Zajac Poziomka Napisano 25 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 Za dużo blogów i obrazków z Pitti Uomo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 25 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 17 minut temu, Krzysiek_W napisał: dobry dres nie jest zły Ale tak bez Rolexa ? 😱 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 25 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 4 minuty temu, Szydlowsky napisał: Ale tak bez Rolexa ? 😱 Lepiej nie, bo jeszcze się okażę, że to prezent od młodszego brata, który ostatnio na grupkach fejsbukowych sprzedawał podróbki xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 25 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 Lato się zbliża, czekamy na kolejne inspiracje naszego europosła. Widać Bruksela wysubtelniła gust modowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 25 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 Ja na ten dres nawet nie zwróciłem uwagi. Zatrzymałem się na doborze kolorów koszuli i marynarki, na tym jak bardzo jasna marynarka odstaje od pozostałych panów, na "dobraniu" krat do siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 25 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 W sumie takie zdjęcie byłoby ładnym uzupełnieniem ostatniego wpisu Mr Vintage jak nie łączyć marynarki i spodni. I przy okazji wielu innych błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 25 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 Panowie, oceniamy zestaw. Proszę powstrzymać się od uwag nie-sartorialnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 25 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 🤷♂️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 25 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 1 minutę temu, Jacek. napisał: 🤷♂️ W sumie żal mi Jakiego. Widać, że się stara i próbuje. Czytuje Mr Vintage. Robi zakupy w Zack Roman i Lancerto. Tylko ponosi sartorialną porażkę za porażką. Może nawet jest na tym forum i to czyta?Jeśli tak, to panie Patryku, proszę się nie poddawać! Za 5-10 lat będzie pan ogarniał, i mówię to na poważnie. Na razie jednak proponuje bezpieczniejsze zestawy - trzy kraty na raz są dla zaawansowanych. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aras Napisano 25 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 Może czyta te blogi i artykuły tak jak konstytucję... (ooopppss!) 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 Poprawcie mnie, bo nie jestem na Forum aż tak długo, ale chyba nikt z nas nie próbował jeszcze trzech różnych krat, z czego dwóch o niemal identycznych wymiarach?? Pomijam już spodnie na sznurek w Sejmie RP... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 25 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 16 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Poprawcie mnie, bo nie jestem na Forum aż tak długo, ale chyba nikt z nas nie próbował jeszcze trzech różnych krat, z czego dwóch o niemal identycznych wymiarach?? Pomijam już spodnie na sznurek w Sejmie RP... Bo trzeba brać przykład z właściciela najbardziej znanego kota w Polsce . Aaaa nie, najbardziej znany jest kot prezesa 😉. https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dziś-na-sobie/?do=findComment&comment=260553 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 25 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 Do łączenia trzech krat w Turcji potrzeba trzech chłopa. U nas są chłopcy, którzy to biorą sami na siebie. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 25 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 ! Za 5-10 lat będzie pan ogarniał, i mówię to na poważnie.Kolejne porzekadło (poprzednie, jak się spodziewałem wycięto) mówi jednak, że frak dobrze leży dopiero w trzecim pokoleniu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 26 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2020 Inne mówi, że jeśli nie potrafisz, nie pchaj się na afisz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 26 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2020 Do dzisiaj nie potrafię zrozumieć idei Twittera. Dorośli, poważni ludzie publikują tam jakieś ułamki myśli (co jest narzucone przez formę tego medium), na które inni odpowiadają ułamkami myśli. Tutaj mamy przykład wiceministra licytującego się "a nieprawda, moja stylówa jest bezbłędna"! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 26 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2020 13 godzin temu, Velahrn napisał: Może nawet jest na tym forum i to czyta?Jeśli tak, to panie Patryku, proszę się nie poddawać! Za 5-10 lat będzie pan ogarniał, i mówię to na poważnie. Na razie jednak proponuje bezpieczniejsze zestawy - trzy kraty na raz są dla zaawansowanych. Za 5-10 lat to zostanie prezydentem kraju 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 26 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2020 Jason Statham przy okazji premiery filmu "The Meg", rok 2018. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2020 18 minut temu, h8r3d napisał: Jason Statham przy okazji premiery filmu "The Meg", rok 2018. Ten sam aktor, Oscary 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 26 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2020 39 minut temu, pablocito napisał: Komediantom można więcej wybaczyć Może wspierał lokalnego producenta obuwia 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 27 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2020 19 godzin temu, h8r3d napisał: Jason Statham przy okazji premiery filmu "The Meg", rok 2018. Statham uprawiał wyczynowo skoki do wody. Może nadal trenuje i prosto po gali leciał na basen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2020 Ponownie proszę o powstrzymanie się od treści politycznych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 27 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2020 W dniu 1.03.2020 o 19:15, Velahrn napisał: Czy naprawdę premier RP nie ma jakiegoś płaszcza i na uroczystości upamiętniającej poległych żołnierzy musi występować w kurtce puchowej ?! Wiesz, on sporo przepisał na żonę... 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 17 godzin temu, Marcin_L napisał: Wiesz, on sporo przepisał na żonę... A ona "zła kobieta była" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 I tu się możecie wszyscy mylić. Jak to świetnie widać na wrzuconym w dziale humor filmiku „How much is your outfit”, byle szmata z metką może kosztować krocie, więc nie skreślałbym kurtki premiera. Poza tym oni dobrze znają historię, bo sami ją naśladują i wiedzą, że „ raz na wozie, raz w nawozie” i nigdy nie wiadomo kiedy o świcie przyjdzie ostry cień mgły i znajdziesz się w kazmamtach, a tam lepsza puchówka, niż dyplomatka SuSu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi