Skocz do zawartości

Jak się ubierają gwiazdy, politycy, celebryci- zdjęcia, opisy

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zdjęcie z internetu. Przeglądam nieraz różne strony i zapisuję zdjęcia które mogę później pokazać ku przestrodze. O ile mnie pamięć nie myli to jakaś gala była, bo tak to wynikło z opisu zdjęcia. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 17.07.2019 o 00:13, Beny23 napisał:

Astronauci z Apollo 11 w 50 lat później wyglądają lepiej niż większość celebrytów

Kim jest Pan w szarym smokingu? Wygląda fantastycznie, musi mieć duży dystans do siebie

Opublikowano
42 minuty temu, zimmermann napisał:

Kim jest Pan w szarym smokingu? Wygląda fantastycznie, musi mieć duży dystans do siebie

Buzz Aldrin. Drugi od prawej jest Mike Collins.

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co kojarzę PJ ubiera się u Romana, wystarczy wejść na jego profil na insta i nie powinno być raczej problemów z identyfikacją marki.Niemniej jednak nie zgadzam się @eye_lip co do tego, że wygląda jak z Bytomia. Nie każdy musi fanem Włoch i super slimowania i skracania. Inna sprawa, że będąc politykiem można nauczyć się wiązać krawat, to nie jest czarna magia. 

Opublikowano
7 godzin temu, Zajac Poziomka napisał:

Po czym wnioskujesz? Odstający kołnierz raczej wskazuje na to, że nie jest to bespoke.

Nie widzę, żeby kołnierz jakoś odstawał, może troszkę, . Założyłem, że szyte na miarę, bo to dwurzędówka, no i nietypowy materiał.

Nie wiem, cholera, może to faktycznie model sprzed 4 lat z Bytomia, jak pisał Filip, nie śledzę sieciówkowych trendów i nie wiem, jakie mają kolekcje...

9 godzin temu, xkoziol napisał:

Jestem całkowicie pewny, że w tym przypadku wielkiej prawdziwości nabiera powiedzenie "Nie szata zdobi człowieka" :(

Edit dla drążących temat - nawet najlepsze bespoke tego Pana nie ozdobi

Nie interesuje mnie, jakim jest człowiekiem czy politykiem, tylko jak wygląda. To forum o szmatkach.

• Like 3
  • Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Przy całej, ekhm, rezerwie do poglądów Patryka Jakiego muszę przyznać, że wg mnie ubiera się dobrze.

Myślę, że bardziej miarodajną ocenę stroju uzyskalibyśmy, gdyby powyższe zdjęcie zostało zaprezentowane w takim wydaniu:

1.jpg.73fd064475248a944d880b8cf6bde8e7.jpg

Czyż nie lepiej? :D

• Like 1