Midlife-Crisis Napisano 25 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2018 31 minut temu, Ladislav napisał: I co sa marynarka??? Super jest Dziękuję, odsyłam na stronę 705 tegoż wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 25 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2018 Mnie się wydaje ,że tamta marynarka z brustaszą po prawej lepiej leżała.,Ta druga (z brustaszą po lewej) jest zbyt obszerna w biodrach.,Swoją drogą świetny pomysł dwie identyczne marynarki różniące się tylko jednym szczegółem-umieszczeniem brustaszy.,Szczególnie polecane dla polityków ,którzy zmieniają ugrupowania.,Przechodząc z lewicy do prawicy ,wystarczy tylko zmienić marynarkę z lewostronnej na prawostronną ,a wtedy nikt nie zauważy i jest gwarancja ,że dalej durny suweren będzie płacił grube pieniądze za nic., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 25 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2018 1 godzinę temu, mayor napisał: Mnie się wydaje ,że tamta marynarka z brustaszą po prawej lepiej leżała.,Ta druga (z brustaszą po lewej) jest zbyt obszerna w biodrach.,Swoją drogą świetny pomysł dwie identyczne marynarki różniące się tylko jednym szczegółem-umieszczeniem brustaszy.,Szczególnie polecane dla polityków ,którzy zmieniają ugrupowania.,Przechodząc z lewicy do prawicy ,wystarczy tylko zmienić marynarkę z lewostronnej na prawostronną ,a wtedy nikt nie zauważy i jest gwarancja ,że dalej durny suweren będzie płacił grube pieniądze za nic., Mayorze, a mnie się wydaje, że to raczej większość marynarek na forum jest zbyt wąska w biodrach. Takie ukształtowanie sylwetki dodaje powagi, której mi skądinąd brakuje. To sprawa perspektywy (jak i w polityce). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 25 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2018 7 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Mayorze, a mnie się wydaje, że to raczej większość marynarek na forum jest zbyt wąska w biodrach. Takie ukształtowanie sylwetki dodaje powagi, której mi skąd inąd brakuje. To sprawa perspektywy (jak i w polityce). Zgoda.,Tylko moim zdaniem powinno być odwrotnie marynarka z brustaszą po prawej stronie powinna mieć bardziej konserwatywny krój- szersza w biodrach, a ta z brustaszą po lewej bardziej odważny/postępowy krój-dopasowana w biodrach., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 25 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2018 @mayor, ale ja obracam się w kręgach o skrajnie zróżnicowanych poglądach politycznych, dlatego potrzebne mi są obie marynarki. Chociaż nie będę ukrywał, że sympatyzyję z jedną opcją. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 26 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2018 Kolejnego dnia Świąt sprezzatura się wkrada;) M.Ceran, Shibumi Firenze (poszetka), Poszetka (koszula) i EoE. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 26 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2018 Ja bym jednak proponował przypiąć kołnierzyk. Nie wiem czemu, ale we włoskimh wydaniu wygląda to na luz, a w naszym, jest to po prostu niedopięty przez nieuwagę kołnierzyk😀 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 26 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2018 Dziś: Zaczkiewicz Profuomo Sky Blue (oxford) EoE Baś Berwick 12 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 27 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 Bosmanka na koszulę. 8 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 12 godzin temu, Awopiotr napisał: Ja bym jednak proponował przypiąć kołnierzyk. Nie wiem czemu, ale we włoskimh wydaniu wygląda to na luz, a w naszym, jest to po prostu niedopięty przez nieuwagę kołnierzyk😀 @Awopiotr Mnie właśnie zawsze ciekawił pogląd, że sprezzatura to tylko we Włoszech. Dla mnie to jest tak samo jakby mówić, że woskowany Barbour to tylko w Wielkiej Brytanii, driving shoes to tylko w basenie Morza Śródziemnego, diver to tylko na morze, a pasek Nato na paintball, itd. Lubię klasyczną elegancję, ale włoskie przymrużenie oka do mnie bardzo przemawia. Z tym, że ja w ogóle najlepiej się czuję we Włoszech;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 27 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 Jeżeli w opisie swojego zdjęcia musiałeś wytłumaczyć że jest to sprezzatura to... nie jest to sprezzatura. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 4 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Jeżeli w opisie swojego zdjęcia musiałeś wytłumaczyć że jest to sprezzatura to... nie jest to sprezzatura. Ściśle rzecz biorąc to nie był opis zdjęcia tylko zwrócenie uwagi, że drugiego dnia Świąt nastąpiło u mnie "rozluźnienie". W zamyśle takie nawiązanie do rozluźnienia w pasie, itp. No, ale jak nie załapałeś to trudno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 Jodła kaukaska Bombki szklane fotel Ikea 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 17 minut temu, DolceGusto napisał: Jodła kaukaska Bombki szklane fotel Ikea To widać doskonale. Niestety nie widać Twojego stroju. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 4 godziny temu, NieMy napisał: To widać doskonale. Niestety nie widać Twojego stroju. @DolceGusto Pokaż co to za krawat 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 @roter6 mogę tylko powtórzyć, że we włoskim wydaniu (nie "we Włoszech" i może o to chodzi), wygląda to inaczej. Np. mój teść od zawsze nosi odpięte kołnierzyki. Nosi tak dlatego, że gdy był młody to nie nosiło się wtedy takich koszul w jego stronach. Uważa te kołnierzyki za zwykłe udziwnienie. I jak by na niego nie patrzeć to sprezzatura to nie jest. Tak mi się skojarzyło gdy spojrzałem na Twoje zdjęcie. Może reszta jest po prostu za bardzo "w porządku" i te odpięte rogi są niespójne z resztą stroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 @phantom bardzo mi się ten zestaw podoba, a szczególnie zestawienie pasków z paskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 28 minut temu, Midlife-Crisis napisał: @phantom bardzo mi się ten zestaw podoba, a szczególnie zestawienie pasków z paskami. Dzięki, to ten krawat: Zielony do marynarki, brązowy do butów, złoty do liter na fiszbinach:-) Gładki brązowy byłby chyba za nudny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2018 @zimmermann bardzo proszę 😉 piękny nie jest ale do czarnej aksamitnej marynarki na wigilie w domu w związku z tym, ze ma wzór bedzie ok ☺ mucha zbyt formalna. Welna z jedwabiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2018 gant, tie rack, prochnik, bytom, na nogach grafitowa flanela i czarne tassel loafers G. H. Bass 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 30 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2018 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 30 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2018 Godzinę temu, Tanatos70 napisał: Co to za bosmanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 30 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2018 24 minuty temu, h8r3d napisał: Co to za bosmanka? Feraud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 30 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2018 W dniu 26.12.2018 o 23:39, phantom napisał: Dziś: Zaczkiewicz Jaki to materiał albo z jakiego próbnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 30 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2018 Teraz żałuje, bo się zastawiałem nad nią, jak można było kupić za niecałe 800zł podczas promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi