Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
5 minut temu, blekit napisał:

@phantom to faktycznie Lazio z wełny VBC (bez oznaczenia skrętności), ale z kolekcji jesień-zima 2015 (aczkolwiek jest raczej całoroczny niż typowo zimowy)

Dzięki. Właśnie też kupiłem ten model ale mój jest typowo letni - na razie u krawca 

Opublikowano

Moim zdaniem wszystko jest w normie biorąc pod uwagę perspektywę, z której robię zdjęcia butów. Kiedy stoję prosto albo idę, nie ma w tym miejscu żadnego marszczenia (w półbutach, w niektórych trzewikach faktycznie mam tam trochę luzu i taki efekt występuje).

Opublikowano

@blekit, ja na to marszczenie u ciebie zwróciłem uwagę jakiś czas temu,  

wydaje mi się że masz koślawość stępu, szczególnie lewa noga.

Wiem bo mam to samo, tylko chyba w mniejszym stopniu.

Opublikowano

Dzisiaj Yanko na moich zdiagnozowanych przez internet koślawych stopach ;-) Marszczeń o dziwo brak :-o

Pewnie wciągnąłeś powietrze w stopach :-D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

@alabuz nietrafiony przykład - to są trzewiki na kopycie 960 (tęgość G), w których marszczenie cholewki w tych okolicach występuje często u różnych osób (u mnie też, ale zupełnie mi to nie przeszkadza) i dodatkowo jest spotęgowany przez sposób robienia zdjęcia; w półbutach efekt w normalnym użytkowaniu nie występuje; 

Opublikowano

Na pierwszym zdjęciu absolutnie nie widzę żadnych marszczeń, na dwóch następnych są trzewiki, o których pisałem w poprzednim poście.

Z mojej strony EOT, bo to dla mnie już powoli trąci absurdem i zaczyna mnie męczyć. Swoje zdanie przedstawiłem - ja jestem zadowolony z tego jak leżą i wyglądają moje buty (również trzewiki), jest mi w nich wygodnie i komfortowo, a to jest moim zdaniem najważniejsze. Nie będę nikogo na siłę przekonywał, że moja racja jest bardziej mojsza ;) 

• Oceniam pozytywnie 9