Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
16 godzin temu, spiryt napisał:

a gdzie jest Beny 23 ?????

B była taka sytuacja mniej więcej pół roku temu : kolega @Beny23 pokazał kilka par nietuzinkowych butów i jeden z forumowiczów w napadzie chorej zazdrości zbeształ kolegę w niezbyt wybrednych słowach., Myślę ,że absencja Benego 23 to jest reakcja na chamskie zachowanie tego forumowicza,.jak i na to ,że jego zachowanie wobec kolegi @Beny 23 zyskało aprobatę wyrażoną licznymi lajkami., 

Opublikowano
Godzinę temu, mayor napisał:

B była taka sytuacja mniej więcej pół roku temu : kolega @Beny23 pokazał kilka par nietuzinkowych butów i jeden z forumowiczów w napadzie chorej zazdrości zbeształ kolegę w niezbyt wybrednych słowach., Myślę ,że absencja Benego 23 to jest reakcja na chamskie zachowanie tego forumowicza,.jak i na to ,że jego zachowanie wobec kolegi @Beny 23 zyskało aprobatę wyrażoną licznymi lajkami., 

Nie wydaje mi się, ze to jest powodem, bo @Beny23 udzielał się na forum przez dobre pół roku 4 miesiące po tamtej niechlubnej akcji. 

Byłoby milo zobaczyć go i jego buty z powrotem w tym wątku.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
Nie wydaje mi się, ze to jest powodem, bo [mention=4372]Beny23[/mention] udzielał się na forum przez dobre pół roku 4 miesiące po tamtej niechlubnej akcji. 

Dokładnie, nie zniknął po tamtej „aferze”. Też uważam ze można odczuć brak jego zdjęć w temacie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
2 godziny temu, De Lasalle napisał:

Nie powracajmy już do tej dyskusji ^^^ 

Zacznie się od informacji o premiach kolegi i skończy na szkołach, które kończył on i jego rodzina. Kolega nie jest przedmiotem zainteresowania forum.

Mów za siebie. Ja bym się chętnie zainteresował jego ostatnimi nabytkami.  

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

A za kogo mam mówić, jak nie za siebie? :)

To po pierwsze; po drugie nabytki obuwnicze mieszczą się w zakresie forum - odgrzewanie wielostronicowego wątku powstałego na tle jego formy ich prezentowania to jednak zupełnie inna rzecz i spuśćmy na to zasłonę milczenia.

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał:

Nie wydaje mi się, ze to jest powodem, bo @Beny23 udzielał się na forum przez dobre pół roku 4 miesiące po tamtej niechlubnej akcji. 

Gdyby kolega @Beny23 opuścił forum bezpośrednio po tych obrzydliwych komentarzach, ich autor miałby satysfakcje ,że dzięki jego czekistowskiej postawie udało się relegować imperialistyczny element z forum.,Dlatego kolega @Beny23 zaczekał aż kurz opadnie.,Oczywiście to są tylko moje przypuszczenia i mam nadzieje ,że nie wydarzyło się nic gorszego .,  

Opublikowano

Wieczorem po długim dniu pracy wszedłem na Styleforum… poczytałem ciekawą dyskusję z udziałem dwóch świetnych szewców na temat tego jak powinny być dopasowane buty bespoke, w temacie o C&J zobaczyłem jak wyglądają trzewiki Islay po 5 latach użytkowania, obejrzałem kilka świetnych par butów w temacie o G&G oraz w temacie o butach z cordovanu, przyjrzałem się kilku mniej lub bardziej udanym zdjęciom w odpowiednikach CMDNS i JBMDNS a na deser poczytałem o planowanych GMTO organizowanych przez Skoaktiebolaget i A Fine Pair of Shoes.

Następnie wszedłem na Forum But w Butonierce... szybki rzut oka na nieprzeczytane posty pokazał jakieś 20 ogłoszeń kupię/sprzedam, post o polecanej pościeli na kanapę, niezwykle interesującą dyskusję na temat tego czy marynarka Milera była czy nie była dostępna w sklepie, jeszcze bardziej interesującą dyskusję o tym którzy kurierzy dostarczają paczki, a którzy nie dostarczają paczek a na deser fantastyczne dywagacje na dwie podstrony na temat tego dlaczego kolega @Beny23 przestał się udzielać na forum. No do cholery dlaczego?!?!? Nie potrafię tego za nic w świecie zrozumieć...

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 7
Opublikowano
Godzinę temu, Zajac Poziomka napisał:

Wieczorem po długim dniu pracy wszedłem na Styleforum… poczytałem ciekawą dyskusję z udziałem dwóch świetnych szewców na temat tego jak powinny być dopasowane buty bespoke, w temacie o C&J zobaczyłem jak wyglądają trzewiki Islay po 5 latach użytkowania, obejrzałem kilka świetnych par butów w temacie o G&G oraz w temacie o butach z cordovanu, przyjrzałem się kilku mniej lub bardziej udanym zdjęciom w odpowiednikach CMDNS i JBMDNS a na deser poczytałem o planowanych GMTO organizowanych przez Skoaktiebolaget i A Fine Pair of Shoes.

No patrz, a ja wszedłem na forum BwB i przeczytałem ciekawe opisy poprawek krawieckich do marynarek bespoke kolegi @blekit, obejrzałem kilka świetnych par butów i połączeń kolorystycznych w działach JBMDNS i CMDNS, a na deser poczytałem o planowanym GMTO organizowanym przez Vass i kolegę @Aron.

Mało ? Może i mało, ale na BwB pisze regularnie może 30 osób, a na Styleforum pewnie 30000 każda ze średnim budżetem 4-5x tego co zarabia się w PL. Nie porównuj jabłek do pomarańczy. Choc da się zauważyć, ze jeszcze jakiś rok temu ruch na tym forum był większy (oceniam po średniej liczbie "lajkow" na wpis).

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Ja też wieczorem po długim dniu pracy wszedłem na Forum But w Butonierce i......znów znalazłem pouczenia, prawdy objawione, nieuzasadnioną krytykę, wzajemne przytyki, cwaniactwo, itp., itd. Może jeszcze musi upłynąć trochę czasu abyśmy nauczyli się prowadzić rozmowy bez wiary w "mojszą prawdę"?

Mimo wszystko nie przestanę tu zaglądać. Aby przywrócić kierunek temu wątkowi zamieszczam adekwatne zdjęcie. Ciekawe kto pierwszy napisze że buty są brzydkie bo mu się nie podobają ?

20181016_085432.jpg

• Like 3
Opublikowano
5 minut temu, Awopiotr napisał:

Mimo wszystko nie przestanę tu zaglądać. Aby przywrócić kierunek temu wątkowi zamieszczam adekwatne zdjęcie. Ciekawe kto pierwszy napisze że buty są brzydkie bo mu się nie podobają ?

Brawo za podejście, ale nie wykpisz się tym ostatnim zdaniem, bo jeśli ktoś powie, ze Twoje buty są brzydkie to przynajmniej będzie na temat ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał:

Następnie wszedłem na Forum But w Butonierce... szybki rzut oka na nieprzeczytane posty pokazał jakieś 20 ogłoszeń kupię/sprzedam, post o polecanej pościeli na kanapę, niezwykle interesującą dyskusję na temat tego czy marynarka Milera była czy nie była dostępna w sklepie, jeszcze bardziej interesującą dyskusję o tym którzy kurierzy dostarczają paczki, a którzy nie dostarczają paczek a na deser fantastyczne dywagacje na dwie podstrony na temat tego dlaczego kolega @Beny23 przestał się udzielać na forum. No do cholery dlaczego?!?!? Nie potrafię tego za nic w świecie zrozumieć...

Cóż, skoro doprowadza się do tego, że np. osoby takie jak Rafał, wnoszące niewątpliwie sporo w aktywność forum, odchodzą (wróć, zostają wyrzucone) to nie ma się co dziwić, że jako tako żyją jeszcze tylko wątki CMDNS i JBMDNS :( 

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
17 minut temu, lubo69 napisał:

Za miesiąc wybieram się do Aero Leather Clothing w Galashiels (prywatnie, odebrać kurtkę) - może parę zdjęć i wywiad/relacja zainteresowałyby tu kogoś?

Myślę, że odpowiedź będzie podobna jak na forum komputerowym, gdzie ktoś zapyta o zainteresowanie relacją z wizyty w Wilk Elektronik.

Odpowiadając za siebie - tak.

• Oceniam pozytywnie 2