Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Tak w temacie : 7 3 Cytuj
Grafa Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 9 godzin temu, Beny23 napisał: The boys establishing IV RP. 1 Cytuj
mosze Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Ciekawe, że czerwoni mieli słabość do dwurzedówek. 2 Cytuj
NieMy Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 2 godziny temu, mosze napisał: Ciekawe, że czerwoni mieli słabość do dwurzedówek. A biało-czerwoni do płaszczy przeciwdeszczowych? Cytuj
Pepo Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 4 godziny temu, mosze napisał: Ciekawe, że czerwoni mieli słabość do dwurzedówek. Za młody jestem, więc nie wiem, ale nie był to po prostu znak czasów? Chyba, że to im zawdzięcza się ówczesną modę Cytuj
mayor Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 20 godzin temu, Pepo napisał: Za młody jestem, więc nie wiem, ale nie był to po prostu znak czasów? Chyba, że to im zawdzięcza się ówczesną modę Nie wydaje mi się ,żeby świat zawdzięczał ówczesna mode tym czterem panom.Moim zdaniem ta moda to zasługa jednej pani i trzech panów:Ellen Mirojnick(zaprojektowała),Alan Flusser(uszył),Gordon Gekko(nosił) i Michael Douglas(zagrał).Te marynarki to mniej lub bardziej udane kopie tego co nosił Gordon Gekko w filmie Olivera Stone Wall Street z 1987 roku.Sam posiadam taki egzemplarz, tylko o wiele lepsza jakość wykonania,materiał i dopasowanie. 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 18 Czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2019 7 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Opublikowano 20 Czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 WEN TY LAC JA! 8 3 Cytuj
Najmniejszy Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 Jeden kolega na forum wrzucił ostatnio zdjęcie w podobnych sandałach. Czyżby był zakamuflowanym elektrykiem/politykiem? Cytuj
mosze Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 Jest wywiad z prezydentem Wałęsą podczas wizyty w USA, w którym jest ubrany w garnitur i sandały. Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 31 minut temu, mosze napisał: Jest wywiad z prezydentem Wałęsą podczas wizyty w USA, w którym jest ubrany w garnitur i sandały. To jakiś bliżej mi niezrozumiały trend : 1 3 Cytuj
Marcin_L Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 4 godziny temu, xkoziol napisał: Dlaczego Prezydent Wałęsa nie trafił do działu z butami na sobie tylko do humoru? Pewnie dlatego, że wywołuje wesołość...? ? Cytuj
blekit Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 @xkoziol czyzby Twoj ulubiony bloger? Cytuj
mayor Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 5 minut temu, xkoziol napisał: Nie będę pisał "głośno" kto promuje tę markę, boję się administracji Bond? James Bond 1 Cytuj
mayor Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 5 minut temu, xkoziol napisał: Inny ale też reklamowany na FB BwB W średniowieczu była profesja/zawód trubadur.,Zawodowi trubadurzy zarabiali na życie objeżdżając dwory i domostwa arystokratów ,szlachty i zamożnych mieszczan gdzie w zamian za wikt,opierunek i sakiewkę z wynagrodzeniem wykonywali ballady i inne utwory muzyczne sławiące urodę ,miękkość jedwabiu w sukniach i talent małżonek/córek magnata, który ich sponsorował (bez względu na to czy fakty te miały pokrycie w rzeczywistości).Dzisiaj mamy zawodowych blogerów,vlogerów,i youtuberów modowych 5 1 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 27 minut temu, xkoziol napisał: Koszula bawełna + len Istnieje do tego jakis inspirujący tekst? Uwielbiam. Cytuj
Najmniejszy Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Z wielu rzeczy, ta akurat wygląda sensownie - lekki strój na dzień i opcja delikatnego dogrzania, jeśli nie mamy możliwości całościowej zmiany garderoby, a np. nadszedł wieczór albo wsiadamy na rower. Ale tekstu nie czytałem, więc nie wiem, czy zamieścił takie sensowne wyjaśnienie, czy coś zabawniejszego. To, że rozchełstanie paskudne i rękawiczki niezbyt urodziwe, to już inna sprawa Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 1 godzinę temu, Najmniejszy napisał: To, że rozchełstanie paskudne ... Dla znających nagi tors autora rozchełstanie nie straszne. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 3 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 15 1 Cytuj
Beny23 Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2019 Stoję w kolejce w kawiarni i oczom nie wierzę... Sandały 5 rozmiarów za duże że aż oczy bolą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi