Skocz do zawartości

Promocje w markach premium

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

W internetowym sklepie Krupa&Rzeszustko do końca dnia promocja -60% na produkty z akcentami kolorystycznymi barw z naszej flagi(biały i czerwony). Polecam szczególnie szelki od Alberta Thurstona, powoli znikają ze sklepu i stają sie niedostępne.

Szczegóły tutaj: https://www.facebook.com/KrupaRzeszutko/

6:5 dla Polski !

Słowo się rzekło ... do końca dnia na produkty z białym lub czerwonym akcentem - 60%

Zapraszamy szczęśliwych Polaków do udanych zakupów !!!

Pozdrawiamy

Krupa i Rzeszutko

• 1 month later...

@Egonax 

Na mnie M-ka slim fit leży idealnie, marynarki noszę w rozmiarze 48 / 50 w zależności od marki. Easy fit nie mam, ale z opinii jednego z forumowiczów - są wielkie i trzeba zejść co najmniej rozmiar w dół. Po kliknięciu w "size guide" masz podane dokładne wymiary w klatce, ramionach, długość rękawów i długość swetra. 

Ja dodam (jako wymieniony "jeden z forumowiczów";-)) że easy fit wydaje się być zaprojektowany dla panów z brzuszkiem - w klatce różnica nie jest duża, za to dół jest wyraźnie obszerniejszy. Mam easy fit z Sea Island Cotton i sweter od początku był jakby rozciągnięty. Jeśli ktoś ma zatem figurę atletyczną, lepszym rozwiązaniem będzie M slim fit niż S easy fit, bo ten drugi może być ciasny u góry.

Proponowałbym też zarejestrować się w John Smedley Outlet - wyprzedaże cały rok, a ceny niższe niż obecnie na podstawowej stronie; nowe modele co tydzień. Co prawda w 9 przypadkach na 10 kolory i wzory są delikatnie mówiąc oryginalne, ale w tym dziesiątym przypadku można trafić coś naprawdę fajnego. Taki internetowy tikej:-)

• Oceniam pozytywnie 1

• 1 month later...

Dla posiadaczy konta na Yoox - zaczęła się taka cicha wyprzedaż towarów, które kiedyś były w sekcji "Clearance", obecnie ukrytej - te rzeczy nie są dostępne z poziomu głównej wyszukiwarki, ale możecie dotrzeć do nich, jeśli były w Waszym Dreaboxie, albo metodą chybił-trafił skacząc od rekomendacji do rekomendacji. Polecam się spieszyć, bo szybko znikają, a okazję są naprawdę fajne, typu zamszowe oxfordy Ducal's za 49 euro czy  marynarka LBM 100% wełny za 79 euro - nawet taniej niż w TKMaxxie :-D

Ciężko coś konkretnego rekomendować, bo towary, jak pisałem, znikają w oczach, ale tu mały przykład rzeczy właśnie niedostępnej z poziomu normalnego wyszukiwania, a bardzo ciekawej:

http://www.yoox.com/pl/41464191XI/item#dept=men&sts=ip_baynote&bnwidget=PDSameDesigner&bnslot=2&bnpid=41464191&cod10=41464191XI&sizeId=

Marynarka Caruso, 100% flanela wełniana, za 260. Caruso to naprawdę wysoka półka, full-canvas, świetne wykończenie itp.

albo np. takie letnie Montedoro (przyzwoite wykonanie, jedną rzecz ich kiedyś przymierzałem) za śmieszne 59 euro:

http://www.yoox.com/pl/49159632CE/item#dept=promotionsmen&sts=ip_baynote&bnwidget=PDSameDesigner&bnslot=3&bnpid=49159632&cod10=49159632CE&sizeId=

itd. itp. Generalnie, jak pisałem - wyszukać coś po firmie i rozmiarze, a potem skakać od rekomendacji do rekomendacji, rzeczy z przecen zaczną się pojawiać - dziwaczne to, taka trochę gra zakupowa, ale w w sumie fajne ;-)

EDIT: albo np. sweterki Ballantyne 100% kaszmiru są i za 55 euro :-)

http://www.yoox.com/pl/39571235JK/item#dept=promotionsmen&sts=ip_baynote&bnwidget=PDSameDesigner&bnslot=10&bnpid=39571235&cod10=39571235JK&sizeId=7

7 godzin temu, White Haven napisał:

Strasznie kiepsko z opisami na tej stronie. Wychodzi w praktyce na to, że mam się domyślać jakie wymiary ma dana koszula na podstawie zdjęcia 8-)

Koledzy Szanowni, this is Sparta Yoox a nie wymuskane SuSu/Zalando. Standardem są zwodnicze opisy, nieostre zdjęcia z nieskalibrowanymi kolorami i modele noszący marynarki cztery rozmiary za duże/małe z wszystkimi zapiętymi guzikami. Tam się kupuje na podstawie researchu/wyczucia i zwraca nietrafione rzecz (niezbędna karta walutowa jak się nie chce cierpieć na przewalutowaniu) - taka zakupowa jazda bez trzymaki, ale IMHO warta zachodu ;-) 

Rozmiarówki Ballantyne niestety nie znam, co nieco o markach na Yooxie można poczytać w stosownym wątku na StyleForum, tutaj np. polecanki koszulowe:

http://www.styleforum.net/t/260030/new-yoox-codes-and-sales-post-them-here/3330

I jeszcze jako ciekawostka, zdjęcie magazynu Yoox z artykułu w The New Yorker:

yooxmag.JPG

• Oceniam pozytywnie 1

• 1 month later...
  • 4 weeks later...