Jump to content

Miler Spirits & Style

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Przy okazji podróży służbowej do Poznania miałem okazje spędzić wieczór w towarzystwie prawdziwych dżentelmenów smakując rewelacyjną whisky. Niesamowite miejsce, najlepszy adres od Londynu po Moskwę.

Potwierdzam, przemiła degustacja! Wypiliśmy tyle whisky, że ciężko mi się prowadziło następną :P 

• Upvote 6

• 2 weeks later...

Na stole w naszym pokoju przymiarek 35 nowych wałków najwyższej próby tkanin koszulowych, które sam wyselekcjonowałem. Są piękne lny, ciekawe oxfordy i całkowicie przegięte drukowane bawełny w paisley i inne wzory. Na każdy wałek nawinięto tyle tkaniny, aby starczyło na 5 koszul MTM. Cena koszuli MTM z tkanin limitowanych to 600 zł. Tak się sprawy mają :D

post-210-0-35621300-1437297055_thumb.jpg

• Upvote 7

Ten obłędny wzrok, złowieszczy uśmieszek i zacieranie dłońmi... Czyżbyś planował podbić nimi świat?  :twisted:

To swoją drogą, ale bardziej chodzi o to, że już wiem z czego uszyję dla siebie :D Nie ukrywam, że mam poważny problem z rozdzieleniem pracy i przyjemności ;)

Mam pytanie. Czy zniesmaczenie jednego z użytkowników niniejszego forum, wynikające z oczywistej inspiracji krawatów Miler Spirits&Style, krawatami Shibumi, jest mniej czy jednak bardziej uzasadnione? Gdyby zniesmaczenie to nie było takie bardzo nieuzasadnione, to nieśmiało przypomnę, iż znajdujemy się na forum poświęconym szeroko rozumianej elegancji.

Mam pytanie. Czy zniesmaczenie jednego z użytkowników niniejszego forum, wynikające z oczywistej inspiracji krawatów Miler Spirits&Style, krawatami Shibumi, jest mniej czy jednak bardziej uzasadnione? Gdyby zniesmaczenie to nie było takie bardzo nieuzasadnione, to nieśmiało przypomnę iż znajdujemy się na forum poświęconym szeroko rozumianej elegancji.

Nie widzę tej inspiracji, a tym samym powodów do zniesmaczenia. Krawaty z wykończeniem w kwiatek kupowałem przynajmniej na rok przed rozpoczęciem szerokiej działalności przez Shibumi, np. u Zaremby. To nie jest ich pomysł, nawet jeśli fajnie nawiązuje do logo.

• Upvote 2