Marcin_L Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2019 https://www.pomponik.pl/plotki/news-elegancki-piotr-zyla-na-slubie-kolegi-z-kadry,nId,2998835 Tia. 🤡 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2019 Pudelek, Pomponik. Ciekawe strony czytacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2019 35 minut temu, xkoziol napisał: W niemieckim?? 😲 Pomówienie, oszustwo i fake news!! Właśnie że nie, bo: https://dzienniklodzki.pl/lodz-szyje-dla-louisa-vuittona-roberto-cavalliego-i-hugo-bossa/ar/998321 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2019 Może jakieś spotkanie forumowe w Łodzi i przy okazji grupowe zamówienie sakwojaży Louis Vuitton? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 4 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2019 Oj tam, oj tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Ciekawe buty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacoob Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Buty jak buty, ale ta poszetka! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Kto to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzikowsky Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 10 minut temu, mosze napisał: Kto to? Pan Norek (Artur Barciś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 @nets - skąd zdjęcie? Wygląda to strasznie i mam cichą nadzieję, że to kostium w jakimś występie scenicznym/telewizyjnym, a nie własne ubranie założone świadomie na wyjście do ludzi... @mosze - to jest Artur Barciś (aktor). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Zdjęcie z internetu. Przeglądam nieraz różne strony i zapisuję zdjęcia które mogę później pokazać ku przestrodze. O ile mnie pamięć nie myli to jakaś gala była, bo tak to wynikło z opisu zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 To chyba zdjęcie razem z jego żoną. Pobieżne googlowanie pokazuje, że przynajmniej jeśli chodzi o "poszetkę", to Pan Artur często decyduje się na model elektroniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 @Kovaldzięki. Barcisia kojarzę, ale go nie poznałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Ktoś w którymś z wątków napisaŁ, że nie trzeba wszystkiego pokazywać. (Należałoby też rozszerzyć na pokazywanie poglądów.) To dotyczy IMO powyższego zdjęcia. Tutaj bardziej estetyczny zestaw omawianego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 Astronauci z Apollo 11, 50 lat później wyglądają lepiej niż większość celebrytów 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 W dniu 17.07.2019 o 00:13, Beny23 napisał: Astronauci z Apollo 11 w 50 lat później wyglądają lepiej niż większość celebrytów Kim jest Pan w szarym smokingu? Wygląda fantastycznie, musi mieć duży dystans do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frik Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 42 minuty temu, zimmermann napisał: Kim jest Pan w szarym smokingu? Wygląda fantastycznie, musi mieć duży dystans do siebie Buzz Aldrin. Drugi od prawej jest Mike Collins. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 25 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2019 I kolejny pozytywny przykład, Patryk Jaki Jestem prawie pewien, że to bespoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2019 Wygląda w tym "bespoke" jakby wyszedł 4 lata temu z salonu Bytomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 25 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2019 Z tego co kojarzę PJ ubiera się u Romana, wystarczy wejść na jego profil na insta i nie powinno być raczej problemów z identyfikacją marki.Niemniej jednak nie zgadzam się @eye_lip co do tego, że wygląda jak z Bytomia. Nie każdy musi fanem Włoch i super slimowania i skracania. Inna sprawa, że będąc politykiem można nauczyć się wiązać krawat, to nie jest czarna magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2019 2 godziny temu, Velahrn napisał: Jestem prawie pewien, że to bespoke. Po czym wnioskujesz? Odstający kołnierz raczej wskazuje na to, że nie jest to bespoke. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 25 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2019 7 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Po czym wnioskujesz? Odstający kołnierz raczej wskazuje na to, że nie jest to bespoke. Nie widzę, żeby kołnierz jakoś odstawał, może troszkę, . Założyłem, że szyte na miarę, bo to dwurzędówka, no i nietypowy materiał. Nie wiem, cholera, może to faktycznie model sprzed 4 lat z Bytomia, jak pisał Filip, nie śledzę sieciówkowych trendów i nie wiem, jakie mają kolekcje... 9 godzin temu, xkoziol napisał: Jestem całkowicie pewny, że w tym przypadku wielkiej prawdziwości nabiera powiedzenie "Nie szata zdobi człowieka" Edit dla drążących temat - nawet najlepsze bespoke tego Pana nie ozdobi Nie interesuje mnie, jakim jest człowiekiem czy politykiem, tylko jak wygląda. To forum o szmatkach. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mosze Napisano 25 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2019 Nie rozumiem komentarzy krytycznych. Wg mnie zestaw jest udany, a biorąc pod uwagę, że politycy ogólnie marnie się ubierają, jak na polityka - bardzo dobry. 8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2019 Odstający kołnierz mierzony w milimetrach, czystość intencji zapisana w partyjnej legitymacji. A mógł siedzieć pod blokiem w dresie...#pdk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi