Sanctim Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Po gwałceniu muzyki religijnej - tutaj gość gwałci Chopina: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 No... to już gwałt na organach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Jaki kraj, taki luksus... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a4ry Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Nie wiem czy śmieszne ale mi kącik ust się uniósł http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6077455644 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Nie wiem czy śmieszne ale mi kącik ust się uniósł A co w tym śmiesznego? Sam do airsoftu używam butów, które są dalekie od klasycznej stylistyki (choć może nie tak dalekie jak niektóre "wynalazki" obuwnicze) i świetnie sprawdzają się w swojej roli. Te buty kontraktowe nie są piękne, ale nie muszą takie być (mają do spełnienia ważniejsze funkcje niż estetyczna), za to jestem pewien, że wytrzymają więcej niż niejedne obuwie pokazywane na tym forum. Mam wrażenie, że czasami zapominamy, że istnieje świat poza klasyczną elegancją - pracownik budowlany nie będzie kładł pustaków w garniturze SuSu, tak jak szeregowy żołnierz na misji w Afganistanie nie będzie pomykał w trzewikach Carminy z cordovanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a4ry Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Na pewno nie uroda tych butów. Niestety nie jestem znawcą ale mnie zdziwiło to że taki rodzaj obuwia może też być szyty metodą goodyear. To zdziwienie wywołało małe rozweselenie dlatego dałem do humoru, a nie obuwniczych koszmarów, bo buty wyglądają nijako. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a4ry Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 xkoziol nie wiem co ci pasuje, ale poczucie humoru mamy jednak odrobinę inne. Jakiś taki mocno spiety jesteś, nie pomyliłeś wątków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 oj chyba był ciężki dzień zajrzyj na posty @Butnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a4ry Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Potwierdza to ktoś, bo jakoś nie dałeś się poznać z tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 No przecież te 3K punktów reputacji xkoziol nie dostał za selfies ani trunk shows;-) Panowie, dajta spokój. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 @a4ry, skoro już Ci kozioł wytknął błędy ortograficzne, mógłbyś dla przyzwoitości je poprawić, bo jak się na to patrzy to aż żeby bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a4ry Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 waski, a gdzie to wytknięcie? Rozumiem, że chodziło o obuwnicze? Poprawiłem. Też swój post popraw żeby nie było wątpliwości co Cię boli . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Ale "obówia" już jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 1 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Znalezione na innym "ciakawym" forum 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 I tu i tu pasują jak kur...ie majtki. W sensie, że w kostki ciepło? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Czasy się zmieniają, a Pan zawsze w teleturniejach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Tak na marginesie, nie piję do Tomiw01. Zupełnie nie rozumiem tego ciśnięcia na wiek i formę starzenia się Ibisza. Gość dobrze wygląda, zadbał o siebie (w szczególności o ciało, chłystki poniżej 30-tki w większości mogą mu buty czyścić) i mimo iż w jego twarz ingerował nóż to mimo wszystko zasługuje na pochwałę. Nie zbliża się do Donatelli Versace, nie zrobił się nadmiernie, a że się dobrze starzeje i lepiej ze sobą czuje po zabiegu to tym lepiej dla niego. No i dla nas, wolę osobiście widzieć w TV wygląd Ibisza niż Kalisza. Mam wrażenie, że ludzie, którzy wyśmiewają jego wiek, a raczej tę karuzelę rozpoczęli, to piwowarscy kanapowcy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Czasy się zmieniają, a Pan zawsze w teleturniejach Spotykałem go regularnie na siłowni i muszę przyznać, że ostro na to pracuje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 4 Kwiecień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Tak na marginesie, nie piję do Tomiw01. Zupełnie nie rozumiem tego ciśnięcia na wiek i formę starzenia się Ibisza. Gość dobrze wygląda, zadbał o siebie (w szczególności o ciało, chłystki poniżej 30-tki w większości mogą mu buty czyścić) i mimo iż w jego twarz ingerował nóż to mimo wszystko zasługuje na pochwałę. Nie zbliża się do Donatelli Versace, nie zrobił się nadmiernie, a że się dobrze starzeje i lepiej ze sobą czuje po zabiegu to tym lepiej dla niego. No i dla nas, wolę osobiście widzieć w TV wygląd Ibisza niż Kalisza. Mam wrażenie, że ludzie, którzy wyśmiewają jego wiek, a raczej tę karuzelę rozpoczęli, to piwowarscy kanapowcy. Bo to są śmieszne memy. Tak samo jak Leonardo bez Oskara, zabijany ciągle Sean Bean, drogie ściąganie do domu Matt'a Damon'a, czy nieśmiertelny Kwachu. To samo żarty "grupowe" o weganach, biegaczach co dziś nie mogli trenować bo im się miernik kroków rozładował, Januszach w Pasaretti. Nie spinajmy pośladów o każdy żart 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 W kontekście zbliżających się wyborów, tych nie naszych.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loge Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 było to już tu? nie moge xddd wiecej na stronie http://www.garnitury.shop.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Loge: Czy ci młodzieńcy są bardzo źle ubrani? Są. Czy za niewielkie pieniądze można się ubrać dużo lepiej i wyglądać w garniturze poprawnie/dobrze czy nawet bardzo dobrze? Oczywiście. Ale naśmiewanie się z wyglądu osób z tych zdjęć wydaje mi się w złym guście. Może jestem przewrażliwiony. O wiele bardziej wolałbym zobaczyć jak dajesz jakiś pozytywny przykład (np. fajne zdjęcie w CMDNS), niż jak nabijasz się z (przyznajmy to, koszmarnego) kroju garniturów dostępnych w jakimś małym sklepiku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loge Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 jesteś przewrażliwiony to jest model z tej strony! to jest ich oficjalna kolekcja czy coś, przecież nie nabijam się ze zdjęc na fb/nk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 @Loge nie, Zajac nie jest przewrażliwiony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi