Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem pewien, czy jest to warte odnotowania, ale dziś wystartował nowy magazyn "dla dżentelmenów"  - GentMag:

http://gentmag.pl

i pierwszy shock-test ....

... artykuł "5 par butów, które powinien mieć każdy mężczyzna" i tradycyjny ranking marek obuwniczych (tu dla przykładu w kontekście zamszowych loafersów"

post-3154-0-60808700-1456429499_thumb.pn

... dobra porada dla "nowo-dżentelmena"

post-3154-0-56208200-1456429500_thumb.pn

... a tu porady, jak być "dandy" zimą :)

post-3154-0-19336100-1456429502_thumb.pn

post-3154-0-32399900-1456429503_thumb.pn

... hmmm w tym przypadku zalecenie o dopasowaniu marynarki w barkach, a długość rękawów:

post-3154-0-76341300-1456429630_thumb.pn

start obiecujący, będę zaglądał :)

Opublikowano

@Hargin,

nosisz dres do marynarki? :)

No i nie wiedziałem że białe tenisówki są w top5 obowiązkowych butów każdego mężczyzny :D

I ci co to napisali to nadal żyją w jakimś świecie gdzie mężczyzna to nieogolony śmierdzący brudas...

bo w końcu piszą że obowiązkowe jest mycie siebie, mycie zębów, czyszczenie butów oraz golenie.

Cholera. zburzyli mój świat. I co ja mam teraz zrobić?

Opublikowano

Wydaje mi się, czy ten pan po lewej, w artykule powitalnym, ma swoją fioletową marynarkę tak ze 2 rozmiary za dużą, zresztą koszulę podobnie? Przeczytawszy pobieżnie 2 artykuły lepszą nazwę bym wymyślił "GIMmag" nic nie ubliżając nastolatkom. Po pracy lecę kupić 20 bransoletek...i modne trampki, koniecznie białe.

Opublikowano

Po pracy lecę kupić 20 bransoletek...i modne trampki, koniecznie białe.

I ja tak zrobię. Mam dość chodzenia w oxfordach do śmietnika :) Białe trampki czy dres są ok, założone w odpowiedniej okoliczności. Jednak to już "level" na jakim GENTmag nie operuje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie pamiętam kto to powiedział.... Prawdziwy dżentelmen bywa irytujący tylko wtedy, gdy to zamierza :)

A tak poważnie to kolejna "promocja" produktów, których jakość w panującej opinii jest dyskusyjna - trochę nie pasuje do tego faktu przyjęty anturaż. 

• Oceniam pozytywnie 1