Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
[mention=7352]Milten[/mention]
Jak dla mnie jasny brąz jest świetny na taką pogode, byleby nie ciemne bo ciepło absorbują.

Myślałem nad dwukolorowym letnim połączeniem, ale nie wiem jeszcze czy któraś ze skór będzie brązowa.
Opublikowano
2 minuty temu, Midlife-Crisis napisał:

@jwodzu72 to bardzo ładne buty, co na pierwszym zdjęciu widać. Gratuluję zakupu. Na Twoim miejscu zrobiłbym zdjęcie tak, żeby uwydatnić to co w nich najładniejsze. :-D

I do zaprezentowanej garderoby słabo pasują 

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano
Dnia 19.05.2017 o 17:42, Tanatos70 napisał:

Rano urzędy, w południe "przedostatni" odsłuch, a w domu kotka stęskniona i na oknie paczka od vassa z trzyczęściowymi prawidłami do trzewików. Czego chcieć od życia więcej :):

Co powiesz o połączeniu MA8000 i Harbeth'ów? Gramofon to Pro-ject, czy prawdziwy Linn Sondek? 

Opublikowano
12 minut temu, wally napisał:

@50groszy Mógłbyś coś szerzej opisać o tych Yanko? Tj. jakie kopyto, model i rodzaj zamszu :) ? 

Yanko 741 Kopyto 960 Softy Testa Moro  Zamówione w ramach MTO .W mojej ocenie są świetne. Tutaj oryginalne zdjęcie od Patine.

But na skórzanej podeszwie.  

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
4 godziny temu, Whitesnake napisał:

Co powiesz o połączeniu MA8000 i Harbeth'ów? Gramofon to Pro-ject, czy prawdziwy Linn Sondek? 

Tam to tak referencyjnie, "na bogato" :). Dla mnie ten Denon 2500 (w sumie świetny wzmacniacz :)) z dolnej półki w szafce i Naim dla porównania (wcześniej słuchałem tam jeszcze Hegla) + Focale (nie ma ich w kadrze). Gramofon będzie Pro-jecta, ale jeszcze nie zdecydowałem który (jakiś ładny z serii 3 lub 5 ;-)).