Skocz do zawartości

Jak się ubierają gwiazdy, politycy, celebryci- zdjęcia, opisy

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No dobra, ja rozumiem, listopad, melancholia, szaro, brzydko, ale to jednak nie jest forum dla masochistów, tylko miłośników elegancji. Jeszcze brakuje zdjęcia żula spod mostu. Chociaż w sumie też już jest. Nawet moja zdradziecka morda krzywi się parząc na to.

• Like 3
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
[mention]Paczuch [/mention] , [mention]ciasteczkowy [/mention] , [mention]Cineos [/mention] czy muszę pisać limeryki, żeby było wiadomo, że robię sobie jaja?

Ja myślałem, że na zdjęciu jest Słowacki, bo Tuwim na pewno nie…
  • Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, eye_lip napisał:

Niezamierzone porównanie onetu. Dobrze ubrany czlowiek vs MM. 

Screenshot_2021-11-04-11-13-13-357_com.miui.gallery.jpg

No ale o co kaman? Krawat jest? Jest! Koszulina jest?  Jest! Marynarka jest? Jest!

Znaczy się, że elegancki facet to jest!?

Opublikowano
W dniu 4.11.2021 o 06:53, Paczuch napisał:

JS ? PKiN nosił imię tegoż jegomościa 

I dalej tak, bo Katowice są przecież od kata. A tak na serio pierwszy samochód mojego taty miał jeszcze rejestrację SX, przy czym S nie oznaczało Śląska. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
13 minut temu, pablocito napisał:

A zdjęcia polityków to nie polityka? To można komentować ich zły gust, a głupotę lub cynizm już nie?

W takim wypadku Cenzor Globalny powinien usunąć cały wątek, gdyż w tytule jest : "jak się ubierają gwiazdy-politycy-celebryci-zdjęcia-opisy" .,  A mój komentarz ,że jednym brakuje wyczucia stylu i zakładają dwa razy za długi krawat, a innemu brakuje wstydu i zatrudnia córkę to tylko opis sytuacji pokazanej na zdjęciu. 

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1