Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Pierwsze wyjście w lekko wintydżowych AS Paisley. Zapowiada się, że będą bardzo wygodne ? Koledze @KIERMAN.pl dziękuję za podanie namiarów ? 11 5 Cytuj
KIERMAN Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2019 4 godziny temu, kormox napisał: Koledze @KIERMAN.pl dziękuję za podanie namiarów Świetne buty gratuluję, niestety nie pamiętam kiedy pomogłem z tymi namiarami Cytuj
kormox Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2019 A to nie Kolega prowadzi bloga kierman.pl? Tam jest taka zakładka POLOWANIE NA OKAZJE... ? Cytuj
KIERMAN Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2019 4 minuty temu, kormox napisał: A to nie Kolega prowadzi bloga kierman.pl? Tam jest taka zakładka POLOWANIE NA OKAZJE... ? A to przepraszam, nie sądziłem że takie rzeczy się wydarzą kiedykolwiek! Gratuluję i bardzo się cieszę! PS. Tanio wyrwałeś 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pmichal Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Debiut w wątku - mam nadzieję pozostać na trochę dłuższej. Muszę się nauczyć zdjęcia robić dobre Buty to AS z ostatniego zamówienia grupowego, moje pierwsze chukka. Zdjęcia na siedząco, dlatego spodnie lekko w górze. 5 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 7 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Cheaney: 8 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pi_senny Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Berwick 6 6 Cytuj
Beny23 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Sezon na espadryle uważam za otwarty 3 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 TLB pierwszy raz na nogach - skóra miękka jak masło. 7 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Yanko 6 8 Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 BerwickWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 3 1 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Nagle wypadł mi niespodziewany wyjazd do Londynu. Będę przez 5 dni katował jedną parę butów . Wypadło na „uniwersalne” zamszaki AS. Zobaczymy jak dadzą sobie radę. Na razie nie jest źle. Jakieś 10 km przebieżek za nami. 3 6 Cytuj
Xune Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 3 minuty temu, Tanatos70 napisał: Będę przez 5 dni katował jedną parę butów Niekoniecznie, zawsze możesz kupić drugie ASy na miejscu ;> 2 Cytuj
Wodzu Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 1 minutę temu, xkoziol napisał: Porwali Cię? Mamy Cię odbić? Mi to wygląda na synonim "żona i dzieci zaplanowały". Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 27 minut temu, Xune napisał: Niekoniecznie, zawsze możesz kupić drugie ASy na miejscu ;> Mam zaszyty jakiś rodzaj esperalu, który blokuje funkcje mózgowe odpowiedzialne za zakupy. Musiałbym się okaleczyć, aby znieść blokadę ? 2 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 10 minut temu, xkoziol napisał: Porwali Cię? Mamy Cię odbić? Zapraszam. Przyda się każda pomoc. Będę walczył na aukcji o kawałeczki kolekcji poloników z okresu insurekcji i potrzebuję wsparcia. Najlepiej finansowego . Jakaś forumowa zrzutka ?. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Carlosy w słońcu. 12 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafix Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Reebok Classic Horween 7 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Pierwszy dzień w nowej pracy więc najwygodniejsze Carminy na nogach 16 8 Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Widzę po dziurkach na sznurówki, że kontrola jakości w Carminie kuleje. Cytuj
Beny23 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2019 9 hours ago, Bartek 00 said: Widzę po dziurkach na sznurówki, że kontrola jakości w Carminie kuleje. A co Ci się w dziurkach nie podoba? Od butów RTW na poziomie karminy nie oczekuje poziomu bespoke. To raczej kwestia jak sznurowadła są zawiązane a skóra pracuje. Z dziurkami jest wszystko w porządku ale oryginalne sznurowadła od Carminy są trochę za krótkie. Jakoś nie chciało mi się ich wymieniać. Cytuj
Marcin_L Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2019 24 minuty temu, Beny23 napisał: A co Ci się w dziurkach nie podoba? Od butów RTW na poziomie karminy nie oczekuje poziomu bespoke. To raczej kwestia jak sznurowadła są zawiązane a skóra pracuje. Z dziurkami jest wszystko w porządku ale oryginalne sznurowadła od Carminy są trochę za krótkie. Jakoś nie chciało mi się ich wymieniać. W bucie na prawej stopie odpowiadajace sobie dziurki sa na roznych rownoleznikach... Cos nie pasuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi