Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz T Opublikowano 29 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Dziś wieczorem 4 stopnie ? 5 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cineos Opublikowano 30 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Debiut w wątku. Moje pierwsze buty GW (5 minut i obtarta pięta). Dziewicze wyjście. Meermin (ebay seconds). Buty ciemniejsze niż na zdjęciu (szybka fotka przed pracą). 2 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 30 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 meermin 8 6 Cytuj
m_wujek Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Dzień Meermina? U mnie też Sent from my SM-A510F using Tapatalk 2 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 30 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Też na M, ale z Wloch a nie z Hiszpanii:) 7 8 Cytuj
Piotrwawa Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 5 godzin temu, Cineos napisał: Debiut w wątku. Moje pierwsze buty GW (5 minut i obtarta pięta)….. szkoda nóg, nie jest prawdą, ze buty GYW musza obcierać, nawet na początku. 1 Cytuj
Cineos Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 28 minut temu, Piotrwawa napisał: szkoda nóg, nie jest prawdą, ze buty GYW musza obcierać, nawet na początku. Z czego może to wynikać? Na co zwracać uwagę przy kolejnym wyborze? Pierwszy raz mam styczność z tak twardą podeszwą i cholewką. Cytuj
Jerzy01 Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 8 godzin temu, Cineos napisał: Z czego może to wynikać? Na co zwracać uwagę przy kolejnym wyborze? Pierwszy raz mam styczność z tak twardą podeszwą i cholewką. Z mojego skromnego doświadczenia wynika, że dopasowanie pięty jest kluczowe. Miękkość skóry też gra ważną rolę. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 31 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Października 2018 13 9 Cytuj
m_wujek Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2018 BarkerSent from my SM-A510F using Tapatalk 1 3 Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2018 Na przekór jesieni!Barker 2 3 Cytuj
Piotrwawa Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2018 W dniu 2018-10-30 o 14:22, Cineos napisał: Z czego może to wynikać? Na co zwracać uwagę przy kolejnym wyborze? Pierwszy raz mam styczność z tak twardą podeszwą i cholewką. Uzywaj tych, które Ci się podobają i od pierwszego założenia są wygodne, to chyba jedyny parametr. Wszystkie pozostałe teorie "rozchodzi się", "dopasuje się", "przyszwa się zejdzie" są obarczone dużym ryzykiem, a na pewno mogą być powodem cierpienia, a chyba nie o to chodzi. Postępuj dokładnie tak jak przy zakupie innych części garderoby. Za małe spodnie nigdy nie okażą się dobre, za duża marynarka nie zrobi się mniejsza bez ingerencji krawca etc. Oczywiście to tylko moja opinia, nic więcej. Na marginesie... Ktoś kiedyś tu napisał, ze parametr długości buta nie jest jedynym, który czyni je dla nas właściwym. Wprawdzie był do niedawna, dla większości Polaków jedynym, ale na szczęście te czasy mamy dawno za sobą. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz T Opublikowano 31 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Października 2018 5 14 Cytuj
Karol G. Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2018 Na razie tylko po domu, bo nowe i muszą się dopasować. Meermin, kolor (wbrew oświetleniu) bordowy. 2 3 Cytuj
kormox Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 @Karol G., chyba ciężko będzie z tym dopasowaniem w podbiciu... Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 1 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 Marchewkowe próbują być kasztanowe. (Shoepassion) 5 6 Cytuj
adamW Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 Carlos Santos. Mam do bani aparat- spodnie sa ciemniejsze (butelkowe Benevento). 2 6 Cytuj
Wectra Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 Na razie tylko po domu, bo nowe i muszą się dopasować. Meermin, kolor (wbrew oświetleniu) bordowy.Niewiem jakie masz ciśnienie na posiadanie tych butów, ale jeśli możesz to je oddaj lub sprzedaj. Szkoda stóp. Przy takiej V-ce nigdy się nie zejdą a przy długich "użytkowaniu" boleśnie odczujesz łączenie skór pod językiem. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 2 Cytuj
roelegant Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 Bow TieWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 7 Cytuj
Pasjonat Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 2 godziny temu, Wectra napisał: Niewiem jakie masz ciśnienie na posiadanie tych butów, ale jeśli możesz to je oddaj lub sprzedaj. Szkoda stóp. Przy takiej V-ce nigdy się nie zejdą a przy długich "użytkowaniu" boleśnie odczujesz łączenie skór pod językiem. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Ja sie kiedys nacialem ze skadinad slicznymi wiedenkami berwick'a. Moj rozmiar w wiedenkach to 42,5. Dalem sie namowic na 42, bo: "jak nowe-musza byc ciasne. Nie martwic sie. Za jakis czas beda w sam raz". Meczylem sie pol roku. I nie dalem rady. Problem byl pod laczeniem skor pod jezykiem I na szerokosc. Latem, stopy po prostu nieznosnie piekly. Dopasowanie nowych wiedenek to balansowanie na niebezpiecznie cienkiej granicy miedzy dopasowaniem danego kopyta do stopy, a popelnieniem bledu I cierpieniem. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Opublikowano 1 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 Loake 1880 Cannon Buty mam od 3 miesięcy. 8 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grześ_k Opublikowano 1 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 4 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Awopiotr Opublikowano 1 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 Budżetowe designLoake, mam je ze cztery lata i sprawują się naprawdę dobrze. 3 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 2 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Saint Crispin’s 30 16 Cytuj
spiryt Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 1 godzinę temu, Beny23 napisał: Saint Crispin’s nareszcie 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi