Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Awopiotr Napisano 11 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2018 Mam słabość do granatowych/ niebieskich butów - jeszcze w letnim klimacie. 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Napisano 13 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2018 Dzisiaj swojski wybór 1 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 13 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2018 U mnie za to buty z importu. 7 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianB. Napisano 13 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2018 Pogoda dziś rozpieszczała 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 14 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 W dniu 10.10.2018 o 10:34, shinobi napisał: Zabójczo wygodne. Kielman. Piękne te Twoje Kielmany. Moje mają rok, następnych tak szybko nie będzie. Na razie dostały adekwatną posadzkę. 11 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 14 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Pamiątka z wizyty w Budapeszcie w 2016 roku. Poza tymi monkami zamówiłem na miejscu parę trzewików Oslo (pierwsze moje MTO). Dwa miesiące później wystartowaliśmy z pierwszym forumowym GMTO. Obecnie rozkręca się GMTO 4 . Jak ten czas leci. 13 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 14 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 TLB Mallorca 12 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 a gdzie jest Beny 23 ????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 Właśnie, ktoś wie dlaczego przestał się udzielać?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 ^^ To samo wczoraj pomyślałem. @Beny23 , gdzie jesteś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 Yanko 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 16 godzin temu, spiryt napisał: a gdzie jest Beny 23 ????? B była taka sytuacja mniej więcej pół roku temu : kolega @Beny23 pokazał kilka par nietuzinkowych butów i jeden z forumowiczów w napadzie chorej zazdrości zbeształ kolegę w niezbyt wybrednych słowach., Myślę ,że absencja Benego 23 to jest reakcja na chamskie zachowanie tego forumowicza,.jak i na to ,że jego zachowanie wobec kolegi @Beny 23 zyskało aprobatę wyrażoną licznymi lajkami., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 @mayor, o co chodzi? W którym wątku była ta 'dyskusja'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 Nie powracajmy już do tej dyskusji ^^^ Zacznie się od informacji o premiach kolegi i skończy na szkołach, które kończył on i jego rodzina. Kolega nie jest przedmiotem zainteresowania forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 Nie chcialem byc wscibski. Po prostu brak @Beny23 jest odczuwalny w tym watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 Godzinę temu, mayor napisał: B była taka sytuacja mniej więcej pół roku temu : kolega @Beny23 pokazał kilka par nietuzinkowych butów i jeden z forumowiczów w napadzie chorej zazdrości zbeształ kolegę w niezbyt wybrednych słowach., Myślę ,że absencja Benego 23 to jest reakcja na chamskie zachowanie tego forumowicza,.jak i na to ,że jego zachowanie wobec kolegi @Beny 23 zyskało aprobatę wyrażoną licznymi lajkami., Nie wydaje mi się, ze to jest powodem, bo @Beny23 udzielał się na forum przez dobre pół roku 4 miesiące po tamtej niechlubnej akcji. Byłoby milo zobaczyć go i jego buty z powrotem w tym wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 Nie wydaje mi się, ze to jest powodem, bo [mention=4372]Beny23[/mention] udzielał się na forum przez dobre pół roku 4 miesiące po tamtej niechlubnej akcji. Byłoby milo zobaczyć go i jego buty z powrotem w tym wątku.Dokładnie, nie zniknął po tamtej „aferze”. Też uważam ze można odczuć brak jego zdjęć w temacie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 2 godziny temu, De Lasalle napisał: Nie powracajmy już do tej dyskusji ^^^ Zacznie się od informacji o premiach kolegi i skończy na szkołach, które kończył on i jego rodzina. Kolega nie jest przedmiotem zainteresowania forum. Mów za siebie. Ja bym się chętnie zainteresował jego ostatnimi nabytkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 A za kogo mam mówić, jak nie za siebie? To po pierwsze; po drugie nabytki obuwnicze mieszczą się w zakresie forum - odgrzewanie wielostronicowego wątku powstałego na tle jego formy ich prezentowania to jednak zupełnie inna rzecz i spuśćmy na to zasłonę milczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 6 minut temu, De Lasalle napisał: A za kogo mam mówić, jak nie za siebie? Pisałeś w imieniu "Forum" w poprzednim wpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 16 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 14 minut temu, Whitesnake napisał: Mów za siebie. Ja bym się chętnie zainteresował jego ostatnimi nabytkami. Wielu z nas chętnie dowiedziałoby się, co porabia Kolega +Immune+ (mówię o tych, którzy jeszcze Kolegę pamiętają), co zapewne w żaden sposób nie wpłynie na Jego powrót. Paulo Coelho napisałby, że Forum jest jak przydrożny bar - jeden wstąpi na shota, drugi wpada od 10 lat co miesiąc na steka, trzeci siedzi do utraty świadomości i/lub środków płatniczych, a potem już nie wraca, a czwarty ma swój stolik w rogu i chyba na stałe przykleił się do hokera. 6 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 3 godziny temu, De Lasalle napisał: „....Kolega nie jest przedmiotem zainteresowania forum” „....spuśćmy na to zasłonę milczenia” Bywają sytuacje w których myśliwy staje się zwierzyną. Musisz uważać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 4 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Nie wydaje mi się, ze to jest powodem, bo @Beny23 udzielał się na forum przez dobre pół roku 4 miesiące po tamtej niechlubnej akcji. Byłoby milo zobaczyć go i jego buty z powrotem w tym wątku. Gdyby kolega @Beny23 opuścił forum bezpośrednio po tych obrzydliwych komentarzach, ich autor miałby satysfakcje ,że dzięki jego czekistowskiej postawie udało się relegować imperialistyczny element z forum.,Dlatego kolega @Beny23 zaczekał aż kurz opadnie.,Oczywiście to są tylko moje przypuszczenia i mam nadzieje ,że nie wydarzyło się nic gorszego ., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 7 minut temu, mayor napisał: Oczywiście to są tylko moje przypuszczenia i mam nadzieje ,że nie wydarzyło się nic gorszego ., "lajkowal" 7 października, wiec raczej wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi