musa19 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 @blekit, Dziadku, drogi Dziadku ? Bardzo lubię te buty. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 2 godziny temu, musa19 napisał: @blekit, Dziadku, drogi Dziadku ? Bardzo lubię te buty. to samo pomyślałem gdy je zobaczyłem Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 2 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Loake 7 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz T Opublikowano 3 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Października 2018 5 6 Cytuj
adamW Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2018 Kupione w ramach testu. Jednak nie czuje aie w nich najlepiej- stopa wyglada na wydluzona. Loake 1880 Acton. 1 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Opublikowano 3 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Października 2018 JK 6 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 4 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 C&J - jedyna marka klasycznych butów na tyle wygodna, że od razu po zakupie mogę je po prostu założyć i z przyjemnością chodzić w nich cały dzień, bez żadnych otarć. Meccariello są piękne ale do tej pory ich porządnie nie rozchodziłem... 18 18 Cytuj
Tomasz T Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: C&J - jedyna marka klasycznych butów na tyle wygodna, że od razu po zakupie mogę je po prostu założyć i z przyjemnością chodzić w nich cały dzień, bez żadnych otarć. Meccariello są piękne ale do tej pory ich porządnie nie rozchodziłem... Jedyne obtarcia w życiu miałem od Martensów 20 lat temu potem mi służyły 5 lat, i moim trzem kuzynom każdemu po 3 lata. P.S. Czy to kolor mahoniowy? Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: C&J - jedyna marka klasycznych butów na tyle wygodna, że od razu po zakupie mogę je po prostu założyć i z przyjemnością chodzić w nich cały dzień, bez żadnych otarć. Meccariello są piękne ale do tej pory ich porządnie nie rozchodziłem... Piękne zdjęcie, zachęca do zakupu Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 @Krzysiek_W dzięki Krzysiek! Z zakupem może nie być łatwo bo ten model został wycofany z oferty C&J w 2016 r. podobnie jak większość innych modeli na kopycie 337. Cytuj
DamianB. Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 loake 1880 chatsworth 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 4 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 @Zajac Poziomka cudowne są! Gratuluje zakupu i pozytywnie zazdroszcze. U mnie Vass 9 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz T Opublikowano 4 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 6 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 4 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 . 5 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Opublikowano 4 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Moje ulubione każualowe buty: Stefano Bemer. 2 9 Cytuj
zimmermann Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz T Opublikowano 5 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 3 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Solecalupo Opublikowano 5 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 Dziś tak 5 15 Cytuj
mds Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 @FONos Bardzo ciekawe buty Czy to przypadkiem nie jest dzieło szewca24? Dostrzegam szereg podobieństw do innych jego realizacji. Cytuj
Solecalupo Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 27 minut temu, mds napisał: Czy to przypadkiem nie jest dzieło szewca24? Dostrzegam szereg podobieństw do innych jego realizacji. Tak to są buty od Rafała Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Victor Opublikowano 6 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Października 2018 5 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 7 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 Czołgi: (Shoepassion) 3 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 8 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Debiut. Patine 5 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 8 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 AS 8 11 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi