AleksanderJulian Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Fakt, dżinsy. Dlatego też wybrałem ten wątek, a nie zwykły CMDNS. Ale jak znajdę gdzieś ładne szare flanelowe spodnie, to na pewno się poprawię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Niestety, prążek kompletnie nie gra w takim zestawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Maciek (nie Maciej) Zaremba jest innego zdania !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 @r50: prowokacja! Maciek dobrze w swoim zestawie wygląda. Aleksander dokonał złego wyboru i wygląda nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Zgadzam się z eye_lip. Marynarka Pana Zaremby jest rewelacyjna, ale mnie osobiście do reszty stroju nie pasuje. Pan Maciej ma swoje zdanie, ja mam swoje - jak to w życiu... wydaje mi się, że obaj jesteśmy zadowoleni (i z życia, i z własnego zdania) Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Maciek (nie Maciej) Zaremba jest innego zdania !!!Ciekawe.. widzimy się jutro w Sztokholmie to przy okazji zapytam się czy rzeczywiście uważa zestaw Aleksandra za udany. Być może potwierdzi razy 50. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 30 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Sobotni każual skoordynowany. PS To nie jest toaleta 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Coś stara mi się zasugerować, że jednak ten zestaw mi się nie podoba :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2016 z piątkowego casual friday 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Nie podoba mi się ten węzeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 3 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Marynarka: Suitsupply Koszula: Mango Krawat i poszetka: Poszetka.com Spodnie: Wrangler Buty: Yanko 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Niezły kołnierzyk ma ta koszula. Jak na Mango. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Wtorek z promieniami słońca: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic43 Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Spodnie chyba trochę za krótkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonkrulewicz Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Jeżeli mówisz o spodniach Arona to jak dla mnie długość w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Nie da sie ocenić prawdziwej długości spodni patrząc na to zdjęcie. Przy pochyleniu sie do robienia zdjęcia takiego jak Arona nogawki na ogół trochę podwijają sie do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Nie da sie ocenić prawdziwej długości spodni patrząc na to zdjęcie. Przy pochyleniu sie do robienia zdjęcia takiego jak Arona nogawki na ogół trochę podwijają sie do góry. ergo, nogawki są zbyt długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Przykładając matrycę z liniami konstrukcyjnymi, wyznaczającymi kąt zgięcia nogawki z przodu stwierdzam, że jest w porządku. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceOfWales Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Marynarka: Suitsupply Koszula: Mango Krawat i poszetka: Poszetka.com Spodnie: Wrangler Buty: Yanko To jest shantung? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sambor Napisano 9 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Casual Monday 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Sambor, czy Ty jesteś manekinem? bo to nie jest chyba naturalna pozycja rąk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sambor Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Sambor, czy Ty jesteś manekinem? bo to nie jest chyba naturalna pozycja rąk Nieśmiałość... oko obiektywu paraliżuje mnie niezmiennie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Ładna marynarka. Pozycja taka przybrana, aby chyba rękaw się nie zmarszczył? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 |Ucięło buty, brązowe monki, które już na forum pokazywałem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi