NieMy Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 @Wąski ostatnio wrzucałeś w tym wątku dużo zdjęć ale dopiero dzisiejsze wyglądają świetnie, przynajmniej z tej perspektywy. Wychodzi na to, że pasują Ci buty o lekko wydłużonym kopycie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Yanko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Czy to jest model 539? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Na wieczór. AS Moore. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Czy to jest model 539? Moje Yanko nie są z aktualnej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 30 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 W kwestii "nowonabytych" cheaney avon z tweedową "wstawką" mam pewne stylizacyjne problemy. Wychodzi na to, że najlepiej mi się je nosi w zestawieniach typu- jak to określa moja dorastająca córka- "wielkomiejska żulerka" (w sensie: znoszone "markowe" łachy) Kot jest skonfudowany: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Buty fajne, ale faktycznie - trudno o jakiś dobry pomysł na ten tweed. Planowałem ostatnio zakup trzewików Avon w tweedzie, bardzo podobają mi się same w sobie, ale nie widzę ich w "akcji". Pewnie do dżinsów, ale tych nie noszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Tanatos70 - świetne buty. Do dziś nie mogę się zdecydować na łączenie skóry z tweedem. Gratuluję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Wczoraj - Trickers Bourton Dziś - Cheaney Tweed C 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Buty fajne, ale faktycznie - trudno o jakiś dobry pomysł na ten tweed. Planowałem ostatnio zakup trzewików Avon w tweedzie, bardzo podobają mi się same w sobie, ale nie widzę ich w "akcji". Pewnie do dżinsów, ale tych nie noszę. fan_dobrego_buta Napisano dziś, 19:05 Tanatos70 - świetne buty. Do dziś nie mogę się zdecydować na łączenie skóry z tweedem. Gratuluję zakupu Dziękuję chłopaki Buty są naprawdę fajne i godne polecenia- bardzo ładne, solidne i świetnie wykonane. Poza tym przyciągają uwagę (w pozytywnym znaczeniu), takie "soft- spectatory" . Niestety są dość "trudne" do zestawienia z czymś innym niż jeansy. Ze względu na pracę jaką wykonuję i styl życia jaki uprawiam, "drelichowe" spodnie i "olejak" to moja druga skóra, więc takie zestawienie mi absolutnie nie przeszkadza. No, ale łatwo się nie poddam i jeszcze pokombinuję z czymś odmiennym. Dla zasady, by w życiu nie iść tylko na łatwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Do chinosów też powinny pasować np. żółtych, czerwonych albo granatowych. Ja bym się spróbował ubrać tak "pstro" inny kolor spodni, koszuli, kamizelki, marynarki itp. krawat, poszetka, kaszkiet w kratkę itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lorentz Napisano 31 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Czołem, Dzisiaj, niedawno zakupione Cheaney'e. Początek spaceru: I czterdzieści minut później, po wyciąganiu psa z torfowiska... Wciągnęło mnie prawie po ramiona, dobrze że byłem z kolegą :/ Umyłem je pod szlauchem, ale to jakaś tłusta, czarna maź... Powkładałem gazety i postawiłem z dala od ciepła. Co radzicie z nimi dalej robić? Mydło do skór? Czy na straty zapisać? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Umyć dokładnie, wysuszyć w temperaturze pokojowej, zetrzeć szczotką resztki błota i kremować. Brawa za poświęcenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Umyć dokładnie, wysuszyć w temperaturze pokojowej, zetrzeć szczotką resztki błota i kremować. Brawa za poświęcenie Poświęcenie? Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś miał żałować butów gdy czworonóg (i nie tylko) znajduje się w niebezpieczeństwie. Miejmy nadzieję, że takich sytuacji nie ma i nigdy nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Czołem, Dzisiaj niedawno zakupione Cheaney'e. Na początku spaceru: I czterdzieści minut później, po wyciąganiu psa z torfowiska... Wciągnęło mnie prawie po ramiona, dobrze że byłem z kolegą :/ Umyłem je pod szlauchem, ale to jakaś tłusta maź czarna... Powkładałem gazety i postawiłem z dala od ciepła. Co radzicie z nimi dalej robić? Mydło do skór? Czy na straty zapisać? aż strach zapytać gdzie na ten spacer się wybrałeś Brawa za ofiarność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 ja z z przyjemnością zobaczyłbym te buty w dziale "Mała renowacja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 @Tanatos70 - widzisz, dobrze że to jednak ty kupiłeś te cheaney'e tweedowe Dzięki Panowie za słowa uznania, ale to moja głupota bo podprowadziłem zwierzaka na trzęsawiska. Ważne, że wszystko dobrze się skończyło... Buty schną, całe wnętrze pofarbowane, ale może coś z tego będzie. Najgorsze, że śmierdzą szlamem. Wrzucę je do wątku o renowacji, zobaczymy czy uda się wyprowadzić na prostą. Nie wiem tylko czym potraktować cholewę przy kostce, jest z olejowanego zamszu, ale widzę już przebarwienia i plamy. Może koledzy z Saphira coś doradzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 @Lorenz - na takie kłopoty to niezawodnie szewc24... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosta33 Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Wypisz psu rachunek za szkody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Yanko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Post o G&G przeniesiony do... wątku o G&G: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4033-producenci-marki-but%C3%B3w-gaziano-girling 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 3 Listopad 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 meermin - rozdziewiczanie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Yanko 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi