Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Midlife-Crisis sytuacja była wyjątkowa, bo jamnik jest narzeczonej i nawet jak się go pożyczy to rzadko ma ochotę na zdjęcia (jak widać) ? a tak serio to ciężko mi ostatnio znaleźć okazję do zrobienia zdjęcia za dnia, ale postaram się żeby następnym razem było widać więcej. Może napiszę zamiast tego co miałem na sobie: spodnie od p. Stanisława Sekuły, marynarka Massimo Dutti, koszula Lambert, krawat Wólczanka, poszetka Osovski. Generalnie póki co nie mam rozbudowanej garderoby i wszystko dość budżetowe, więc pewnie jak coś jeszcze wrzucę to w podobnej konfiguracji :)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

-..Widoczny podkoszulek spowodował niemały zamęt .,To fakt.,-...Był to jednak zamęt grubymi nićmi szyty i wiemy, lep jakiej propagandy kryje się za tymi nićmi....,        Mnie się podoba zestaw kolegi @Midlife-Crisis  bez względu na widoczny podkoszulek

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

12 minut temu, Midlife-Crisis napisał:

@mosze to prezent od teścia. Lata 70-te, dopasowana na mnie. Jakieś custom made.

@mayor dzięki, ważny jest humor. Jednak podkoszulek schowam następnym razem. 

Wiedziałem od razu ,że marynarka jest z jakiegoś kraju LHT .,Brustasza i butonierka po prawej,.,Teraz mogę postawić wszystkie pieniądze ,że na pewno nie jest z Okinawy ani innej wyspy Ryukyu

Opublikowano

Płaszcz to egzemplarz vintagowy po przeróbkach czy coś z ostatnich lat? Jeżeli to pierwsze, to czy poza skróceniem było w nim coś jeszcze robione? Wygląda bardzo dobrze; cały zestaw perfekcyjny. Pozdrawiam.

Opublikowano
16 minut temu, nynu napisał:

Płaszcz to egzemplarz vintagowy po przeróbkach czy coś z ostatnich lat? Jeżeli to pierwsze, to czy poza skróceniem było w nim coś jeszcze robione? Wygląda bardzo dobrze; cały zestaw perfekcyjny. Pozdrawiam.

Dziękuję ?. Tak, to Burberry NOS (można znaleźć na angielskim "ibeju") po skróceniu. Poza tym niczego innego w nim nie przerabiałem. Generalnie lepiej na mnie leżą współczesne egzemplarze , ale jako "narzuta" ten jest bezkonkurencyjny ?.