WhiskeyPapa Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Nie wygrają konkursu. Kopyto zbyt poprawne. 7000? 1105? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 [sarkazm]Piękne buty, a i jakie praktyczne, wreszcie wymiana podeszwy taka prosta, widzę na rancie zamek błyskawiczny [/sarkazm] To nie jest zamek, to: "galwanizowany włoski łańcuch". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Tzw bling godny sutenera z Bronxu. Wydawać cokolwiek na coś tak pozbawionego klasy to grzech śmiertelny dla portfela racjonalnej osoby. Widocznie maja taka klientelę skoro produkują. Może czytelnicy Playboya stwierdza, obwieszę się złotem, włożę złote buty i wszystkie kobiety są nasze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Cena i wygląd jak Gucci / Prada Niestety, to tylko Conhpol Może Borys Szyc, nasz polski Kanye West, się na nie skusi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Generalnie Playboy schodzi poziomem w dół. Pewnie każdy, lub większość, z nas jest specjalistą w jakiejś branży nie związanej z elegancją. A, że Playboy bierze się za wiele tematów, ilekroć zahaczają o moją branże, ręce mi opadają i chce się płakać. Nie wiem czy w innych przypadkach jest tak samo, ale zgaduję, że może tak być. I czy wszystko jest sponsorowane? Pewnie duża część tak. Choć niekoniecznie? Może po prostu są tacy leniwi? Czy może wszędzie już jest takie podejście i bylejakość? Sam nie wiem co o tym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Nasz Kolega jako przykład dobrej stylizacji w skądinąd ciekawej dyskusji na SF dotyczącej "x" przy guziku zapiętej marynarki i dlaczego czasem to nie błąd: http://www.styleforum.net/t/514040/the-x-tightness-of-the-suit-jacket-should-there-be-official-exceptions Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzkość nie mogła tak nisko upaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 Dyskusja zegarkowo-ekonomiczna przeniesiona tu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/538-dysputy-ekonomiczne/?p=190249 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 https://www.washingtonpost.com/news/wonk/wp/2015/12/22/how-people-a-century-ago-imagined-wed-dress-today/ O tym, jak u schyłku XIX wieku wyobrażano sobie ubiór na przestrzeni kolejnych stu lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Niesamowite swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Praktycznie tylko udziwnienia, o niczym nowym nie pomyśleli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 Może nie jest to news ale świetne nagranie przedwojennej Warszawy. Pod koniec widać jak panowie ubierali się w latach 30stych. Brakuje mi tego stylu tak w Warszawie jak i w NYC. Kapeluszy już praktycznie nikt nie nosi a pod krawatem głównie do pracy ludzie chodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 obawiam się, że nagranie nie jest widoczne na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 W wersji na telefon jest bo wrzuciłem link ale na kompie też nie widzę nagrania. @Zajac Poziomka dziękuję za podpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 W przeglądarce kliknijcie ikonkę tarczy w okolicach paska adresu, po prawej stronie (przynajmniej tak to wygląda na Chrome i IE), a następnie "wczytaj niezabezpieczone skrypty". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walas83 Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Może nie jest to news ale świetne nagranie przedwojennej Warszawy. Pod koniec widać jak panowie ubierali się w latach 30stych. Brakuje mi tego stylu tak w Warszawie jak i w NYC. Kapeluszy już praktycznie nikt nie nosi a pod krawatem głównie do pracy ludzie chodzą. Akurat pod koniec (od drugiej minuty) to jest Kraków Tym co nie działa: https://www.youtube.com/watch?time_continue=145&v=6PO5D6Kwm0U W podobnym klimacie. Rok 1935 przed meczem Cracovii. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walas83 Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2016 Przed chwilą w dzień dobry tvn było o jakiejś polskiej firmie co szyje klasyczne buty. Nie wiem dokładnie co to za firma bo załapałem się na końcówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2016 Nie wiem dokładnie co to za firma https://forum.butwbutonierce.pl/topic/2510-buty-polskiej-firmy-eque/ post nr 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Lada chwila LPP wchodzi na rynek z nową marką - Tallinder. Spora część kolekcji ma być szyta w Polsce. Marka ma być pozycjonowana na poziomie COS, Tommy Hilfiger, Massimo Dutti, Marc O'Polo. Pierwsze zdjęcie lookbookowe prezentują się co najwyżej średnio jak na grupę docelową. Elementy typowo "polskie": kanciaste ramiona, głęboka pacha, wąskie klapy. http://www.elle.pl/moda/artykul/tallinder-poznajcie-nowa-marke-lpp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Ciekawe co z tego wyjdzie... COS furory w Polsce raczej nie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 byłem w salonie COS - jedno trzeba przyznać, że stosują naturalne materiały i odznaczają się wprost japońskim minimalizmem. Szare flanelowe spodnie, skarpetki czy swetry dość godne uwagi w czasie przecen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Tallinder ma być tą samą półką cenową co COS co nie znaczy, że ich ubrania będą podobne. Stylistycznie to dalej reserved (patrząc na lookbook), tylko pewnie z lepszych jakościowo materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Jeśli to ma wyglądać jak na tym zdjęciu: http://www.elle.pl/moda/artykul/tallinder-poznajcie-nowa-marke-lpp/photo/lookbook-tallinder-wiosna-lato-2016-fot-mat-prasowe-17#gallery to ja jeszcze postoję i poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Dajmy im szansę. W końcu chyba starają się zrobić coś lepszego? Zobaczymy jak wyjdzie na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi