Hargin Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 gdzieś już to widziałem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 gdzieś już to widziałem To mam od drugiej strony regału na buty i drugie za pokojem przymiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 To jeszcze pomyśl o jakimś torze do przestrzelania "oferty" Grunt, że powstają miejsca, których nie mamy prawa wstydzić się przed Europą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 @Hargin, mi za to pierwsze przyszło do głowy to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Muszę przyznać, że wnętrze robi wrażenie - przestrzeń, ciężkie, solidne meble, ładne wzornictwo i kolorystyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Wnętrze na wypasie (jak i zacna zawartość), szkoda, że nie bywam w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Mistrzostwo! Poznański rynek odzieżowy ma się na kim wzorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 @Hargin, mi za to pierwsze przyszło do głowy to: BTW Cudowna dwurzędówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Dziś macałem koszule w Poznaniu. Mocna rzecz. Wahającym się polecam przestać się wahać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Bardzo fajnie to wygląda, niestety Poznań mi nie po drodze. Czekam z niecierpliwością na zamówioną koszulę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Wielkie gratulacje. Można? Można. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Ależ to musiało hajsu kosztować - widać po każdym detalu! W życiu bym nie pomyślał, że to Poznań - prędzej jakieś 100-letnie atelier na Savile Row. Wnętrza, witryna urządzone naprawdę w najznakomitszym, angielskim guście. Z uwag: żal na takie piękne stoły kłaść fabrycznie zawiązane muszki czy też tanio wyglądające krawaty. Oby tylko znaleźli się wystarczająco zamożni klienci, bo mam wrażenie, że zwykłego śmiertelnika z ulicy wystrój może trochę "odstraszać". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Tomek, w przyszłym tygodniu będę w delegacji w Poznaniu, na pewno wpadnę zobaczyć na żywo ten piękny wystrój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Tomek gratulacje! Bombowa aranżacja wnętrza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Ależ to musiało hajsu kosztować - widać po każdym detalu! W życiu bym nie pomyślał, że to Poznań - prędzej jakieś 100-letnie atelier na Savile Row. Wnętrza, witryna urządzone naprawdę w najznakomitszym, angielskim guście. Z uwag: żal na takie piękne stoły kłaść fabrycznie zawiązane muszki czy też tanio wyglądające krawaty. Oby tylko znaleźli się wystarczająco zamożni klienci, bo mam wrażenie, że zwykłego śmiertelnika z ulicy wystrój może trochę "odstraszać". Dzięki za miłe słowa! Dodam jeszcze, że w całym sklepie nie ma ani jednej fabrycznie zawiązanej (w sensie zaszytej) muszki, z kolei fabrycznie przewiązane muszki po prostu ładniej wyglądają. Co do tanio wyglądających krawatów mogę też zaprosić do przejrzenia najnowszych 6 i 7 foldów z grenadyny, bez podszewki z ręcznie rolowanymi brzegami, szytymi we Włoszech w jednej z najznakomitszych firm parających się produkcją krawatów. Nie sposób też nie zauważyć, że drogi wystrój wcale nie musi oznaczać drogiego sklepu. Można kupić u nas butelkę za kilka tysięcy albo krawat za 500+, ale można kupić też whisky za 50 albo krawat za 199. Nie ma zatem co ulegać wrażeniom, po prostu trzeba wpaść i zobaczyć na własne oczy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Od niedawna straciłem powód do kilkudniowych wypadów do Poznania, ale mam nadzieję, że za jakiś czas znajdzie się jakiś powód na dłuższą wizytę. No a jak nie, to MS&S będzie powodem do jednodniowej wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 mogę też zaprosić do przejrzenia najnowszych 6 i 7 foldów z grenadyny, bez podszewki z ręcznie rolowanymi brzegami, szytymi we Włoszech w jednej z najznakomitszych firm parających się produkcją krawatów. Widziałem te krawaty i z tego miejsca chciałbym serdecznie przeprosić zaprzyjaźnione firmy zajmujące się produkcją/sprzedażą krawatów obecne na forum za to, co za chwilę napiszę: nie mogą z tą ofertą konkurować jakością (wyłączając EofE, bo ich krawatów nie miałem w rękach). Inna sprawa, że to nie ta sama półka, bo krawaty dostępne u Tomka są wyraźnie droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Tomku - nie sposób oprzeć się takiemu zaproszeniu/ofercie. Jako, że do Poznania ostatnio, zawodowo mi nie po drodze, postanowiłem tak ustawić wakacje, by móc choć na chwilę wpaść na Podgórną 4 (rezerwacja potwierdzona) '...Panie doktorze - czy to normalne?...' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Byłem, widziałem i dotykałem Na zdjęciach sklep i asortyment wygląda fantastycznie, ale na żywo zapiera dech w piersiach. Życzyłbym sobie, żeby w każdym polskim mieście był choć jeden sklep urządzony z taką pasją i sercem oraz posiadający tak profesjonalną obsługę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Jako, że do Poznania ostatnio, zawodowo mi nie po drodze, postanowiłem tak ustawić wakacje, by móc choć na chwilę wpaść na Podgórną 4 (rezerwacja potwierdzona) '...Panie doktorze - czy to normalne?...' Mam podobne objawy . Co prawda, nie zmieniam planów wakacyjnych, ale wpłynąłem na grafik trzech osób, żeby najbliższe kilka dni spędzić w Poznaniu. Będę w czwartek! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Milernia na żywo prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Rozmach z klasą! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Potwierdzam, rozmach i ogrom powala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 O jak mi miło !!! Załączam zdjęcie z dzisiejszą grupą odwiedzających i pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 A ja się przyłączę - do zachwytów też oczywiście, ale przede wszystkim do uwagi kolegi johniego, który wspomniał o wersjach long tych koszul. No bo gdzie są moje rękawy 71 cm w super slim ficie, no gdzie? Sklep super, bez dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 A skoro krawaty wywołano już do tablicy, to przypomniało mi się, że mamy przecież ich zdjęcia do jutrzejszego newslettera. Ponieważ tylko kilka krawatów jest podwójnych nie robiliśmy fotografii produktowej tylko "zdjęcia grupowe", które otrzymają nasi klienci celem umożliwienia zamówień indywidualnych. Z przyjemnością prezentuje je forumowiczom BWB jako pierwszym. Forumowicze BWB --> - 10% od ceny na zdjęciu Członkowie Stow --> - 20% od ceny na zdjęciu Info dot. zakupów na pm 3fold, jedwab drukowany, bez podszewki, ręcznie rolowane brzegi. Granatowy to małe kwiatki (nosiłem taki na wczorajszej imprezie) 3fold, grenadyna, bez podszewki, ręcznie rolowane brzegi 6fold, grenadyna, bez podszewki, ręcznie rolowane brzegi 7fold, grenadyna, bez podszewki, ręcznie rolowane brzegi Wszystkie krawaty są robione całkowicie ręcznie przez producenta, który produkuje m. in. dla takich marek jak Gucci, Armani, Versace, Hilfiger. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi