Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 Jeszcze nie zdążyłem ich do kartonu schować : 8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 Tanatosie, to ma jakichś wykopaliskach archeologicznych było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruut Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 Lloyd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 2 godziny temu, Blondas napisał: Tanatosie, to ma jakichś wykopaliskach archeologicznych było? Nie, na pchlim targu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 13 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 Krystyny w pełnym słońcu 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 Drugi dzień z rzędu te same buty, na szczęście nie spotkałem sartorialnej policji 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranciszekMaurer Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 Nie rozumiem tej dziwnej mody na chodzenie z odpiętymi klamrami, wygląda jak z rozwiązanymi sznurowadłami lub jak w trakcie zakładania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 2 minuty temu, Sztywniutko napisał: Nie rozumiem tej dziwnej mody na chodzenie z odpiętymi klamrami, wygląda jak z rozwiązanymi sznurowadłami lub jak w trakcie zakładania. Zawsze tak... sztywniutko? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranciszekMaurer Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 Od czegoś te klamry są, tak jak i sznurowadła, wytyka się rozchodzącą się przyszwę, choć to wynika z trudnością z dopasowaniem, a nie z własnej woli. Każdy dąży do perfekcji z ramionami marynarki i prostym kantem w spodniach, a jak niezapięte klamry to wielka sprezzatura. Jeszcze w miarę ok jak ktoś zapnie, a dalej nie przepuści przez klamrę, ale całkiem odpięte wygląda bardzo dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 Godzinę temu, Sztywniutko napisał: Od czegoś te klamry są, tak jak i sznurowadła, wytyka się rozchodzącą się przyszwę, choć to wynika z trudnością z dopasowaniem, a nie z własnej woli. Każdy dąży do perfekcji z ramionami marynarki i prostym kantem w spodniach, a jak niezapięte klamry to wielka sprezzatura. Jeszcze w miarę ok jak ktoś zapnie, a dalej nie przepuści przez klamrę, ale całkiem odpięte wygląda bardzo dziwnie. Cóż mogę powiedzieć Jednym się podoba, innym nie. Zdaje się że nie ma jakiejś zasady co do zapinania klamer w monkach, no i szedłem na sobotni spacer brzegiem Wisłoki, a nie na spotkanie z królową. Porównanie z perfekcyjnością ramion i spodni jest zupełnie nietrafiona, bardziej bym się skłaniał do porównania z odpiętym ostatnim guzikiem rękawa marynarki - nic nie zmienia, nie wpływa w żaden sposób na użytkowanie, a niektórzy to robią. Ja przeważnie zapinam, teraz nie zapiąłem, i tyle 😛 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 14 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2019 Pierwsze wyjście w lekko wintydżowych AS Paisley. Zapowiada się, że będą bardzo wygodne 🤩 Koledze @KIERMAN.pl dziękuję za podanie namiarów 🙂 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2019 4 godziny temu, kormox napisał: Koledze @KIERMAN.pl dziękuję za podanie namiarów Świetne buty gratuluję, niestety nie pamiętam kiedy pomogłem z tymi namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2019 A to nie Kolega prowadzi bloga kierman.pl? Tam jest taka zakładka POLOWANIE NA OKAZJE... 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2019 4 minuty temu, kormox napisał: A to nie Kolega prowadzi bloga kierman.pl? Tam jest taka zakładka POLOWANIE NA OKAZJE... 😁 A to przepraszam, nie sądziłem że takie rzeczy się wydarzą kiedykolwiek! Gratuluję i bardzo się cieszę! PS. Tanio wyrwałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pmichal Napisano 14 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2019 Debiut w wątku - mam nadzieję pozostać na trochę dłuższej. Muszę się nauczyć zdjęcia robić dobre Buty to AS z ostatniego zamówienia grupowego, moje pierwsze chukka. Zdjęcia na siedząco, dlatego spodnie lekko w górze. 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 15 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2019 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 15 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2019 Cheaney: 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pi_senny Napisano 15 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2019 Berwick 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2019 Sezon na espadryle uważam za otwarty 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 16 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 TLB pierwszy raz na nogach - skóra miękka jak masło. 7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 16 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 Yanko 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 BerwickWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 Nagle wypadł mi niespodziewany wyjazd do Londynu. Będę przez 5 dni katował jedną parę butów . Wypadło na „uniwersalne” zamszaki AS. Zobaczymy jak dadzą sobie radę. Na razie nie jest źle. Jakieś 10 km przebieżek za nami. 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 3 minuty temu, Tanatos70 napisał: Będę przez 5 dni katował jedną parę butów Niekoniecznie, zawsze możesz kupić drugie ASy na miejscu ;> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi