Aron Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Też jestem zainteresowany jedną parą. Dla odmiany, ja mam za dużo pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Ja jestem wstępnie zainteresowany jedną parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 @Wodzu będę zamawiał jedną parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Czy jest ktoś zainteresowany promocją Bytomia "drugi dowolny produkt w prezencie"? Chciałbym kupić ich trencz (1199zł), więc jeśli ktoś chce kupić produkt w podobnej cenie to uzyskamy rabat 50%. Jestem z Krakowa. P.S.: Z mojego doświadczenia Bytom rzadko przecenia płaszcze ponad 30%, więc jest to jedna z niewielu okazji, żeby kupić go 50% taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 @WodzuDla mnie również jedna para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Ja znalazłem już swoje kopyto Vassa to jak będzie miejsce wolne to bym mógł się podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 @Wodzu Wstępnie mnie zapisz na jedną parę, ale nie ukrywam że zdecyduję jak poznam cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Przy poprzednim zamówieniu było tak, że najpierw określaliśmy dokladnie co chcemy. Dopeiro Vass podał ceny. Także od razu trzeba myśleć co się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Zamysł już mam, założyłem że do przedstawienia na PW o którym było pisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Proponuję określić nasz docelowy pułap zamówienia na max 10 par, tak jak ostatnim razem. Większa ilość może być trudna logistycznie do ogarnięcia (przez koordynatora, sklep i skarbnika). Przy takim poziomie powinniśmy dostać (taką żywię nadzieję) przynajmniej ten rabat, co ostatnio wywalczony przez Grześka. Ceny na podstawowe skóry mniej więcej znamy (zakładam, że się nie zmieniły). Kto zainteresowany, niech pisze na priva do kol. koordynatora ( @Wodzu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2018 Wstępnie piszę się na 1 parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farsz Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2018 Też bym się pisał na 1 parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 O ile dobrze policzyłem jest 13 chętnych: 1. @FONos 2. @Tanatos70 3. @Aron 4. @blekit 5. @wimon 6. @Grafa 7. @Xune 8. @maciato 9. @farsz 10. @R50 11. @mds 12. @Mateo86 13. @Whitesnake 14. @musa19 15. @Wuj 16. Wodzu Jeśli kogoś pominąłem lub ktoś z powyższych chce zrezygnować to proszę o informację na PW. Jeśli ktoś chce dołączyć - myślę, że logistycznie udźwigniemy jeszcze jedną osobę, ale to musiałby się też skarbnik wypowiedzieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 Z mojej strony nie ma przeciwskazań. Wszystko zależy od solidności.... członków naszego GMTO. Dopiero jak wpłyną wszystkie wpłaty (ostatnia wpłata jest zatem kluczowa), robię jeden całościowy przelew do Vassa (to będzie prawdopodobnie suma grubo ponad 20 tys. zł w Euro, więc nie w kij dmuchał ) i proces produkcyjny rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mds Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 @Wodzu Możesz jeszcze uwzględnić mnie tak jak sygnalizowałem na PW. Wciąż jeszcze konsultuję z różnymi osobami rozmiarówkę żeby zminimalizować ryzyko niedopasowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 @mds, musiałeś mi gdzieś umknąć, już Cię dopisuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 A ja się jeszcze załapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 @Mateo86 - dopisany. GMTO zamknięte, proszę się już nie zgłaszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 Nie ma człowieka na forum przez 3 dni i już po GMTO... Szybko poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 Panowie, razem z @arsen chcemy zorganizować preorder na patynowane paski zegarkowe. Jeżeli informacja, że paski będą pomalowane przez mistrza Andrzeja to za dla Was za mało, dodam, że będą one wykonane ze skóry cielęcej z garbarni Tannerie d'Annonay w wykończeniu crust. Aby preorder mógł zostać zrealizowany potrzebujemy zamówienia przynajmniej na 5 pasków. Koszt jednego paska to 400 złotych, przy większej liczbie zamówionych pasków możliwa jest obniżka. W cenę wliczona jest przesyłka oraz klamerka. Wszelkie szczegóły czy pytania natury technicznej, organizacyjnej można kierować do mnie w wiadomości prywatnej, natomiast pytania o możliwości patynacji kierujcie do @arsen, chociaż jak możecie zobaczyć na jego stronie theshine.pl, ciężko wymyślić coś, czego Andrzej by nie zrobił Wrzucam tutaj fotki z ostatnich naszych wspólnych realizacji, więcej moich prac możecie zobaczyć tutaj, a Andrzeja tutaj. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 19 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2018 Ja sie pisze na pasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekx Napisano 19 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2018 Pasek do zegarka - chętnie o ile będą od razu quick pins. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 20 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2018 Pasek do zegarka - chętnie o ile będą od razu quick pins. nie ma problemu, ale na razie za mało chętnych niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2018 43 minuty temu, Pepo napisał: nie ma problemu, ale na razie za mało chętnych niestety bo wszyscy wyciągają zaskórniaki na skarpety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekx Napisano 20 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2018 Hmm, mógłbym się skusić nawet na 3 paski tylko weny dot patynowania braknie. Potrzebuję paru pasków do speedmastera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi