Zajac Poziomka Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 @Orphan bardzo ładny krawat! Cytuj
Orphan Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 52 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: @Orphan bardzo ładny krawat! @Zajac Poziomka Dzięki! To świetny wool challis od @poszetka.com i @blueloafers 1 Cytuj
kamizelka Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 U mnie dzisiaj bardzo wiosennie 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartek 00 Opublikowano 12 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Klapy to już jakaś parodia, ale ważne, że Tobie się podoba. 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 12 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 W drodze do Londynu 18 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Orphan Opublikowano 13 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 36 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 13 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 Dziś klasyka egzotyka 15 Cytuj
Pepo Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 Tak bardzo żałuję, że mnie tam nie ma :/ 1 Cytuj
mosze Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 4 godziny temu, Orphan napisał: Ciekawy materiał marynarki, cóż to? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 13 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 I wreszcie można się wygrzać w wieczornym słońcu. 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 14 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Dotarłem 1 27 Cytuj
Xune Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 @Beny23 Pierwsze skojarzenie: Clark Kent Krystyny wyglądają ekstra 1 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Miało być coś pod nowe trzewiczki od Vassa, ale trochę pogoda wszystko spaprała i padło na ostatni zakup lniano/bawełniany, który czekają jakieś małe przeróbki (no wywalę chyba te guziki przy ewentualnej korekcie rękawów) + "stare" Vassy: 9 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 @Tanatos70 może to tylko kwestia zdjęć, ale ta marynarka wyglada mi na nich na sierotę po garniturze i nawet białe guziki nie ratują sytuacji. Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 No sam nie wiem, to wydawałoby się normalna pseudo-denimowa odd jacket (takie przynajmniej było założenie) z fakturą zbliżoną do jeansu: Nieformalna len/bawełna (fifty- fifty), z fragmentaryczną podszewką, luźny splot, przewiewna: Trochę spaprali przez te kieszenie z patkami, mogli dać nakładane. Faktycznie na zdjęciach faktura i kolor trochę dziwnie/fatalnie wychodzi (kolor taki szarawy, lekki połysk), ale i tak nie zaprzeczam, że mam z nią pewien problem. W sumie chyba w miarę znośnie z denimem się komponuje. Czekam właśnie na taką denimową koszulę i zobaczymy. Jeszcze spróbuję z jasnymi (len/bawełna) spodniami, ale czekają na wizytę u krawcowej. 1 Cytuj
dziko Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 @Tanatos70 - jodełki w odd-jacket są właśnie takie problematyczne, ja jedno takie Caruso odesłałem właśnie, bo stwierdziłem, że jakoś ciężko to zestawiać. IMHO, paradoksalnie, denim do denimu nie za bardzo tu pasuje, właśnie lepsze byłyby chyba jasne jednolite spodnie. Co do patek, to spróbuj włożyć je do kieszeni - kieszenie a la pasplowane w casualu to wcale nie jest taki zły pomysł, jakby się mogło wydawać (parę włoskich marek coś takiego robi). Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Opublikowano 15 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Tu z wczoraj "komunijnie", ale jako, że dłuższy czas nie miałem dostępu do forum to wrzucam jako dzisiejsze... 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 15 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 15 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 27 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miccowhy Opublikowano 15 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Zbliżając się do końca matur 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 15 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Osovski * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Berwick 17 Cytuj
Orphan Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Dnia 13.05.2017 o 14:06, mosze napisał: Ciekawy materiał marynarki, cóż to? Jedwab/wełna od MD Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 15 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Trochę się powtarzam z tym aligatorem w ręku, ale za to strój iny niż w sobotę (fotka z wczoraj) 18 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 20 godzin temu, dziko napisał: @Tanatos70 - jodełki w odd-jacket są właśnie takie problematyczne, ja jedno takie Caruso odesłałem właśnie, bo stwierdziłem, że jakoś ciężko to zestawiać. IMHO, paradoksalnie, denim do denimu nie za bardzo tu pasuje, właśnie lepsze byłyby chyba jasne jednolite spodnie. Co do patek, to spróbuj włożyć je do kieszeni - kieszenie a la pasplowane w casualu to wcale nie jest taki zły pomysł, jakby się mogło wydawać (parę włoskich marek coś takiego robi). Będę próbował i łatwo się nie poddam . W sumie kol. @Zajac Poziomka przypadkowo (bądź nie ) natchnął mnie, że może jednak zostawię te "bieliźniane" guziki (tak mi się kojarzą ze starymi poszewkami na pościel ), aby podkreślić jej casualowy charakter. W ostateczności będę przepychał na pośledniejsze miejsca w szafie, aż w końcu wyląduje w jakimś pojemniku w najgłębszych czeluściach na najwyższych półkach bądź na strychu . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi