Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 godzinę temu, bodzixon napisał:

Ładnego koloru nabrały te Twoje buty. Powiedz, proszę, jak długo je masz i jakiego koloru kremu do nich używasz?

W rzeczywistości są trochę ciemniejsze niż na zdjęciu. Używam kremu light brown, nie pamiętam jak dlugo mam te buty mam. Zresztą nie ma to żadnego znaczenia, ważniejsze jest to ile przeszły. A przeszły całkiem sporo.

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
Godzinę temu, adamW napisał:

Berwick. Ps. Gdzie kupic znosne skarpety w stonowanych kolorach ale w znosnej cenie do 30zl/para? Najlepiej gladkie. Takie jak @Zajac Poziomka kilka postow wyzej (na zdj w penny loafersach).

20170517_164409.jpg

@adamW u szarmanta 

34 minuty temu, Wuj napisał:

Dziś Legiunia idzie po Mistrza, więc barwy klubowe na meczyk:) 

IMG_2498.JPG

@Wuj :shock: A ja myślałem że moje camo monki są odważne :shock:

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
15 godzin temu, adamW napisał:

Berwick. Ps. Gdzie kupic znosne skarpety w stonowanych kolorach ale w znosnej cenie do 30zl/para? Najlepiej gladkie. Takie jak @Zajac Poziomka kilka postow wyzej (na zdj w penny loafersach).

Tak jak napisał @Aron - Calzedonia. Nawet te skarpety o które pytałeś pochodzą z tej firmy, tylko w rzeczywistości są trochę jaśniejsze (uroki robienia zdjęć w lecie, komórką, w drodze do pracy - albo mogę zrobić zbyt ciemne zdjęcie w cieniu i je potem trochę rozjaśnić albo w pełnym słońcu, gdzie kolory zupełnie wariują...). Skarpety ze 100% bawełny merceryzowanej kosztują u nich 80 złotych za 5 par. Nie jest to na pewno skarpetkowa ekstraliga typu Bresciani/Mazarin/Gammarelli/Pantherella , ale też trudno oczekiwać tego po skarpetkach, których pięciopak kosztuje mniej niż jedna para wyżej wymienionych. W cenie 15-20 złotych za sztukę są OK.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Kiomi szyte GYW. Pełna skórzana wkładka. Skóra lakierowana używane ok roku. b0558b9dc9218a404ae0837b316fce24.jpg460cd896ec63e68a4e172e7d61949b6f.jpg

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
13 godzin temu, -Bay- napisał:

@Wuj z tym Mistrzem to spokojnie, ale buciki czad :-)

Tak, spokojne zwycięstwo, teraz Jagę na wyjeździe, Koronę tak z 3:0 i Lechia u nas:) A poważnie, to ten podział punktów w lidze nie jest głupi - teraz każdy mecz jest na wagę złota.

Sebago Horween.

FullSizeRender.jpg

• Oceniam pozytywnie 8