Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
39 minut temu, Whitesnake napisał:

Spectatory tak bardzo do niczego nie pasują, że można je nosić do wszystkiego. Najważniejsze żeby dobrze się nich czuć - w spektatorach najważniejsza jest pewność siebie nosiciela. 

100% racji, to takie buty co mi się podobają, dopóki leżą na półce.  W życiu bym ich nie włożył, i to nie dlatego, że szczególnie przejmuję się opinią innych. 

Opublikowano
2 godziny temu, KIERMAN.pl napisał:

100% racji, to takie buty co mi się podobają, dopóki leżą na półce.  W życiu bym ich nie włożył, i to nie dlatego, że szczególnie przejmuję się opinią innych. 

Bardzo dobrze, o to właśnie chodzi w tych butach. Gdyby wszyscy zaczęli chodzić w dwukolorowych butach, należałoby tą nazwą opatrzyć czarne wiedenki. ;) 

Opublikowano
13 minut temu, Whitesnake napisał:

Gdyby wszyscy zaczęli chodzić w dwukolorowych butach, należałoby tą nazwą opatrzyć czarne wiedenki. ;) 

Przecież już chodzą - modne adidasy są zazwyczaj wielobrawne :) I faktycznie odesłały czarne wiedenki niemal do gabloty.

Opublikowano
2 godziny temu, Whitesnake napisał:

Sugestia na przyszłość: nie przejmować się opiniami innych :) Czytać, poznawać, czasem nawet brać pod rozwagę, ale nie przejmować się. Kolega @mayor ma oczywiście rację odnośnie zgodności z kanonem, tylko ... co z tego, skoro wszelkie kanony dawno są martwe? Te spectatory wyjątkowo pasują do dżinsów. To buty każualowe, o rodowodzie niemal sportowym, które od początku swojej histrorii miały przełamywać standardy. Spectatory tak bardzo do niczego nie pasują, że można je nosić do wszystkiego. Pasują zarówno do lekkiego garnituru z pork pie, jak i do chinosów, czy dżinsów z marynarką. Najważniejsze żeby dobrze się nich czuć - w spektatorach najważniejsza jest pewność siebie nosiciela. Jeśli ktoś nie wie czy chce je nosić i przejmuje się opiniami innych, to nie pasuje do takich butów. :) Z butami jest wszystko ok, a Twoje są wyjatkowo fajne dzięki cięższej formie.

@Whitesnake - bardzo dziękuję za opinię :)  Są to jedne z moich ulubionych butów i noszę je dość często (raczej w słoneczne dni). Upatrzyłem je ponad rok temu na niemieckim ebayu i od razu chciałem je mieć. Nie dość, że wyglądały jak wyjęte z książki Laszlo Vassa "Handmade shoes for men" to jeszcze spektatory... Prezentując je w tym wątku przypuszczałem, że wywołam kilka komentarzy... :)  Nie przejmuję się jakoś bardzo opiniami innych ale zawsze chętnie je wysłucham lub przeczytam. Pozdrowienia  :)