Aron Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Jeszcze mamy kolor bordowy. Jeżeli ktoś zakłada nieformalny garnitur na wieczorne wyjście, to może właśnie bordowe monki. Według mnie ten kolor wieczorem, przy sztucznym świetle bardzo dobrze wygląda. W dzień czasami buty wydają się właśnie brązowe. Też zależy jaki jest kolor tego nieformalnego garnituru. Mimo wszystko nie wyobrażam sobie do beżowego czy błękitnego garnituru z lnu założyć czarnych butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Jeszcze mamy kolor bordowy. Jeżeli ktoś zakłada nieformalny garnitur na wieczorne wyjście, to może właśnie bordowe monki. Według mnie ten kolor wieczorem, przy sztucznym świetle bardzo dobrze wygląda. W dzień czasami buty wydają się właśnie brązowe. Też zależy jaki jest kolor tego nieformalnego garnituru. Mimo wszystko nie wyobrażam sobie do beżowego czy błękitnego garnituru z lnu założyć czarnych butów. Podoba mi się propozycja z burgundem.i nie chodzi mi tylko o wyjścia w garniturze. Wyjścia w stroju nieformalnym wieczorem widziałbym w czarnych (granatowych / burgundowych ??) butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Pytanie czy to w jakimś stopniu mnie rehabilituje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Żeby nie rozmawiać o totalnej abstrakcji zaproponuję dwa typowo letnie garnitury od SuitSupply. Jeden jest lniano-jedwabny (dwurzędowy), drugi wełniano-lniany. Oba widziałem na żywo, kolory ze zdjęć względnie się zgadzają. 1. Madison Gniecie się mocno, kolor nieco trudno zdefiniować, taki szaro-niebieski z wyraźną kratą. 2. Jort Na zdjęciu nie widać tego, że ma wyraźnie szorstką, lnianą fakturę, kolor jest nieco sprany. Naturalnie można kłócić się, czy pasują na sytuację wieczorną. Zdecydowanie nie na elegancką kolację, lub wyjście do teatru, ale przykładowo wyjście "do miasta" w ciepły wieczór, spotkanie ze znajomymi już można sobie wyobrazić. Do żadnego z nich nie założyłbym czarnych oksfordów. Niespecjalnie podobają mi się monki. Burgund to dość ciekawa propozycja. Może zagrałby jasny koniak/tan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszU Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Co sądzicie o takich tassel loafers? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Bardzo brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Co sądzicie o takich tassel loafers?Ofiary nieudanego skrzyzowania tassel i penny loafers z semi brogues... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Do tego dochodzi jeszcze podeszwa, która wygląda na taką jaką często można zobaczyć w chukka boots. Generalnie... słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Czy sądzicie, że poniższy krawat będzie pasował do różowej gładkiej koszuli? Chodzi mi o to, że ma on jeszcze delikatny żółty element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic43 Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Różowy a różowy to spora różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Żółty z różowym słabo się komponuje, podobnie jak w mojej opinii szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tieandi Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Krótka piłka, sznurówki jasne czy ciemne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Trudna decyzja. Ciemne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 IMHO żadne z powyższych choć z dwojga złego ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tieandi Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 IMHO żadne z powyższych choć z dwojga złego ciemne. Rzuć pomysłem i tak coś muszę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Dopasowałbym je jak najdokładniej pod kolor cholewki, ewentualnie z minimalnie idącym w stronę ciemniejszego odcieniem. Ten but fajnie będzie wyglądał niezmącony tymi sznurówkami, niech będą tłem. Z resztą ten kolor byłby zabójczy przy Chelsea bootsach (po prawej w załączniku) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Ciemne, ale sznurowane tak jak jasne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tieandi Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Dzieki The-Bigwig (że Ci się chciało!) i Whitesnake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelbb Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Mam pytanie: jaki krawat (kolor, materiał) będzie najlepiej pasował do bawełnianej, beżowej, casualowej marynarki i koszuli w granatową kratę gingham? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Żółty z różowym słabo się komponuje.... Myślę że komponuje się dobrze. Zależy jaki to odcień różowego i jaki odcień żółtego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Wybacz, ale przy tym balansie zdjęcia trudno mówić o odcieniach, nawet kolorów głównych nie widać dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 To jest stare zdjęcie, więc lepszego w tym zestawie w tej chwili nie zrobię. Chodzi jednak o to, że przy bladym różu dosyć mocny żółty (wpadający w złoty) wypada korzystnie. Nawet jaśniejszy żółty także dobrze się komponuje z tą koszulą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Skoro tak twierdzisz... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Pozostanę przy swoim zdaniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic43 Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Krótka piłka, sznurówki jasne czy ciemne? Mnie się w ogóle tyle niebieskiego nie podoba i sznurówki bym walnął w innym kolorze niż kolejny niebieski Może białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi