Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
CBE91341-E958-4DEF-879B-76AC866EEE49.thumb.jpeg.8b85b2df858f878ced3b49a508b02663.jpeg
Podoba mi się Twój zestaw. Krawat super.
Czy to marynarka to L + mr V? Nie za ciepło Ci teraz we flaneli?
Ja żałuję, że już zostaje w szafie, bo przyjemniej mi się ją nosi.
Opublikowano

Bardzo ładny zestaw! Marynarka ma udane proporcje, ale czy nie za bardzo podkreśla talię. Mam wrażenie za mocnego wyeksponowania bioder. 

Co do okazji - do opery preferuję ciemny garnitur, ale czasy tak się zmieniły, że @pmichal był zapewne jedną z bardziej elegancko ubranych osób. 

Opublikowano
14 godzin temu, pmichal napisał:

Wizyka w operze. Dopiero zaczynam chodzić w klasycznych ubraniach, ale mam nadzieje, że będzie więcej okazji. 

Nie podoba mi się góra z dołem, raczej do tej marynarki widziałbym jaśniejsze spodnie - białe, szare coś w ten deseń, może granatowe i przede wszystkim o szerszym fasonie. Poszczególne części rewelacja, ale niestety od razu takie kolorystyczne skojarzenie miałem:

SSIII.png.6ffb44e34cc3bb05fec43c53b5cfa0c0.png

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Oryginalnie szyliśmy szare spodnie z mankietem i szerszą nogawką - tutaj była moja próba połączenia wcześniejszych spodni garniturowych. 

Dziękuje za wszelkie uwagi, będę się mocno przyglądać następnym zestawom i postaram się zaprezentować tą marynarkę z spodniami, które oryginalnie były do niej szyte ;) 

Co do samej opery to niestety bardzo mało mężczyzn było w garniturach lub nawet marynarkach, o krawacie czy poszetce ciężko wspomnieć :)

Opublikowano
5 minut temu, Midlife-Crisis napisał:

Pierwsze wyjście. 

Garnitur - len od Anton Meyer, koszula -  SuSu, krawat - jedwab i len z Altea, na stopach - c&j, ...a i jeszcze torba - Niestroj Laetherworks.

Ale nam się zbiegły publikacje :).