Beny23 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 1 hour ago, spiryt said: Beny23 a stopa nie "wylata" od tej sprezzatury? Nie, przy idealnym dopasowaniu Stefano Bemera można spokojnie odpinać. Cytuj
eye_lip Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 W monkach TLB bez idealnego spasowania też jest ok Cytuj
spiryt Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 To prawie tak jak młodzież w rozwiązanych sznurowadłach. Zawsze córce powtarzam zawiąż bo się wy.......cisz. Wyszedłem na starego zrzędę. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanin Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Dziś czekoladowo - Crownhill 11 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 7 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zimmermann Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Allen Edmonds Mora 7 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Alden penny loafers model 681 5 5 Cytuj
Bruut Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Czy można założyć bardziej nudne buty? Prime Shoes i "szary człowiek" na gdyńskim deptaku. 1 1 Cytuj
Egonax Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @Bruut fajne spodnie. Chyba masz wąską stopę i niskie podbicie (wnoszę ze zdjęcia), czego Ci zazdroszczę ?. Przy kolejnych zakupach zwróć uwagę na węższe kopyta. W tych na zdjęciu widać nadmiar skory, a pod obłożyny pewnie wcisnąłbyś mały paluch. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafix Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Tod's 6 5 Cytuj
Bruut Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @EgonaxDzięki, spodnie z garnituru Lantiera. Jeżeli chodzi o moją stopę, to nie ma powodu do zazdrości. Długa (31cm), wąska i z niskim podbiciem - strasznie ciężko kupić dopasowane buty. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Saint Crispin’s 8 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 TJ cordovan. 6 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Jeszcze nie zdążyłem ich do kartonu schować : 8 5 Cytuj
Blondas Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Tanatosie, to ma jakichś wykopaliskach archeologicznych było? Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Blondas napisał: Tanatosie, to ma jakichś wykopaliskach archeologicznych było? Nie, na pchlim targu Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Krystyny w pełnym słońcu 5 6 Cytuj
zimmermann Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Drugi dzień z rzędu te same buty, na szczęście nie spotkałem sartorialnej policji 4 1 Cytuj
FranciszekMaurer Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Nie rozumiem tej dziwnej mody na chodzenie z odpiętymi klamrami, wygląda jak z rozwiązanymi sznurowadłami lub jak w trakcie zakładania. Cytuj
adamW Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 2 minuty temu, Sztywniutko napisał: Nie rozumiem tej dziwnej mody na chodzenie z odpiętymi klamrami, wygląda jak z rozwiązanymi sznurowadłami lub jak w trakcie zakładania. Zawsze tak... sztywniutko? 5 Cytuj
FranciszekMaurer Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Od czegoś te klamry są, tak jak i sznurowadła, wytyka się rozchodzącą się przyszwę, choć to wynika z trudnością z dopasowaniem, a nie z własnej woli. Każdy dąży do perfekcji z ramionami marynarki i prostym kantem w spodniach, a jak niezapięte klamry to wielka sprezzatura. Jeszcze w miarę ok jak ktoś zapnie, a dalej nie przepuści przez klamrę, ale całkiem odpięte wygląda bardzo dziwnie. Cytuj
zimmermann Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Sztywniutko napisał: Od czegoś te klamry są, tak jak i sznurowadła, wytyka się rozchodzącą się przyszwę, choć to wynika z trudnością z dopasowaniem, a nie z własnej woli. Każdy dąży do perfekcji z ramionami marynarki i prostym kantem w spodniach, a jak niezapięte klamry to wielka sprezzatura. Jeszcze w miarę ok jak ktoś zapnie, a dalej nie przepuści przez klamrę, ale całkiem odpięte wygląda bardzo dziwnie. Cóż mogę powiedzieć Jednym się podoba, innym nie. Zdaje się że nie ma jakiejś zasady co do zapinania klamer w monkach, no i szedłem na sobotni spacer brzegiem Wisłoki, a nie na spotkanie z królową. Porównanie z perfekcyjnością ramion i spodni jest zupełnie nietrafiona, bardziej bym się skłaniał do porównania z odpiętym ostatnim guzikiem rękawa marynarki - nic nie zmienia, nie wpływa w żaden sposób na użytkowanie, a niektórzy to robią. Ja przeważnie zapinam, teraz nie zapiąłem, i tyle ? 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi