Krzysiek_W Napisano 7 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2019 17 minut temu, Bacio napisał: Ja mam skórzaną Schotta na futerku (taką: https://www.zalando.pl/schott-nyc-kurtka-skorzana-cordovan-sc922d00m-o11.html?wmc=CRM48_TMS_PL.ONL_MIX_NMT_TM009_009.&cd084=img_item&cd085=&wt_cd=a9554d04e4e0e1d0213bd33530227b9e&wt_t=1540587030&tm_hem=477f523a63b6be65bf853e9f3255f828&tm_label=sub-uuid%3Deb238dc7-2808-477f-ba80-e8ae144ee476%26t-uuid%3Ded5b8029-3041-4e0e-b488-4f51841229ad&cd099=complete_the_look_order_confirmation_jffv&cd100=no_link) i wszystko z nią OK, ale jest znacznie mniejsza niż by się wydawało. Kiedy sweter mam L to ta kurtka XL jest bardzo mocno na styk. Wolałbym teraz o stopień większą. Zalando ostrzega, że rozmiarówka jest zaniżona, ale ona jest bardzo zaniżona. No i krótka jest, ale to chyba niemal wszystkie tak mają. dzięki, dokładnie tą chcę zamówić. tylko rozmiarówka mi nie daje spokoju, normalnie noszę S, mam 180cm. model ma 186 i nosi M, więc jak wezmę M to może być worek na mnie no nic, spróbuję M, najwyżej oddam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 7 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2019 7 minut temu, Krzysiek_W napisał: dzięki, dokładnie tą chcę zamówić Trochę na nią polowałem i wreszcie kupiłem w październiku 2018 z jakimiś dodatkowymi rabatami (jakieś przeprosiny z Zalando, itp.) za 3079 zł. Ale tak niskiej ceny jak jest teraz - to nie udało mi się upolować przez cały czas obserwacji. Jeszcze mi się przypomniało - ona ma jeszcze dosyć wąskie rękawy (a może to kwestia futerka). Ona jest tak zapakowana przez Zalando, że po otwarciu dosyć trudno odesłać "nietkniętą". Każda klamerka ma własne opakowanie piankowe z gumkami, które trzeba zdjąć do przymiarki, a założenie ich byłoby - jak dla mnie - mocno irytujące. (Chyba, że takich rzeczy się nie zakłada z powrotem odsyłając do Zalando?) Jest tak ładna jak na zdjęciach Zalando Jak chcesz obejrzeć "na żywo" rozmiar XL - zapraszam (Warszawa). P.S. Namierzyłem jeszcze polskiego producenta podobnych kurtek z Rzeszowa (firma Elegancja), ale zupełnie nie znam jakości / opinii / itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2019 1 minutę temu, Bacio napisał: Trochę na nią polowałem i wreszcie kupiłem w październiku 2018 z jakimiś dodatkowymi rabatami (jakieś przeprosiny z Zalando, itp.) za 3079 zł. Ale tak niskiej ceny jak jest teraz - to nie udało mi się upolować przez cały czas obserwacji. Jeszcze mi się przypomniało - ona ma jeszcze dosyć wąskie rękawy (a może to kwestia futerka). Ona jest tak zapakowana przez Zalando, że po otwarciu dosyć trudno odesłać "nietkniętą". Każda klamerka ma własne opakowanie piankowe z gumkami, które trzeba zdjąć do przymiarki, a założenie ich byłoby - jak dla mnie - mocno irytujące. (Chyba, że takich rzeczy się nie zakłada z powrotem odsyłając do Zalando?) Jest tak ładna jak na zdjęciach Zalando Jak chcesz obejrzeć "na żywo" rozmiar XL - zapraszam (Warszawa). P.S. Namierzyłem jeszcze polskiego producenta podobnych kurtek z Rzeszowa (firma Elegancja), ale zupełnie nie znam jakości / opinii / itp. no mi doszedł jeszcze kod za rejestrację, czyli cena jeszcze spadła. zobaczymy we wtorek jak przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 8 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 11 godzin temu, Bacio napisał: Jest tak ładna jak na zdjęciach Zalando Imho to na zdjęciu jest brzydka i nawet w promocji -70% bym jej nie zakupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yetonek Napisano 8 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 21 hours ago, Bacio said: P.S. Namierzyłem jeszcze polskiego producenta podobnych kurtek z Rzeszowa (firma Elegancja), ale zupełnie nie znam jakości / opinii / itp. jestem z Rzeszowa i mogę polecić tą firmę. Jest to firma lokalna - a szkoda, bo mają bardzo dobre produkty, a ich sklep internetowy jest co by tu nie mówić słaby - tak samo jak niektóre ich modele na sprzedaż (w sensie nie podobają mi się ich produkty niektóre). Mają rzeczy skórzane w dobrych cenach. Moi znajomi mają portfele, listonoszki od nich już X lat. Znajoma też parasol u nich kupowała jeszcze w latach 90' to ma do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 @Krzysiek_W z droższych https://www.belstaff.eu/en/men/outerwear/suede-shearling-jackets/shearling-fraser-jacket-chocolate-brown/B000137784.html#start=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 2 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: @Krzysiek_W z droższych https://www.belstaff.eu/en/men/outerwear/suede-shearling-jackets/shearling-fraser-jacket-chocolate-brown/B000137784.html#start=1 genialna, ale waluty chyba pomylili od dawna podoba mi się ich jedna torba, a teraz jeszcze kurtka, niestety poza budżetem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 @Krzysiek_W po świętach powinny być przeceny, niektóre rzeczy do -50% dochodzą, czy akurat na te kurtkę będzie nie mam pojęcia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 5 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @Krzysiek_W po świętach powinny być przeceny, niektóre rzeczy do -50% dochodzą, czy akurat na te kurtkę będzie nie mam pojęcia... dzięki za informację, sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowolinho Napisano 9 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2019 Hej! Znalazłem ostatnio fajny szalik w sklepie Zack Roman, jednak niestety nie jest już dostępny. Stąd pytanie o polecenie internetowych, najlepiej polskich stron, gdzie znajdę ciekawe propozycje. Samemu nie mam jeszcze takiego rozeznania. Podobnie ma się sprawa ze skarpetkami, więc tu też bardzo proszę o polecenie stron godnych zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEMI Napisano 9 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2019 Vistula/Lantier ma fajne szaliki jedwabne/wełniane (ale nie wiem jak z trwałością, bo mój jest dopiero co kupiony). Na przecenie wychodzi jakieś 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 9 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2019 150 zł za szalik Vistuli to słaby interes. Czasem można na Zalando Lounge szalik marki Barbour kupić za 100 zł. Szukaj na Allegro. Dałem 75 zł za kaszmirowy, nówkę Charles Tyrwhitt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 9 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2019 Ja tam rzeczy z Vistuli nawet lubię, więc jak się podoba to kupuj.Ja z kolei przypadkiem trafiłem na sklep tiestore.pl Wybór szalików jest tam ogromny, natomiast uprzedzając pytanie to nic od nich nie posiadam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 9 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2019 7 godzin temu, flozbi napisał: 150 zł za szalik Vistuli to słaby interes. Czasem można na Zalando Lounge szalik marki Barbour kupić za 100 zł. Szukaj na Allegro. Dałem 75 zł za kaszmirowy, nówkę Charles Tyrwhitt. Czy Barbour robi szaliki jedwabno-wełniane? Ja takich nie widziałem. Jedwabno-wełniany szalik kojarzy mi się z wzorem paisley a Barbour to tylko nudne kraty. Zgadzam się z @alabuz- jak się podoba to kupować. Do tego jeśli szalik wykonany jest z naturalnych tkanin to jest szansa że długo posłuży. Mi jeszcze nie zdarzyło się zajechać jakikolwiek szalik- prędzej wygląd się znudzi niż szalik się zużyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0claf Napisano 9 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2019 Ktoś tutaj mi zasugerował żebym sprawdził szaliki Vistuli gdy szukałem czegoś na wiosnę (cienka wełna). Kupiłem na jakiejś przecenie, używam dość często i jestem zadowolony, a bałem się o trwałość. Więc jeśli się podoba to warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 Przy promocjach warto rozważyć. https://www.wolczanka.pl/granatowy-szal-lambert-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yetonek Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 Panowie, poszukuję spodni flanelowych/wełnianych - lub innych na zimę. Chciałbym kupić spodnie flanelowe/wełniane do 350zł. Czy znajdę coś ciekawego w tym przedziale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 @yetonek Lokalnie Massimo Dutti ma kilka modeli, może Cię zainteresują. https://www.massimodutti.com/pl/mężczyzna/kolekcja/spodnie-i-jeansy/zobacz-wszystko/granatowe-spodnie-slim-fit-z-wełnianej-flaneli-c911166p8711797.html?colorId=401&categoryId=911166&q=flanelowe+spodnie&filter=hierarchical_category%3A"mezczyzna" Lancerto też ma za ok 50 zł więcej, chyba nawet były jedne z serii Mr Vintagae https://www.lancerto.com/pl/catalogsearch/result/?q=flanelowe Mają też inne, wełniane spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 W dniu 9.12.2019 o 10:27, Kowolinho napisał: Hej! Znalazłem ostatnio fajny szalik w sklepie Zack Roman, jednak niestety nie jest już dostępny. Stąd pytanie o polecenie internetowych, najlepiej polskich stron, gdzie znajdę ciekawe propozycje. Samemu nie mam jeszcze takiego rozeznania. Podobnie ma się sprawa ze skarpetkami, więc tu też bardzo proszę o polecenie stron godnych zaufania. Kupiłem tacie na prezent z BF szalik 95% welna 5% kaszmir za 99zł i pierwsze wrażenia bardzo dobre. Myślę, że wytrwa pare sezonów a sam chwyt bardzo przyjemny. Edit, żeby nie pisać posta pod postem: Gdzie dostanę jakieś grube golfy, gładkie, w spoty warkoczykowe, ganz egal, byle były cięższe niż to co jest w HMie i z wełny a nie mieszanek albo w ogóle z samych sztucznych materiałów? Znalazłem taką stronę, ale w zasadzie nic o niej nie znalazłem, a i też nie przekonuje mnie sprzedawanie produktów bez ich zdjęć tym bardziej jeżeli dostępnych jest X kolorów a osadzone fotki przedstawiają może ze 2 lub 3. https://frosheep.pl/kategoria-produktu/mezczyzni/swetry-meskie/ Nie mniej sam golf trafia w moje gusta. Może macie jakieś źródła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 7 godzin temu, papiez_ napisał: Kupiłem tacie na prezent z BF szalik 95% welna 5% kaszmir za 99zł i pierwsze wrażenia bardzo dobre. Myślę, że wytrwa pare sezonów a sam chwyt bardzo przyjemny. Edit, żeby nie pisać posta pod postem: Gdzie dostanę jakieś grube golfy, gładkie, w spoty warkoczykowe, ganz egal, byle były cięższe niż to co jest w HMie i z wełny a nie mieszanek albo w ogóle z samych sztucznych materiałów? Znalazłem taką stronę, ale w zasadzie nic o niej nie znalazłem, a i też nie przekonuje mnie sprzedawanie produktów bez ich zdjęć tym bardziej jeżeli dostępnych jest X kolorów a osadzone fotki przedstawiają może ze 2 lub 3. https://frosheep.pl/kategoria-produktu/mezczyzni/swetry-meskie/ Nie mniej sam golf trafia w moje gusta. Może macie jakieś źródła? https://www.aransweatermarket.com Sprawdzony dostawca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 Dobra marka, w weekend byłem w Dubline, pomacałem i nabyłem ich swetry - czuć, że robią to od dawna Mięsisty, przyjemny w dotyku materiał, a przed zimnem chronią tak, że przy obecnych -3 stopniach żona pierwszy raz w życiu powiedziała "ciepło mi" gdy wyszliśmy na dwór. Zwykle mając na sobie 4-5 warstw marzła, a teraz w swetrze i kurtce było jej dobrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 Taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 2 godziny temu, Velahrn napisał: https://www.aransweatermarket.com Sprawdzony dostawca. Miałem taki aran jako dzieciak. Mało był młodzieżowy, ale był ciepły i miał mocny wełniany zapach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 Godzinę temu, xkoziol napisał: ... zajebisty damski portfel (duży, musi się zmieścić i lewarek i zapasowa sukienka) taki jak kiedyś oferował @damiance z jego nieodżałowanym exoxe? https://www.vitkac.com/pl/p/portfel-z-paskiem-do-reki-coach-akcesoria-liblk-172555 https://www.peek-cloppenburg.pl/coach/portfel-ze-skory-z-klapka-czarny-9748940_10/?size=2235%2C0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 12 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2019 Szukam granatowej puchowej parki w budżecie 1000-1500zł, bez dużego logo, zbędnych przeszyć/pikowań. Czy ktoś coś widział Ta z linka spełnia wszystkie oczekiwania, ale nie ma mojego rozmiaru L: https://gomez.pl/pl/product/tommy-hilfiger-outerwear-mw0mw03713-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi