Jump to content

Miler Spirits & Style

Recommended Posts

Mój temat zakończony. Z bardzo dużym opóźnieniem, ale dostałem na maila kod obniżający cenę.

Wyszło lepiej niż zakładałem, bo akurat na kurtkę była przecena 20 % a mój kod obniżał o stałą kwotę. Niedopatrzenie sklepu czy zadośćuczynienie - nie ma znaczenia. Po zastosowaniu kodu kurtkę nabyłem za 182,02 PLN + koszt wysyłki 19,9 PLN.

• 2 weeks later...
  • Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

To ja za realizację zamówień wystawie 4 :D

W niedziele zamówiłem koszulę (ocbd w paski). Kasę przelałem od razu, przyszło potwierdzenie opłacenia zamówienia. W czwartek dzwonie do sklepu, ponieważ status zamówienia był "w trakcie kompletowania". Miła pani przez telefon powiedziała, że w piątek zostanie wysłane i że bardzo przepraszają. No i w piątek wysłane. Jakiś czas później zachciało mi się polówki z długim rękawem. Zamówienie składam w sobotę, opłacam, dostaje potwierdzenie zapłaty. W poniedziałek paczka wysłana i we wtorek u mnie.

Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej o garniturze Sanremo Air w kratę.

Czy garnitur posiada podszewkę?

Jaka jest gramatura materiału?

Jaka jest jej skrętność? 

Z czego są guziki? 

Czy garnitur za 3185zl,  obecnie przeceniony, jest wart swojej ceny? 

Nie ukrywam,  że z niecierpliwością oczekuję na przesyłkę, gdyż kupiłem ostatnią sztukę w rozmiarze 182/116/104. Jeszcze będą poprawki krawieckie. Oby pasował.

Czy ma ktoś doświadczenia z tym garniturem? 

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 3 years later...

Robię aktualnie garnitur mtm, ale doświadczenie póki co tragiczne. Garnitur zszyty krzywo, brak tzw. "ownershipu" tego procesu ze strony sklepu, trzy przymiarki, a produkt garniturowy ciągle nie jest podobny choćby do tego, co przymierzałem z wieszaka. Jesteśmy bliżej początku niż końca, a jedyne czego bym teraz chciał, to zakończyć tę męczącą obie strony współpracę, dostać moje pieniądze i zapomnieć o sprawie. Kilku moich kolegów, którzy też rozważali szycie mtm w sklepie monopolowym na podgórnej zrezygnowali z tej imprezy.

Dużo hałasu wokół budowania marki, mało zainteresowania jakością.

• Like 1