Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 23 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2019 20 godzin temu, Beny23 napisał: Dlatego właśnie len na lnie w zestawie koordynowanym uwielbiam przwiewność lnu w cieplejsze dni i dlatego najchętniej nosiłbym tylko len wiosną i latem. Garnitur zamówiłem u krawca na ślub w Texasie na czerwiec ale już teraz kombinuję w czym mi będzie najwygodniej przy 35 stopniach Celsjusza. Długość i szerokość tych spodni mi odpowiada bo nie lubię wąskich nogawek i za długich spodni. Krytykę przyjmuję; ale jednym uchem wpuszczam, a drugim wypuszczam i wybieram to co lubię i w czym najlepiej się czuję. Lubię łamać sztywne zasady szczególnie w bardziej casualowych zestawach Większa przewiewność lnu w porównaniu do innych tkanin to niczym nieuzasadniony mit. Choć, zwracam uwagę, że nie to poddaję pod dyskusję. Można lubić szerokie spodnie, można nawet lubić gniecenie się lnu. Utrzymałabym jednak w tym uwielbieniu jakąś spójność. Nie razi mnie luźna forma całego garnituru, unikałbym jedynie tak wielkich kontrastów pomiędzy górą a dołem. To zresztą uwaga bardziej dotycząca twoich wcześniejszych kreacji z kamizelką dwurzędową. Prze-formalizowana a wręcz dandysowata góra nie pasuje mi do dołu rodem z obrazów Chełmońskiego. To inne światy i nawet jeśli w oddzieleniu atrakcyjne, to razem mocno się gryzą obniżając wzajemnie swoją wartość. Oczywiście to jedynie moja opinia i mam nadzieje, ze daleko tej krytyce do krytykanctwa. Jestem zwolennikiem łamania konwencji, ale na skojarzenia nic nie poradzę: świat lnu, szczególnie w formie za krótkich i szerokich spodni, to dla mnie swoboda, sielanka, przaśność, lecące bociany, letni spacer po nadnoteckich polach z maślanką... ...świat klasycznej elegancji jest... spięty, wystudiowany, dopracowany i brakiem spontaniczności budujący poczucie rzetelności. Inna prowieniencja... inny skutek... Oba światy są atrakcyjne na swój sposób, ale ich łączenie grozi mezaliansem estetycznym. Eksperyment Wyobraź sobie, ze książę William ma na sobie za krótkie i za szerokie, lniane spodnie (bo tak lubi) Albo, że chłop pańszczyźniany podziwiający bociany spiął koszulę jedwabnym krawatem i założył czarne oksfordy. 21 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 24 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2019 7 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 25 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2019 Z przyszłym mistrzem świata w boksie w wadze ciężkiej Adamem „Babyface” Kownackim 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 25 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2019 Kibicuję mu mocno. Chyba ma dość fotek z piąchą przy twarzy. Całkiem dobrze wygląda z brodą, już nie taki Babyface. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 25 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2019 Dawno już nic nie wrzucałem na forum... 19 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2019 @Zajac Poziomka, skąd marynarka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2019 Sartoria Partenopea. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2019 3 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Sartoria Partenopea. Tak mi coś pachniało Neapolem, bo mam dziś na sobie E.Formicola i jest wykonana niemal w tym samym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 26 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 Wiosenny kamuflaż * Suitsupply * Camiceria Olga * 2x Poszetka * Vass 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 26 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 @blekit garnitur już chyba 3 sezon, a sylwetkę trzymasz idealną. Podziwiam😀 U mnie trochę preppy, trochę klubowo, trochę niepraktyczne: 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 @phantom niestety nie jest tak różowo tragedii nie ma, ale powoli godzę się z myślą, że czas na dietę i sama aktywność fizyczna już nie wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 26 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 Z G. Brucem Boyer’em autorem “True Style” na bardzo ciekawym spotkaniu w salonie dla stylu Ivy/Preppy J.Press. 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofS Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 U mnie ostatnio Len Jak tylko zobaczyłem na zdjęciach u Michała marynarkę San Sebastian, wiedziałem, że będzie moja 50% Len, 50% bawełna, bardzo fajna na lato Marynarka: San Sebastian - Lancerto&Mr.Vintage Koszula: Lantier (Vistula) Spodnie: Lantier (Vistula) Buty: Loake Poszetka: Poszetka.com Na Instagramie macie więcej zdjęć z tą marynarką Model ze mnie dość słaby, ale liczę na wyrozumiałość 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 Okazja życia! Już lecę kupować z kodem rabatowym! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 Taka tam subtelna reklama 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofS Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 3 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Okazja życia! Już lecę kupować z kodem rabatowym! Nie wiem czy okazja życia, tym bardziej, że akurat na marynarkę i inne rzeczy z kolekcji Mr.Vintage ten kod nie działa Usunąłem info o kodzie z samego posta, myślałem, że ktoś kto planował zakupy tam mógłby skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 Trochę za dużo tych krat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofS Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 3 minuty temu, Servetch napisał: Trochę za dużo tych krat. Ja właśnie kraty lubię Ale nosze też marynarkę do ciemnych spodni bez kraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 3 godziny temu, Beny23 napisał: Z G. Brucem Boyer’em autorem “True Style” na bardzo ciekawym spotkaniu w salonie dla stylu Ivy/Preppy J.Press. No proszę, Zack Pinsent też się załapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 27 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2019 21 godzin temu, KrzysztofS napisał: Źle to wygląda, przerysowane i zbyt wystylizowane jak na mój gust. Nie podoba mi się taki "Ą-Ę look" w męskim ubiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 27 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2019 13 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 27 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2019 W dniu 26.04.2019 o 09:30, phantom napisał: @blekit garnitur już chyba 3 sezon, a sylwetkę trzymasz idealną. Podziwiam😀 U mnie trochę preppy, trochę klubowo, trochę niepraktyczne: @phantom, co to za spodnie i z czego wykonane? (Przepraszam za cytowanie zdjecia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 27 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2019 1 minutę temu, adamW napisał: @phantom, co to za spodnie i z czego wykonane? (Przepraszam za cytowanie zdjecia). @adamW to spodnie Zack Roman wykonane z bawełny Huddersfield. Mogłyby mieć trochę wyższy stan, ale oprócz tego są fantastyczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 27 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2019 Ochłodziło się znowu 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 28 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2019 O tak ooo. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi