blekit Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Gratuluję, Cheaney to rewelacyjne buty, niech się dobrze noszą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Zaczęła się letnia wyprzedaż u Cheaney'a. Ty niedobry człowiek jesteś budżet przekroczony a takie rzeczy piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 19 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2016 Wyprzedaź w salonie Burberry w Katowicach w Silesia City Center. Obniżki od 60%!!! Likwidaują salon. Z męskiej kolekcji jest trochę trenczy (2.200,00 pln), kurtki, płaszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 25 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2016 W internetowym sklepie Krupa&Rzeszustko do końca dnia promocja -60% na produkty z akcentami kolorystycznymi barw z naszej flagi(biały i czerwony). Polecam szczególnie szelki od Alberta Thurstona, powoli znikają ze sklepu i stają sie niedostępne.Szczegóły tutaj: https://www.facebook.com/KrupaRzeszutko/ 6:5 dla Polski ! Słowo się rzekło ... do końca dnia na produkty z białym lub czerwonym akcentem - 60% Zapraszamy szczęśliwych Polaków do udanych zakupów !!! Pozdrawiamy Krupa i Rzeszutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 14 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2016 Na stronie John Smedley trwa wyprzedaż: https://www.johnsmedley.com/europe/ Z kodem 10AFFAUG dodatkowe 10% zniżki i darmowa wysyłka. Przy obecnym kursie funta ceny są naprawdę dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 15 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2016 @Zajac Poziomka Napisz proszę, jak z rozmiarówką. Tabela rozmiarów na ich stronie podaje, że M to nasza 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2016 @Egonax Na mnie M-ka slim fit leży idealnie, marynarki noszę w rozmiarze 48 / 50 w zależności od marki. Easy fit nie mam, ale z opinii jednego z forumowiczów - są wielkie i trzeba zejść co najmniej rozmiar w dół. Po kliknięciu w "size guide" masz podane dokładne wymiary w klatce, ramionach, długość rękawów i długość swetra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2016 Ja dodam (jako wymieniony "jeden z forumowiczów";-)) że easy fit wydaje się być zaprojektowany dla panów z brzuszkiem - w klatce różnica nie jest duża, za to dół jest wyraźnie obszerniejszy. Mam easy fit z Sea Island Cotton i sweter od początku był jakby rozciągnięty. Jeśli ktoś ma zatem figurę atletyczną, lepszym rozwiązaniem będzie M slim fit niż S easy fit, bo ten drugi może być ciasny u góry. Proponowałbym też zarejestrować się w John Smedley Outlet - wyprzedaże cały rok, a ceny niższe niż obecnie na podstawowej stronie; nowe modele co tydzień. Co prawda w 9 przypadkach na 10 kolory i wzory są delikatnie mówiąc oryginalne, ale w tym dziesiątym przypadku można trafić coś naprawdę fajnego. Taki internetowy tikej:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 15 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2016 @Zajac Poziomka @lubo69 Dziękuję, sprawdzałem wymiary i stąd moje pytanie. Przy moim 48 skłaniam się do rozmiaru M. Jeszcze jedno pytanie - jak oceniacie długość rękawów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2016 Bardzo długie i wywijane, więc zależy jak wywiniesz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2016 @lubo69 z tabeli rozmiarów wynika, że S-ka easy fit ma w klacie dokładnie tyle co M-ka slim fit, aczkolwiek być może tabela jedno a rzeczywistość drugie Według mnie rękawy nie są jakoś specjalnie długie, dla mnie są w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Dla posiadaczy konta na Yoox - zaczęła się taka cicha wyprzedaż towarów, które kiedyś były w sekcji "Clearance", obecnie ukrytej - te rzeczy nie są dostępne z poziomu głównej wyszukiwarki, ale możecie dotrzeć do nich, jeśli były w Waszym Dreaboxie, albo metodą chybił-trafił skacząc od rekomendacji do rekomendacji. Polecam się spieszyć, bo szybko znikają, a okazję są naprawdę fajne, typu zamszowe oxfordy Ducal's za 49 euro czy marynarka LBM 100% wełny za 79 euro - nawet taniej niż w TKMaxxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 A podasz jakąś rekomendacje? Edit: 2000 postów tu już naklepałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Ciężko coś konkretnego rekomendować, bo towary, jak pisałem, znikają w oczach, ale tu mały przykład rzeczy właśnie niedostępnej z poziomu normalnego wyszukiwania, a bardzo ciekawej: http://www.yoox.com/pl/41464191XI/item#dept=men&sts=ip_baynote&bnwidget=PDSameDesigner&bnslot=2&bnpid=41464191&cod10=41464191XI&sizeId= Marynarka Caruso, 100% flanela wełniana, za 260. Caruso to naprawdę wysoka półka, full-canvas, świetne wykończenie itp. albo np. takie letnie Montedoro (przyzwoite wykonanie, jedną rzecz ich kiedyś przymierzałem) za śmieszne 59 euro: http://www.yoox.com/pl/49159632CE/item#dept=promotionsmen&sts=ip_baynote&bnwidget=PDSameDesigner&bnslot=3&bnpid=49159632&cod10=49159632CE&sizeId= itd. itp. Generalnie, jak pisałem - wyszukać coś po firmie i rozmiarze, a potem skakać od rekomendacji do rekomendacji, rzeczy z przecen zaczną się pojawiać - dziwaczne to, taka trochę gra zakupowa, ale w w sumie fajne EDIT: albo np. sweterki Ballantyne 100% kaszmiru są i za 55 euro http://www.yoox.com/pl/39571235JK/item#dept=promotionsmen&sts=ip_baynote&bnwidget=PDSameDesigner&bnslot=10&bnpid=39571235&cod10=39571235JK&sizeId=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Te linki to potwierdzenie tezy, że na promocjach można kupić wyłącznie szit, którego nikt nie chciał. Nie kupujcie na promocjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Strasznie kiepsko z opisami na tej stronie. Wychodzi w praktyce na to, że mam się domyślać jakie wymiary ma dana koszula na podstawie zdjęcia Zna ktoś rozmiarówkę koszul ballantyne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 7 godzin temu, White Haven napisał: Strasznie kiepsko z opisami na tej stronie. Wychodzi w praktyce na to, że mam się domyślać jakie wymiary ma dana koszula na podstawie zdjęcia Koledzy Szanowni, this is Sparta Yoox a nie wymuskane SuSu/Zalando. Standardem są zwodnicze opisy, nieostre zdjęcia z nieskalibrowanymi kolorami i modele noszący marynarki cztery rozmiary za duże/małe z wszystkimi zapiętymi guzikami. Tam się kupuje na podstawie researchu/wyczucia i zwraca nietrafione rzecz (niezbędna karta walutowa jak się nie chce cierpieć na przewalutowaniu) - taka zakupowa jazda bez trzymaki, ale IMHO warta zachodu Rozmiarówki Ballantyne niestety nie znam, co nieco o markach na Yooxie można poczytać w stosownym wątku na StyleForum, tutaj np. polecanki koszulowe: http://www.styleforum.net/t/260030/new-yoox-codes-and-sales-post-them-here/3330 I jeszcze jako ciekawostka, zdjęcie magazynu Yoox z artykułu w The New Yorker: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 23 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2016 25% na wszystkie nieprzeceniony produkty w AFPoS: http://www.afinepairofshoes.co.uk/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 U Berga bawełniane i wełniane podkolanówki za pół ceny. Ładne kolory. http://e-berg.pl/dodatki/skarpety.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Okazyjne zniżki w Berg & Berg http://bergbergstore.com/accessories/ties.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Sale w https://www.drakes.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Takiego maila dostałem przed chwilą. Nie wiem, czy obejmuje "krokiety" ale jeżeli tak to jest okazja na zakup świetnych butów w dobrej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Krokiety nie stanieją nawet o grosz. Koszule -50%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Ale tylko w Warszawie czy w innych salonach już też? O koszule pytam bo w zeszłym roku w styczniu się trochę spóźniłem i rozmiary już przebrane były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi