Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
4 minuty temu, kormox napisał:

A to nie Kolega prowadzi bloga kierman.pl? Tam jest taka zakładka POLOWANIE NA OKAZJE... ?

A to przepraszam, nie sądziłem że takie rzeczy się wydarzą kiedykolwiek! Gratuluję i bardzo się cieszę!

PS. Tanio wyrwałeś :D

• Like 1
Opublikowano

Nagle wypadł mi niespodziewany wyjazd do Londynu. Będę przez 5 dni katował jedną parę butów . Wypadło na „uniwersalne” zamszaki AS. Zobaczymy jak dadzą sobie radę. Na razie nie jest źle. Jakieś 10 km przebieżek za nami. 

74E787B7-C58A-41A3-A932-F341606600CF.thumb.jpeg.e26e62bfef84ab411034642c408f3f81.jpegFCBFC5CC-B059-4BA9-B334-ABB11234A111.thumb.jpeg.52088ce817e0fcfcd79be6ac0ec02fe1.jpeg

• Like 3
  • Oceniam pozytywnie 6
Opublikowano
27 minut temu, Xune napisał:

Niekoniecznie, zawsze możesz kupić drugie ASy na miejscu ;>

Mam zaszyty jakiś rodzaj esperalu, który blokuje funkcje mózgowe odpowiedzialne za zakupy. Musiałbym się okaleczyć, aby znieść blokadę ?

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
10 minut temu, xkoziol napisał:

Porwali Cię? Mamy Cię odbić? ;)

Zapraszam. Przyda się każda pomoc. Będę walczył na aukcji o kawałeczki kolekcji poloników z okresu insurekcji i potrzebuję wsparcia. Najlepiej finansowego . Jakaś forumowa zrzutka ?

Opublikowano
9 hours ago, Bartek 00 said:

Widzę po dziurkach na sznurówki, że kontrola jakości w Carminie kuleje.

A co Ci się w dziurkach nie podoba? Od butów RTW na poziomie karminy nie oczekuje poziomu bespoke.

To raczej kwestia jak sznurowadła są zawiązane a skóra pracuje. Z dziurkami jest wszystko w porządku ale oryginalne sznurowadła od Carminy są trochę za krótkie. Jakoś nie chciało mi się ich wymieniać.

Opublikowano
24 minuty temu, Beny23 napisał:

A co Ci się w dziurkach nie podoba? Od butów RTW na poziomie karminy nie oczekuje poziomu bespoke.

To raczej kwestia jak sznurowadła są zawiązane a skóra pracuje. Z dziurkami jest wszystko w porządku ale oryginalne sznurowadła od Carminy są trochę za krótkie. Jakoś nie chciało mi się ich wymieniać.

W bucie na prawej stopie odpowiadajace sobie dziurki sa na roznych rownoleznikach... Cos nie pasuje.