Manolete Napisano 29 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2020 Mam nadzieję, że Brooks Brothers należą do marek premium - jest spory wybór koszul na Yoox w przedziale 20-35€, niestety tylko bardzo małe rozmiary (są też inne ubrania w małych rozmiarach, kupiłem czerwone chino za 25€) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 1 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2020 Dziś na Zalando Lounge koszule Eton (Oczywiście jeżeli zaliczamy tę markę jako premium). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2020 Ruszyła wyprzedaż na Mr Porter. Pełno marek premium np. - z butów Cheaney (-50%), Churchs (-50%), George Cleverley (-30% i -40%, robione przez AS oraz przez C&J), Kingsman (-40%, robione przez AS), Edward Green (-30%) - swetry William Lockie, Altea, John Smedley - koszule T&A, Emma Willis - kurtki Belstaff ... i dużo więcej. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 5 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2020 Orbans mają przecenę 50%. Świetne ceny jak na buty GYW szyte w Hiszpanii. https://orbans.fr/en/108-promotions?page=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 5 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2020 @Beny23 masz jakieś doświadczenia z rozmiarówką? Zakładka "size guide" jest pusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2020 4 minuty temu, Manolete napisał: @Beny23 masz jakieś doświadczenia z rozmiarówką? Zakładka "size guide" jest pusta. CHOISIR SA POINTURE Cette méthode est à appliquer tant pour les femmes que pour les hommes. Mais attention, elle n'a qu'une valeur informative calculée sur un pied moyen. Le volume du pied (largeur, coup de pied) est lui aussi calculé à partir d'un pied moyen. Vous avez le pied large ou un coup de pied important ? Contactez-nous par mail contact@orbans.fr pour trouver la meilleure solution. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2020 "Yes, of course, natuerlich, jawohl, absolument" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2020 Żorżu, nie będą Ci tu w obcych językach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 5 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2020 Jak znasz tyle języków i jeszcze miałeś z rok łaciny na studiach to na pewno zrozumiałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 6 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2020 -30% na wszystko w Spacca Neapolis https://www.spacca-neapolis.com/shop/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2020 Może ktoś skorzysta: https://www.septiemelargeur.fr/en/324-private-sales 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2020 wyprzedaż na exquisitetrimmings, np. świetne lniane skarpety bresciani https://exquisitetrimmings.com/collections/sale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 8 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2020 ^ Ktoś jest chętny na wspólne zamówienie? Powyżej 150 GBP jest wysyłka za free, a dodatkowo przysłali mi na maila 10% rabatu. Chętnego/chętnych zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 12 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2020 Machiavelli, jeśli nadal aktualny, jestem zainteresowany jednym krawatem (skarpetki już wysprzedane): NAVY MACCLESFIELD PRINT 36OZ SILK TIES N110 (9CM) Exquisite Trimmings £35.00 GBP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 12 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2020 https://www.cheaney.co.uk/summer-sale-c118 Mają m.in. fajne "adidaski", choć ja akurat sobie zamówiłem wentidżowe ... sandały 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 15 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2020 https://vass-shoes.com/online-store/ Niektóre modele nawet 50% ceny regularnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 6 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2020 Nie wnikając czy to już "premium", Thomas Pink ma obecnie sezonową wyprzedaż (rabat do 80%). Można m.in. wyrwać krawaty z grenadyny za niecałe 150 zł (z wysyłką). https://pinkshirtmaker.com/category/endofseasonsale 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 6 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2020 @Machiavelli - czy znasz jakość tych koszul? Możesz porównać do czego im najbliżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 6 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2020 @Żorż Ponimirski Nie mam od nich żadnej koszuli. W internecie można znaleźć porównania do CT i TM Lewin, jak i trochę opinii, że ich produkty w regularnych cenach są mocno zawyżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 6 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2020 2 minuty temu, Machiavelli napisał: @Żorż Ponimirski Nie mam od nich żadnej koszuli. W internecie można znaleźć porównania do CT i TM Lewin, jak i trochę opinii, że ich produkty w regularnych cenach są mocno zawyżone. Dzięki. Chyba zdecyduję się na jedną denimową na próbę. Grenadyny kuszą za 25€, ale mają tylko 8cm szerokości. Za to bardzo podoba mi się wybór skarpetek, ładne wzory, robione we Włoszech i Anglii, więc podejrzewam, że jakość będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 11 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2020 Podsumowanie promocji z Thomas Pink. Tak jak pisałem, wziąłem na spróbowanie jedną weekendową koszulę z miękkiego włoskiego denimowego twillu, jeden krawat z grenadyny i 6 par skarpetek w odważniejsze wzory/kolory. Wartość zakupu 100€ + 6€ wysyłka kurierem pod drzwi w bardzo ładnie zapakowanym kartonie. Jakość wyjdzie "w praniu", ale cena za taki pakiet dodatków jest całkiem przyjemna. Koszula co ciekawe ma guziki z MOP, ale dla utrzymania jej w casualowym tonie wypiaskowane są na matowo. Wymiary krawata identyczne jak u Poszetki. Skarpetki z max 10% dodatkiem materiałów sztucznych, oprócz wełnianych, które mają 20% nylonu. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 Eton jest na Zalando Lounge. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 Godzinę temu, ciasteczkowy napisał: Eton jest na Zalando Lounge. Czy jest dostępna linia DNA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ciasteczkowy Napisano 22 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 14 minutes ago, adamW said: Czy jest dostępna linia DNA? Tylko po wpisaniu kodu "SURSTRÖMMING" i odśpiewaniu hymnu "Du gamla, Du fria". 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi