4inHand Posted May 18, 2015 Author Report Share Posted May 18, 2015 Tomku, w imieniu szczupłych lekkoatletów pytam kiedy to będzie? Jeśli dotrze do mnie odpowiednio dużo sygnałów, że to dobry kierunek to może z następnym odszyciem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
max.zedernholz Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Tomku, przyjmij serdeczne gratulacje! Twoje projekty są skazane na sukces. Szykuję się do zakupu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIERMAN.pl Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Ja mam prostą drogę do idealnego rozmiaru. Albo przytyć, albo sporo zrzucić Też miałem taki pomysł, ale szybko uświadomiłem sobie, że mam pecha i w moim przypadku tak się nie da, bo trzeba pilnować wagę i proporcje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vince Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Gratuluję, dobrze widzieć jak się Twój interes rozwija. Nie będę chyba Twoim targetem, bo zwykle albo kupuję taniej albo już szyję drożej jednak kusi mnie tak JAKOŚĆ! Mam też pytanie: Czemu służy przecięty karczek? Jest to wygodniejsze w ramionach czy jak? Swoją drogą, dziś zauważyłem, że jedna z moich koszul na poprzeczne zapięcie na rękawie i pomyślałem sobie "ale głupie" xD. Wszystkie dobrego, trzymam kciuki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Rozcięty karczek to domena dobrej klasy koszuli - po prostu jak jest wzór, wygląda lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JD! Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Gratulacje! Przy okazji ponowię mój apel o RTW na szpilkę, chętni się znajdą - na 100%! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arsen Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Gratuluje Tomek, idziesz jak burza Jak kilku szczupłych kolegów czekam na super slim 38 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swordfishtrombone Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 co wyście wszyscy tacy chudzi... mam nadzieję, że po wyborach to się zmieni Ja potrzebuję czegoś na 40 w szyi i ok. 115 w klatce (zapas wliczony). Dziwi mnie to, że niczego nie mogę znaleźć, bo na ogół nie mam problemu z kupnem koszul RTW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shenkt Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Ja również apeluje o rozmiar 38 z około 100 w klatce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Haven Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Jeśli dotrze do mnie odpowiednio dużo sygnałów, że to dobry kierunek to może z następnym odszyciem. To masz już w sumie dwa sygnały W super slim się niestety nie mieszczę w talii, a classic będzie na mnie wisiał jak worek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aron Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Czy będzie rozróżnienie rozmiarów ze względu na wzrost. Mam 180 cm i rękaw 67,5 na pewno byłby za długi. Czy w takiej sytuacji po prostu zakłada się skrócenie rękawa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4inHand Posted May 19, 2015 Author Report Share Posted May 19, 2015 Czy będzie rozróżnienie rozmiarów ze względu na wzrost. Mam 180 cm i rękaw 67,5 na pewno byłby za długi. Czy w takiej sytuacji po prostu zakłada się skrócenie rękawa? Na razie nie, ale nie wykluczam umożliwienia poprawek krawieckich w cenie koszuli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micappo Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Na razie nie, ale nie wykluczam umożliwienia poprawek krawieckich w cenie koszuli. Też byłbym chętny. Mam dokładnie taką samą sytuację jak Aron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
max.zedernholz Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Na razie nie, ale nie wykluczam umożliwienia poprawek krawieckich w cenie koszuli. Byłby to strzał w dziesiątkę! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueloafers Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Tomku, czy moglbys pokazac zdjecie wszycia rekawa pod pacha? Dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swordfishtrombone Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Na razie nie, ale nie wykluczam umożliwienia poprawek krawieckich w cenie koszuli. To mogłoby rozwiązać problemy z rozmiarówką. Osobiście byłbym skłonny za poprawki krawieckie dopłacić. U mnie w sklepach i tak się raczej nie kupi porządnej koszuli w cenie regularnej poniżej 100 EUR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szego Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Dołączam się do próśb o rozmiar 38 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaciar Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Czekam z wielką niecierpliwością na nowe kolory i wzory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4inHand Posted May 20, 2015 Author Report Share Posted May 20, 2015 Dołączam się do próśb o rozmiar 38 To z pewnością będzie pierwsze usprawnienie, które wprowadzę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4inHand Posted May 20, 2015 Author Report Share Posted May 20, 2015 Czekam z wielką niecierpliwością na nowe kolory i wzory. Dzięki Musisz jednak rozumieć, że tego typu rzeczy to nie kwestia dni Moje najbliższe plany to różowa półformalna i gingham. BTW Macie jakieś pomysły na inne koszule? Oczywiście chodzi o klasykę Winchester? Bengal stripes? Jakiś two ply? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4inHand Posted May 20, 2015 Author Report Share Posted May 20, 2015 Tomku, czy moglbys pokazac zdjecie wszycia rekawa pod pacha? Dzieki Proszę bardzo. Nie wiem dokładnie co chciałbyś obejrzeć i czy od lewej czy od prawej strony. Wklejam zdjęcie białej OCBD od prawej strony. Dla łatwiejszego złapania pionu po lewej ukazałem kieszeń jako punkt odniesienia. Wszycie widać po prawej stronie zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernestson Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 BTW Macie jakieś pomysły na inne koszule? Oczywiście chodzi o klasykę Winchester? Bengal stripes? Jakiś two ply? Tattersall. Nie wiem tylko czy samo BD czy półformalna też. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciato Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Czy nie mieszczący się w rozmìarówkę powyżej mogą liczyć na rabat w MTM? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingvar Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 BTW Macie jakieś pomysły na inne koszule? Oczywiście chodzi o klasykę Winchester? Bengal stripes? Jakiś two ply? Może BD Vichy? Jakiś granat, róż, błękit. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hargin Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Ja bym chętnie zobaczył lniane klasyki, z ładnym kołnierzem i bez kieszonki. W RTW nie ma w czym wybrać, za podobne pieniądze Jednak zapewne to słabo wykonalne w tym sezonie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts