mosze Napisano 10 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2017 13 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: @wiarus Na żądanie dowód moich późnych wywodów: Forum jest przy blogu https://www.stilmagazin.de Czy mają coś w stylu CMDNS, a jeśli tak - możesz podać link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 10 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2017 25 minut temu, mosze napisał: Czy mają coś w stylu CMDNS, a jeśli tak - możesz podać link? https://www.stilmagazin.de/forum/showthread.php?t=21997&page=1526, ale trzeba się zarejestrować aby zobaczyć zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 10 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2017 22 godziny temu, BrotherM napisał: @JD! @gumol76 Tak właściwie, bo niby skoro jest grupa odbiorców chętna kupić garnitur albo smoking moro (czekam na surdut moro ), to gdzie oni są? Widział ktoś kogoś w Polsce w tego typu stylizacji? Bo poza blogerami modowymi, ja nie uświadczyłem. Pewnie jakiś celebryta, na jakiejś ściance się pojawi. Tymczasem cel jest osiągnięty, bo zainteresowanie objawiło się, choćby na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 10 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2017 3 godziny temu, gumol76 napisał: Pewnie jakiś celebryta, na jakiejś ściance się pojawi. Tymczasem cel jest osiągnięty, bo zainteresowanie objawiło się, choćby na tym forum. Wątpię żeby kogokolwiek to forum zachęciło do zakupow tych produktów. No chyba, że znajdą się ludzie chętni zrobić forumowiczom na złość. Najwyraźniej nie każda forma zainteresowania jest tą pożądaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 Piotr Michał Janiak frontem poprawnie: a tyłem tak. Fajny spodzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Nogawki damskie, męskie i wzorowy mundurowy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 3 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: Nogawki damskie, męskie i wzorowy mundurowy. Mundurowe zdecydowanie najlepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Tak przeglądając ten wątek i go przeszukując nie znalazłem nic o Dwaynie Johnsonie. Ilekroć widzę go w garniturach, podziwiam krawców, którzy kroili jego ubrania. Dla mnie perfekcja u naprawdę dużego faceta. Zdjęć w sieci mnóstwo, niektóre klasyczne, inne typowe dla showmana, ale dla mnie ekstra. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Z tą perfekcją to bym nie przesadzał, bo jednak jest sporo mankamentów, a i ma typowy problem z podkreślaniem talii - robotę tak naprawdę robi jego muskulatura w górnych częściach, dzięki czemu za bardzo nikt na to uwagi nie zwraca, jednak masz np 3 zdjęcie gdy ktoś nieudolnie próbował właśnie mu ów talie podkreślić. Stąd właśnie ów znany trik z "żurnali" - czyli pozowanie z zakryciem guzika. Najlepszy krój dla niego wydaje się mieć ten "piaskowy" garnitur z demotywatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Spoko, do perfekcji się dochodzi, ale nigdy nie osiąga. Kiedyś będzie idealnie. Ostatnio mnie rozwalił w bajce Vaiana, nie przypuszczałem, że tak przyzwoicie śpiewa. I postać mu dobrali genialnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 No tak, tylko mówiliśmy o samych garniturach i ich wykonaniu, bo też go jako aktora bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Mi akurat trudno zobaczyć naprawdę słabe strony większości jego marynarek, czy garniturów, mając za porównanie innych, nieźle ubranych ludzi na forum, blogach modowych. Może doskonałość ucieka, ale facet ma trudną sylwetkę i zapewne mocno się zmieniającą, a dopasowanie po prostu fajne. I nie boi się trudniejszych połączeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 23 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2017 Na moje oko w garniturach Johnsona najsłabiej wypadają spodnie - są długie, przy tym nosi je na pasku, nie widziałem, żeby stosował szelki. W efekcie ma harmonijkę na butach a spodnie sprawiają wrażenie niskiego kroku a`la gangsta bros. To efekt złego krojenia lub ich opadania - trudno orzec. Ale słabo wyglądają. Tym niemniej The Rock i tak prezentuje się nieźle, imho nie sprawia wrażenia osoby przebranej i zmuszonej do noszenia garnituru a one same prezentują się akceptowalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 Jakie buty miał na sobie Robert Makłowicz podczas Finału WOŚP ? Widzę bardzo ładne split-toe derby, ale czy ktoś pokusi się o odgadnięcie marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2018 ^^ Ogólnie to R.Makłowicz jest bardzo dobrze ubrany na tym zdjęciu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2018 Wyglądają jak Vassy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 15 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2018 Wyglądają jak Vassy. W sumie biorąc pod uwagę zamiłowanie Makłowicza do Madziarów, to prawdopodobne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 15 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2018 22 minuty temu, maciato napisał: Wyglądają jak Vassy. Gruba podeszwa, wysoki obcas i toe-box - też bym stawiał na Vass. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2018 14 minut temu, Wodzu napisał: Gruba podeszwa, wysoki obcas i toe-box - też bym stawiał na Vass. I bardzo ładnie wyprofilowana pięta. To prawdopodobnie Vass 1040, w kolorze cognac, taki sam jak tutaj (tylko nie jestem pewien, czy to skóra groszkowa, trochę za małe zdjęcie) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 15 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2018 No wygląda jak mój ulubiony model Peter Norweger. Tutaj pewnie box- calf w kolorze antic- cognac lub jakaś ciemniejsza odmiana koniaku (ta zaznaczona na fotce z salonu). Gdyby zdjęcie miało większą rozdzielczość, łatwo byśmy potwierdzili/wykluczyli Vassa po charakterystycznych przeszyciach, ale na 90 % Vass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 Bartłomiej Przymusiński członek zarządu i rzecznik prasowy Stowarzyszenia Sędziów Polskich Iustitia. W ostatnim czasie uważam Pana sędziego za najlepiej ubranego "Pana z tv". Mam przez to nieodparte wrażenie, iż jest on stałym czytelnikiem forum, o ile nie jest aktywnym forumowiczem ukrywającym się za jakimś wymyslnym nickiem.😉 Przy okazji chciałbym zapytać czy moze ktoś kojarzy producenta oprawek, jakie nosi Pan rzecznik? Niestety internety nie obfitują w aktualne zdjęcia, polecam zatem bacznie oglądać wszelkiego rodzaju serwisy informacyjne (tematy na czasie przecież 😉). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wally Napisano 6 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 @Kamil1987 @maciato @Pepo @Wodzu @Zajac Poziomka @Tanatos70 Kto pyta nie błądzi! Uwaga uwaga, TO NIE VASSY Maila zasłoniłem, ale musicie mi na 100% uwierzyć, że to Pan Robert 16 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 Cos czuje, ze firmie K&K Platinum skocza obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 Przeczytałem to jego głosem 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 Z tej ulicznej perspektywy , łudząco podobne . Z bliska już da się różnice wychwycić, ale tak, czy siak- C.K. proweniencja i bardzo gustowny model : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi