Krzysiek_W Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 58 minut temu, blekit napisał: @Krzysiek_W dzięki! @Embassy of Elegance jest gwarancją najwyższej jakości - gdyby tylko częściej uzupełniali asortyment... chociaż z drugiej strony obecny stan rzeczy jest dobry dla mojego budżetu dlatego też cieszę się że nie mam zbyt dużo okazji do noszenia tych zwisów Cytuj
michau Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Okazją jest każdy kolejny dzień Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 40 minut temu, michau napisał: Okazją jest każdy kolejny dzień za dużo niszczę dokumentów w niszczarce i boję się że mnie wciągnie Cytuj
bulyt50 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Nie warto ryzykować życiem? Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Z tygodnia / koronka 2 2 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Eee... @poszetka.com najlepszym sposobem na połączenie rzeczy, które do siebie nie pasują (czapka wełniana i krawat jako skrót eleganckiego stroju), jest precyzyjne dopasowanie ich optyki.? Cytuj
Karol G. Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Wbrew pozorom i okolicznościom pod płaszczem było dość formalnie (z krawatem ). 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 6 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 Marynarka. i krawat.: Hackett, koszula.: Stenströms, spodnie: Carl Jäger, poszetka: Tempo (tylko do zdjęcia), pasek: Carmina 14 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 6 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 Nowy pin collar: 8 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 7 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2019 Z weekendu. * Henry Cottons * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * TLB Mallorca 8 4 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2019 @blekit - klasa! Czy koszula ma domieszkę lnu ? Na moim ekranie lekko świeci. Cytuj
blekit Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2019 @Żorż Ponimirski dzięki. Koszula to czysta bawełna, efekt o którym piszesz to pewnie "zasługa" robienia zdjęcia w pomieszczeniu przy sztucznym świetle. 1 Cytuj
michau Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2019 Z tygodnia / koronka Ta koronka... It's too much Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2019 W tej czapce pan Poszetka.com przypomina mi Mieszko I z banknotu 10zł, a gdyby uszyć z koronki czapkę to już całkiem jak: 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Opublikowano 7 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2019 . 7 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 SuSu Macaroni EoE 11 12 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 Uniform pracownika nauki i oświaty Na pierwszym zdjęciu lepiej widać kolory, na drugim dopasowanie, ale muszę popracować nad asystent(ką) od fotek na forum 1 3 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 4 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Uniform pracownika nauki i oświaty Fajnie. W wersji bezkrawatowej polecam trochę szaleństwa w układaniu poszetki :). Np. Jak @alabuz powyżej. 1 2 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 4 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Uniform pracownika nauki i oświaty Ja się poruszam czasami w środowisku oświaty (chyba nie nauki) i muszę przyznać, że środowisko wygląda zazwyczaj tak, jakby oświecało tylko w w dziedzinie wychowania fizycznego, Ale tylko pod względem ubioru, a nie sylwetki. 3 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 19 minut temu, Whitesnake napisał: Fajnie. W wersji bezkrawatowej polecam trochę szaleństwa w układaniu poszetki Chciałbym, ale...jestem "nowy" Miałem kilka dość ważnych rozmów ze starszymi ludźmi na wydziale i nie chciałem być zapamiętany jako "pan poszetka" (bez urazy dla nikogo). Uważam, że ubranie to tylko przedłużenie osobowości i ma wywrzeć pewien efekt, a nie zasłonić to o czym mówię. Co innego uroczystości rodzinne i święta, moja 4.5 letnia córka umie zwinąć mi piękny puff i jest z tego bardzo dumna Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Gdzie to światło? * czapka od @Krzysiek_W * Bytom * Suitsupply * koszula MTM Macaroni Tomato * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko 14 3 Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Delikatnie zboczę z tematu, ale ciekawość nie pozwala mi spać. Jak robicie zdjęcia? Statyw? Żona? Kolega z pracy? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 57 minut temu, ciasteczkowy napisał: Delikatnie zboczę z tematu, ale ciekawość nie pozwala mi spać. Jak robicie zdjęcia? Statyw? Żona? Kolega z pracy? U mnie żona, kupiła sobie my phone'a (czy iPhone'a - nie pamiętam) i na mnie testuje. Wcześniej mój kolega, ale zrezygnowałem z niego, bo musiałem mu kupować lunch raz w tygodniu, a zjeść lubi:-) 6 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi