Henzir Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 Ja także z chęcią się podłączę 2 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 Jeżeli nie będzie chętnych do organizacji to ja mogę to zrobić, tylko dajcie znać bo może ktoś kto z nimi już to robił chce to ogarnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 Ja wstępnie chętnie podłączę się z dwiema koszulami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 Ja prawdopodobnie bym zamawiał dwie albo trzy koszule. Jakby co potwierdzę po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 Ja zawsze chętnie zamówię 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 19 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2020 O, widzę że nie tylko mnie po głowie zamówienie chodzi.Orientuje się ktoś z forumowiczów jaka jest różnica między TU-0003 a TU-0022, pomijając kolor oczywiście.Sent from my SM-A750FN using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanter Napisano 19 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2020 Chętny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 19 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2020 Jeżeli nic się nie zmieniło i można brać 1 sztukę jako pierwsze zamówienie to też jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 21 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2020 Również byłbym chętny o ile można brać 1 sztukę jako pierwsze zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 21 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2020 Ja bardzo chętnie wezmę dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 2 koszule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 @laleczka chętnych do zakupu sporo, tylko organizatora brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 @kormox Już napisałem do Camicery Dam znać co dalej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 Ja może też się "podłączę" o ile uda mi się z "nimi" ustalić, czemu ciągle szyją mi za ciasne koszule (w klatce), choć proszę ich o szersze... Czy ktoś z Was może zarekomendować jakiś materiał w wyraziste pasy (granatowe lub brązowe)? Nie chodzi mi o drobne mikro-paski, tylko o coś takiego: https://a.suitsupplycdn.com/image/upload/b_rgb:efefef,bo_500px_solid_rgb:efefef,c_pad,w_2600/b_rgb:efefef,c_pad,dpr_1,w_1690,h_2338,f_auto,q_auto,fl_progressive/products/Shirts/default/SH130-J_25.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 Pogadałem z nimi Koszule możecie już zamawiać, wybierzcie tylko "pick up in store" zamiast wysyłki i wpiszcie "BwB forum group order" jako komentarz do zamówienia. Wysyłka kosztować będzie ok 20 euro i podzielimy się nią po zamówieniu gdy będzie już wiadoma ilość. Oczywiście każda osoba która zamawia niech napisze do mnie w wiadomości prywatnej co zamówiła i jak chciałaby mieć wysyłkę zorganizowaną (najlepiej aby był to InPost lub odbiór osobisty w Krakowie). Obowiązuje oczywiście -10% na koszule a inne bonusy niestety nie były możliwe. Złóżcie zamówienia do końca tygodnia i w poniedziałek zamkniemy group order Wołam chętnych: @kormox @rav3nlord @Henzir @me.spoke @blekit @JakubAnderwald @m_wujek @Kanter @dida1007 @Jakub.B @Velahrn @Aras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 @laleczka, dzięki za ogarnięcie tematu. Dam znać po złożeniu zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 Dzięki. Też się przyłącze.PS. Gdzieś tu się pojawiał temat fajnego customowego kołnierzyka BD. Ma ktoś z Was jego fotkę? Czy ma on już u Olgi jakąś nazwę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 Czy ktoś posiada może koszulę z materiału canvas TU-0002 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 Czy jako "nowy" mogę wziąć udział w zamówieniu? Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 @jaskokoz Pewnie, zastosuj się tylko do instrukcji powyżej Na początek z tego co wiem to Camicera pozwala zamówić jedną koszulę (ale to już wszystko będziesz widział na samej stronie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frik Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 Czy ktoś zamawiał może koszulę z tkaniny R-0636 i mógłby pokazać jak te pasy wyglądają na całej koszuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 Ktoś wie o co chodzi z opcją pocket square na etapie wybierania dodatków? Robią poszetke z materiału jak koszula czy jak, bo nie ma to większego sensu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 @dida1007 A to nie po prostu opcja dodania kieszonki na piersi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 Jest opcja pocket za free oraz pocket square za 5 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 W dniu 15.11.2017 o 10:02, Wodzu napisał: @kzmo, mam koszulę z tkaniny A-0012. Materiał po paru praniach przyjemny w noszeniu, dość miękki, na początku trudno się prasuje, potem jest wyraźnie lepiej. Po paru praniach skurczyły/skróciły mi się rękawy (więcej niż przewiduje "średnia"), dlatego weź to pod uwagę. Zdjęcia już się przewijały w tym wątku, wklejam ponownie: Zdjęcia dość dobrze odwzorowują kolor tkaniny. Dla mnie zaletą jest jej matowa faktura, choć po zdjęciach na stronie CO spodziewałem się, że będzie ciemniejsza. PS. No i na początku, zanim materiał zmięknie, gniecie się od samego patrzenia. W dniu 18.12.2017 o 10:45, Zajac Poziomka napisał: Przyszły do mnie ostatnio dwie koszule, które zamawiałem kilka tygodni temu. Tak prezentuje się u mnie model kołnierzyka "Wodzu". Bardzo ładny kołnierzyk, długie wyłogi z ładnym "rollem" ale bez efektu karykatury. Jedyne co przydałoby się zmienić, to położenie drugiego guzika - należałoby go przesunąć o jakieś 0,5 cm w dół żeby kołnierzyk ładnie wyglądał bez krawata (widać to na zdjęciu @Wodzu kilka postów wyżej, drugi guzik jest trochę za wysoko). Kamilu, jeszcze raz dziękuję za pomoc! Materiał tej koszuli to błękitny oksford za 55 EUR i mam o nim lepsze zdanie niż wynikałoby z poprzednich postów - po pierwszym praniu materiał stał się miły w dotyku, nie skurczył mi się też za bardzo. Nie mam też problemów z prasowaniem. Być może od czasu poprzednich zamówień zmieniono dostawcę tkaniny... Drugą koszulę zamówiłem z białego royal oxfordu, za 75 eur, pod wpływem recenzji @Haz i ten materiał również bardzo polecam, jest nawet lepszy. Model kołnierzyka również "Wodzu", wygląda równie dobrze PS. Przepraszam za jakość zdjęć, mój telefon jest w naprawie i zdjęcie robiłem jakimś starym kalkulatorem. W dniu 8.01.2018 o 10:23, Zajac Poziomka napisał: Biała koszula z royal oxfordu za 75 EUR. To moje drugie zamówienie z CO (koszula zamówiona razem z błękitną koszulą prezentowaną kilka postów wyżej). W porównaniu z pierwszym zamówieniem które prezentowałem na jednej z początkowych stron tego wątku: - zwiększyłem szerokość w klatce o 3cm - skróciłem rękawy o 0,5 cm, zwęziłem mankiety o 0,5 cm - zwiększyłem obwód w bicepsie o 1cm. Według mnie wszystkie zmiany wpłynęły pozytywnie na dopasowanie, zniknęło "rozchodzenie się" materiału na 3 guziku, mogę też w końcu zgiąć rękę po treningu na siłowni (chociaż i tak rękawy są wg. mnie nadal nieco zbyt wąskie, chyba jeszcze o 1 cm zwiększę obwód bicepsa w kolejnym zamówieniu). Kołnierzyk to model "Wodzu", jak widać bardzo fajnie wygląda z krawatem i tak sobie bez krawata (przez zbyt wysoko położony 2 guzik koszuli, kolejna rzecz do poprawy w następnym zamówieniu). Materiał jest po 4-5 praniach i oceniam go bardzo dobrze. Chyba zamówię jeszcze kilka koszul z tego materiału, jest naprawdę miły w dotyku, wygląda bardzo dobrze i pasuje zarówno do biznesowego garnituru jak i do bardziej casualowych ubrań typu v-neck czy kardigan - może stanowić podstawę każdej garderoby. W dniu 6.05.2020 o 21:31, Wodzu napisał: @Żorż Ponimirski, powołaj się na mój numer zamówienia - 8863. 8 godzin temu, michau napisał: Dzięki. Też się przyłącze. PS. Gdzieś tu się pojawiał temat fajnego customowego kołnierzyka BD. Ma ktoś z Was jego fotkę? Czy ma on już u Olgi jakąś nazwę? Fotki kołnierzyka i sposób na jego zamówienie powyżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi