąłem, i tyle ?

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 1