mosze Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2019 To chyba flanela z SS - świetny power suit, ale chyba za ciepły? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 21 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 Z wczoraj. * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * 2x Poszetka * TLB Mallorca 6 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 21 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 9 godzin temu, mosze napisał: To chyba flanela z SS - świetny power suit, ale chyba za ciepły? Tak, to flanele SuSu z programu custom made. W Łodzi 15 stopni, wiatr i deszcz, wiec się nie przegrzalem? Dziś tyle wodotrysków, ze po pracy chyba pójdę do cyrku? 6 4 Cytuj
TheMakowski Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 4 godziny temu, phantom napisał: Tak, to flanele SuSu z programu custom made. W Łodzi 15 stopni, wiatr i deszcz, wiec się nie przegrzalem? Dziś tyle wodotrysków, ze po pracy chyba pójdę do cyrku? Wzór bardzo odważny, ale te klapy! Według mnie perfekcyjne ?? 1 Cytuj
bankowa_elegancja Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 @phantom faktycznie, od razy lepiej. Piękny krój 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. qvist Opublikowano 21 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 W weekend odebrałem letni garnitur MTM od Suitsupply. Lekki dramat na plecach, mam nadzieję, że to poprawią jeszcze. Ficzery: szara krata księcia Walii (na zdjęciach dużo zółtego światła z żarówek, w realu jest jaśniejsza i zimniejsza) poszerzane klapy marszczone wszycia rękawów + con rollino bez podszewki butonierka mediloańska dziadkowe spodnie z bocznymi ściągaczami i rozporkiem na guzki 12 9 Cytuj
Servetch Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 Jak odbywa się poprawka, garnitur został w salonie i wrócisz po odbiór? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nejfan Opublikowano 21 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 Z wczoraj Susu Zaremba Poszetka x2 11 11 Cytuj
qvist Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 1 hour ago, Servetch said: Jak odbywa się poprawka, garnitur został w salonie i wrócisz po odbiór? Garnitur zamówiłem w Amsterdamie (zdjęcie miary, wybórk tkaniny, konfiguracja). Jak już go uszyli (w Portugalii?), to poprosiłem o wysłanie do Tallinna. Tam też przymierzałem i zgłaszałem poprawki. Z Tallinna natomiast, gdzie byłem tylko przez weekend, wysłali mi dzisiaj poprawiony garnitur do Warszawy. Była opcją, aby się wyrobili z soboty na niedzielę, ale i tak nie chciałem go zabierać do samolotu. To jest dopiero mój drugi garnitur Ss. Pierwszy zamówiłem kilka lat temu w Brukseli i poprosiłem o wysłanie w ciemno, bez przymierzania. Okazało się bardzo ok, tylko małą faudkę na karku musiałem poprawiać już we własnym zakresie. Takie są losy fana Ss, ze musi się tułać po Europie. 1 Cytuj
TheMakowski Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2019 14 godzin temu, qvist napisał: W weekend odebrałem letni garnitur MTM od Suitsupply. Lekki dramat na plecach, mam nadzieję, że to poprawią jeszcze. Ficzery: szara krata księcia Walii (na zdjęciach dużo zółtego światła z żarówek, w realu jest jaśniejsza i zimniejsza) poszerzane klapy marszczone wszycia rękawów + con rollino bez podszewki butonierka mediloańska dziadkowe spodnie z bocznymi ściągaczami i rozporkiem na guzki Jaki był koszt tej zabawy? Wiem, że MTM w susu zaczyna sie od €600 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2019 @qvist fajny garnitur, gratulacje! Jestem oczarowany zakresem serwisu. Mój garnitur w opcji custome made zrobili trochę pi razy oko, a z poprawek się trochę wymigali. Stopień zadowolenia jest na miarę różnicy między tą opcją a RTW, nie mniejszy i nie większy. Spodnie na sprzączki lubię, ale u mnie nie spełniają dobrze swojej funkcji i po zaciągnięciu odjeżdżają, a spodnie się obsuwają. Życzę powodzenia! Sorry za off top, raczej do działu SuSu. ? Cytuj
qvist Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 (edytowane) 22 hours ago, Midlife-Crisis said: Jaki był koszt tej zabawy? Wiem, że MTM w susu zaczyna sie od €600 €1178. Zawsze tak jest, ze w najtańszej opcji są materiały, które rzadko mają szanse się podobać. I tak poszedłem na kompromis, bo najładniejsza wg mnie krata była po €1500. A to już taki level, że warto rozważyć bespoke w PL. Edit: zacytowałem złą osobę Edytowane 23 Maja 2019 przez qvist zacytowalem zla osobe Cytuj
Aras Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 @qvist Możesz napisać który to materiał? Czy marynarka jest całkowicie bez podszewki czy z półpodszewką? Pytam, bo gdzieś czytałem, że SuSu nie udostępnia opcji bez podszewki... Cytuj
Koval Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 @Aras Teraz nawet RTW u nich możesz mieć bez podszewki: https://eu.suitsupply.com/pl/new_arrivals/havana-granatowy--garnitur/P5654.html?cgid=new_arrivals&from=whatsnew&pdp=true Cytuj
phantom Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 W temacie SuSu: Swoją droga €1178 bez opcji zamówienia marynarki bez podszewki to chyba taki nieśmieszny żart. 2 7 Cytuj
blekit Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 Wcześniej w tym tygodniu. * marynarka Andells * koszula Suitsupply * krawat Embassy of Elegance * 2x Poszetka - krawat i poszetka * Benevento * Vass 3 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 24 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 Krawat dziś poszedł w kąt, tym bardziej, ze po południu idę na mecz kuzyna. Może to nie Wimbledon, ale tenis to tenis - chodzi o to samo? 6 12 Cytuj
phantom Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 5 minut temu, blekit napisał: @phantom super zestaw! Zjechałeś mnie ostatnio za niepasujacy krawat do tego zestawu, to się poprawilem? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. laleczka Opublikowano 25 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2019 Obiad z mamą, na dzień matki Zdjęcia niestety na szybko i są jakie są. Z krawatem EoE od @kamizelka, marynarką SuitSupply i Patine Shoes! 12 13 Cytuj
kamizelka Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2019 @laleczka Prezentuje się super ;D Niech się dobrze nosi! 1 Cytuj
me.spoke Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2019 Niedzielnie, więc i trochę luźniej 3 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 27 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 Klubowo: 8 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi