papiez_ Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Co ten McNulty... Dominic West jako książe Karol. 1 Cytuj
Velahrn Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 Wiem, że zdjęcie ma swoje lata, ale jest tak urocze, że muszę wstawić. Zgadnijcie, kim jest ten dżentelmen po prawej ? Cytuj
Pepo Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 Szanownie panujący prezes NBP 2 Cytuj
pablocito Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Już to kiedyś przerabialiśmy, ale zdjęcie jest urocze. Kim jest ten dżentelmen? Cytuj
Paczuch Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 JS ? PKiN nosił imię tegoż jegomościa Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Moje rodzinne miasto swego czasu nosiło imię tego jegomościa. Cytuj
Cineos Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 4 godziny temu, pablocito napisał: Już to kiedyś przerabialiśmy, ale zdjęcie jest urocze. Kim jest ten dżentelmen? Dżugaszwili Cytuj
eye_lip Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Niezamierzone porównanie onetu. Dobrze ubrany czlowiek vs MM. 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 [mention]Paczuch [/mention] , [mention]ciasteczkowy [/mention] , [mention]Cineos [/mention] czy muszę pisać limeryki, żeby było wiadomo, że robię sobie jaja? Cytuj
pablocito Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 No dobra, ja rozumiem, listopad, melancholia, szaro, brzydko, ale to jednak nie jest forum dla masochistów, tylko miłośników elegancji. Jeszcze brakuje zdjęcia żula spod mostu. Chociaż w sumie też już jest. Nawet moja zdradziecka morda krzywi się parząc na to. 3 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 [mention]Paczuch [/mention] , [mention]ciasteczkowy [/mention] , [mention]Cineos [/mention] czy muszę pisać limeryki, żeby było wiadomo, że robię sobie jaja? Ja myślałem, że na zdjęciu jest Słowacki, bo Tuwim na pewno nie… 1 Cytuj
Paczuch Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 5 godzin temu, eye_lip napisał: Niezamierzone porównanie onetu. Dobrze ubrany czlowiek vs MM. No ale o co kaman? Krawat jest? Jest! Koszulina jest? Jest! Marynarka jest? Jest! Znaczy się, że elegancki facet to jest!? Cytuj
mosze Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 Panowie, proszę o powstrzymanie się od wyrażania sympatii/antypatii politycznych na naszym forum. 1 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 W dniu 4.11.2021 o 06:53, Paczuch napisał: JS ? PKiN nosił imię tegoż jegomościa I dalej tak, bo Katowice są przecież od kata. A tak na serio pierwszy samochód mojego taty miał jeszcze rejestrację SX, przy czym S nie oznaczało Śląska. Cytuj
Velahrn Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2021 Tak urocza długość krawata, że nie mogę przejść koło tego obojętnie... 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2021 Tę modę wprowadził zdaje się poprzedni prezydent USA 1 2 Cytuj
pablocito Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2021 A zdjęcia polityków to nie polityka? To można komentować ich zły gust, a głupotę lub cynizm już nie? 5 Cytuj
mayor Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2021 13 minut temu, pablocito napisał: A zdjęcia polityków to nie polityka? To można komentować ich zły gust, a głupotę lub cynizm już nie? W takim wypadku Cenzor Globalny powinien usunąć cały wątek, gdyż w tytule jest : "jak się ubierają gwiazdy-politycy-celebryci-zdjęcia-opisy" ., A mój komentarz ,że jednym brakuje wyczucia stylu i zakładają dwa razy za długi krawat, a innemu brakuje wstydu i zatrudnia córkę to tylko opis sytuacji pokazanej na zdjęciu. 1 1 Cytuj
Avallach Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2021 Zważywszy na fakt, że temat nazywa się "jak się ubierają gwiazdy, politycy...", a nie "jacy są i co o nich myślimy", to tak. Cytuj
Stormont Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2021 Och jejku, jejku. Wszystko jest polityką i polityczne, także moda, ale już to tutaj pisaliśmy. Cytuj
jaskokoz Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2021 Abstrahując od polityki - jeden ma długi krawat, drugi długi nos. 4 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2021 A jeszcze inny nie ma kręgosłupa i ciuchy wiszą na nim, jak na szmacianej lalce:). Ci, którzy nie mają mózgu szczególnie kiepsko prezentują się w kapeluszu. 1 Cytuj
piotrassss Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2021 W dniu 28.11.2021 o 21:40, Velahrn napisał: Tak urocza długość krawata, że nie mogę przejść koło tego obojętnie... A tu z kolei w drugą stronę: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi