Midlife-Crisis Napisano 6 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2018 Nie mogę Ci doradzić fachowo, ale mogę wyrazić moje wrażenie. A to jest takie, że marynarka jest ogólnie trochę zbyt obszerna w ramionach i w klatce. Jakiś nadmiar materiału jest też w szarokości rękawa. Pewną opcją byłoby to zaakceptować i nosić a następny zakup zoptymalizować. Osobiście wymieniłbym też te lajfstajlowe guziki na jakieś klasyczne. Ale może tylko ja 😀 Ogólnie bardzo ładny zestaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 6 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2018 Dziękuję Panowie! To co bym zmienił to rękawy. Tam jest na pewno za dużo materiału. Dla porównania inna marynarka w tym samym rozmiarze wygląda tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 6 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2018 Pomijając jej modową krótkość i klapy, które używając języka wpasowującego się w otoczenie działają na mnie jak dysonans bez rozwiązania, dopasowanie marynarki jest dla mnie wzorowe. 😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cifon Napisano 6 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2018 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 6 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2018 8 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 Szal 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 7 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 @poszetka.com IMHO okropne połączenie 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 7 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 Marynarkę już pokazywałem, dziś dla odmiany wersja z muchą (zapowiadałem koncert u mnie w szkole). Zakupiona na serwisie aukcyjnym, na próbę. Już jedną noc zarywałem na nauce wiązania. Na kolanie wychodzi, na szyi jeszcze nie. Żona pomogła 😌 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 8 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2018 Polska ekipa była mocna na dzisiejszym London Super Trunk Show 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2018 @poszetka.com IMHO połączenie kozackie 😉 ale faktycznie niebanalne😊 @Styleman zdjęcie poprostu genialne! Idealne na okładkę książki 😉 ja bym tylko zmienił poszetkę na bladoróżową np. albo białą z niebieskim obszyciem... ale to kwestia indywidualna. Pantofle do tego zestawu dodają klasy 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2018 @Styleman przepraszam! Slonce mocno świeci mi na ekran i myślałem, ze poszetka jest całkowicie biala! Teraz widzę, że jest w sam raz! 😉 szacunek 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2018 19 godzin temu, Tomasz T napisał: Marynarkę już pokazywałem, dziś dla odmiany wersja z muchą (zapowiadałem koncert u mnie w szkole). Zakupiona na serwisie aukcyjnym, na próbę. Już jedną noc zarywałem na nauce wiązania. Na kolanie wychodzi, na szyi jeszcze nie. Żona pomogła 😌 No widać, że ta szkoła to nie hogwards. Tam by to nie przeszło. Jak na nasze warunki jest ok. Obecnie w szkołach (dotyczy też muzycznych) panuje raczej ogólnie styl nauczyciela wuefu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2018 Rzeczywistość za oknem wywołała potrzebę sięgnięcia po wysłużoną lnianą garderobę. Wiem, że buty nie te, ale jakoś nie mogę się z nimi od wczoraj rozstać : 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2018 18 godzin temu, Beny23 napisał: Polska ekipa była mocna na dzisiejszym London Super Trunk Show Jeśli masz czas, napisz proszę coś o tych "warsztatach", może np. w oddzielnym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2018 W dniu 7.04.2018 o 03:58, poszetka.com napisał: Szal Zawsze chciałem o to zapytać. Krawat wywodzi się z szalu/szalika. Wiem, że teraz pełni funkcję ozdobną, ale czy zakładanie szalu na krawat to nie jest zdublowanie funkcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Zawsze chciałem o to zapytać. Krawat wywodzi się z szalu/szalika. Wiem, że teraz pełni funkcję ozdobną, ale czy zakładanie szalu na krawat to nie jest zdublowanie funkcji ? Mi takie szale kojarzą się z modą damską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 11 godzin temu, Kamil1987 napisał: Zawsze chciałem o to zapytać. Krawat wywodzi się z szalu/szalika. Wiem, że teraz pełni funkcję ozdobną, ale czy zakładanie szalu na krawat to nie jest zdublowanie funkcji ? Z mojej perspektywy to koordynacja i zabawa: kolorem, fakturą, wiązaniem. Co do głównej funkcji, trzeba przyznać że szal lepiej zabezpiecza przed wiosennym wicherkiem niż krawat Tomek. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 9 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 cd mentalRegi 2 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. skatej Napisano 9 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Debiut SuSu x2, Lantier, Poszetka.com 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 @skatej jest potencjał! Jeśli mogę coś doradzić wyrzuciłbym poszetkę - źle wygląda z tym granatem i wymienił krawat na odważniejszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielMagic Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Powiew wiosny we Wrocławiu 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skatej Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 7 godzin temu, wimon napisał: @skatej jest potencjał! Jeśli mogę coś doradzić wyrzuciłbym poszetkę - źle wygląda z tym granatem i wymienił krawat na odważniejszy Dzięki będę eksperymentował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 9 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Len i bawełna + komunikacja miejska to samo zło : 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Wiosna, wiosna * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Yanko x TheShine 4 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. skatej Napisano 10 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 SuSu, Lantier (Somelos), Poszetka, Gant 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi