Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 25 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Loake Cannon. Moje drugie lepsze buty. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 25 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin_L Napisano 25 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miccowhy Napisano 25 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Poszetkowe Crownhille 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 25 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 A tak wygląda zamsz w zachodzącym słońcu (bez korektury): 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 26 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 Alfred Sargent - akceptacja rozwarcia przyszwy jest proporcjonalna, do okazyjnego nabycia na ebay 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JBJ Napisano 26 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 Loake 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 26 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 Shoepassion 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 26 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 26 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 Dziś nic specjalnego, stare lecz sprawdzone w bojach loafers Loake. Pomimo niskiej linii ładnie się starzeją i przyjmują kosmetyki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 26 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jwodzu72 Napisano 26 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 Moje stare15-letnie brogsy,już takich perforacji nie robią,sam miałem okazje wykrawać te buty...to,były czasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 26 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukary Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Meander Napisano 27 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 Yanki dają radę nawet w trudnyn terenie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 4 godziny temu, Meander napisał: Yanki dają radę nawet w trudnyn terenie Patrząc na dlugość nogawek, wnioskuje że dają radę przy powodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 28 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 Dnia 23.05.2017 o 22:13, Tanatos70 napisał: Potwierdzam. Jak tylko wrócę z wycieczki zilustruję przy pomocy fotografii, jak mi się posypało lustro na nowych trzewikach vassa, wykonane na bazie mirror shine saphira. Dlatego na tych zdjęciach nie widać butów (droga do i z kościoła pokonana w aucie wystarczyła) : https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dziś-na-sobie/?do=findComment&comment=255906 Z bólem serca, ale trzeba było do domu wrócić. W przeddzień wyjazdu zapragnąłem zadać szyku nowymi trzewikami (niby trochę chłodniej było) i spotkała mnie niemiła niespodzianka- lustro poszło w rozsypkę. Trochę to moja wina, bo za szeroko z tym woskiem na potrzeby foto- sesji poszedłem i zająłem też fragmentarycznie części pracujące, ale... nie do końca, bo na czubkach też poleciało (może to efekt domina). Lustro wykonane naprzemiennie- zwykłym woskiem bordowym z pszczołą i mirror shinem. Jakoś nie mam do tego nowego wynalazku przekonania. Niby łatwiej lustro się robi, ale jakieś takie "bylejakie" mi wychodzi. Zwykłymi woskami się bardziej napracuję, ale efekt jest lepszy i niewątpliwie trwalszy. Tutaj niby szczotką łatwo wyświecę, ale powierzchnia nie jest idealnie gładka (widać mikroryski po włosiu) i ogólnie pozostawia jakiś taki niedosyt . . Ad rem- tak wyglądały buty (na pierwszym zdjęciu efekt lustra) po pierwszym wyjściu (w zasadzie po kilku krokach). Pół małej flaszki renomatu kosztowało mnie doprowadzenie butów do jako takiego porządku: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 29 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 CrownhillShoes 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 29 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 Dla odmiany... ( Vass ) 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 29 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 dla odmiany... AS mur 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 Waham się, robić lustro, czy nie. Nie chcę, by było zbyt formalnie, gdy założę je do niebieskich dżinsów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 47 minut temu, leonid napisał: Waham się, robić lustro, czy nie. Nie chcę, by było zbyt formalnie, gdy założę je do niebieskich dżinsów. Koniakowe podwójne monki, nigdy nie będą zbyt formalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 1 godzinę temu, leonid napisał: Waham się, robić lustro, czy nie. Nie chcę, by było zbyt formalnie, gdy założę je do niebieskich dżinsów. Zrób ciemnobrązowe będzie miej formalnie, a buty zyskają błysk. Czasem robię lustro nawet w brogsach typu country. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi