Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pięknie wszystko dopasowane i dobrane kolorystycznie.

Wiem, że jesteś fanem dżinsów, ale jakbyś "normalnych" spodni popróbował, to znajac Twój talent - efekt byłby lepszy :)

Ale ja uprzedzony jestem, w dżinsach jako stroju "roboczym" chadzam tylko w weekend :) - kompletnie nie potrafię ich znieść w towarzystwie krawata...

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Dzięki Marcinie ( @Marcin_L ) za ten "talent" :). Wczoraj miałem spotkanie klasowe (starej licealnej klasy), więc zakładałem że mogę na czworakach wrócić. Denim w takim wypadku lepiej się sprawdza ;-). Okazało się, że nie było tak źle i tylko okulary przeciwsłoneczne zostawiłem na stole, ale ponoć koleżanka zabrała, a krawat/knit znalazłem dzisiaj w kieszeni marynarki (niestety żadnej damskiej bielizny tam nie znalazłem, a szukałem naprawdę dokładnie :)). Poza tym o.k., nad ranem razem z kotem dobijaliśmy się do drzwi.  Jednak nie zaprzeczam, że bardzo dżinsy lubię i choć mam pełną szafę "innych" spodni to jakoś te tak domyślnie :). No o.k.- obiecuję poprawę, a przynajmniej się postaram.

• Oceniam pozytywnie 6
Opublikowano
12 minut temu, Tanatos70 napisał:

a krawat/knit znalazłem dzisiaj w kieszeni marynarki (niestety żadnej damskiej bielizny tam nie znalazłem, a szukałem naprawdę dokładnie :)).

Jakbyś zdjął jeansy i znalazł damską bieliznę, to by dopiero oznaczało, że była prawdziwie integracyjna impreza :-D

• Oceniam pozytywnie 9
Opublikowano
1 minutę temu, bodzixon napisał:

To ten model: http://www.benevento.pl/spodnie-lniane/187-linen-trousers-mushroom.html ?

Swoją drogą - naprawdę bardzo udany zestaw! Dawno żaden tutaj mi tak nie przypadł do gustu.

Tak to ten len. Z samej tkaniny średnio jestem zadowolony. Dość mocno się rozciągnęła (dwa razy musiałem zwęzić) i słabo trzyma fason. Jak na spodnie, to mocno wakacyjno-casualowe w prostym kroju na gumkę ok, ale do takich hmm... z wyższym stanem, zaszewkami i manszetami, trochę niespecjalnie.

Opublikowano
6 minut temu, Hargin napisał:

Tak to ten len. Z samej tkaniny średnio jestem zadowolony. Dość mocno się rozciągnęła (dwa razy musiałem zwęzić) i słabo trzyma fason. Jak na spodnie, to mocno wakacyjno-casualowe w prostym kroju na gumkę ok, ale do takich hmm... z wyższym stanem, zaszewkami i manszetami, trochę niespecjalnie.

Dziękuję za opinię. Rozważałem zakup 3 par od Benevento: omawianych lnianych, http://www.benevento.pl/spodnie-garniturowe/194-spodnie-welniane-120s-jasno-szare.html, no i granatowy denim (wolałbym szary denim, który jest niebieski, ale już go nie ma). Więc z lnianymi dam sobie spokój.