blekit Napisano 21 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2020 Pytanie jest trochę podchwytliwe, bo ja osobiście jestem zdecydowanie na nie. Ale teraz nie za często jest okazja ubrać coś bardziej formalnego, a ja lubię czasem odkurzyć ulubione pary i zabrać je na powietrze - nawet jeśli to szybka rundka po osiedlowych sklepikach 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dubbing Napisano 21 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2020 PatineWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 22 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2020 Yanko 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 22 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2020 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2020 Church’s Oreham. Loafersy deszczowe 😉: 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheMakowski Napisano 25 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 Yanko 20 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 26 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2020 Alfred Sargent 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 26 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2020 AS-y 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 27 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2020 Patine 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 28 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 Berwick 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 29 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2020 Crownhill 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 30 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2020 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2020 @adamW, a jeansy i torba (czyżby Filson)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 30 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2020 12 minut temu, Koval napisał: @adamW, a jeansy i torba (czyżby Filson)? Jeansy Levis 502: https://www.zalando.pl/levisr-502-regular-taper-jeansy-zwezane-rock-cod-le222g06s-k11.html Torba- bingo!: Filson z Zalando (https://www.zalando.pl/filson-dryden-briefcase-aktowka-ottergreen-f1652h002-m11.html) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 30 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2020 3 godziny temu, kichanadeta napisał: Opis butów mocno lakoniczny, więc od razu poproszę: jaka marka, jak dopasowanie i link do sklepu. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 30 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2020 Bardzo proszę, sneakersy ze skóry cielęcej, bardzo miękkiej, wąskie jak na obuwie tego typu. Wnętrze, większa część również wykonane ze skóry. Rozmiar 44, próbowałem również 43 ale ze względu na przewężenie w okolicach palców odczuwałem dyskomfort i ucisk na duży i mały palec, a konkretnie w obrębie ich boków. Idealny byłby dla mnie rozmiar 43,5 niestety takich firma nie produkuje. Nadmienię, że w butach klasycznych mój rozmiar to 43 czasem 42,5 przy szerszym kopycie. Zdziełano w Portugalii https://www.gkmayershoes.com/index.php?view=shop_artikel_detail&ID_ARTIKEL=3291&ID_SHOP_NODE_AKTIV=9&ID_SHOP_NODE_HOLD=2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 30 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2020 7 godzin temu, kichanadeta napisał: Bardzo proszę, sneakersy ze skóry cielęcej, bardzo miękkiej, wąskie jak na obuwie tego typu. Wnętrze, większa część również wykonane ze skóry. Rozmiar 44, próbowałem również 43 ale ze względu na przewężenie w okolicach palców odczuwałem dyskomfort i ucisk na duży i mały palec, a konkretnie w obrębie ich boków. Idealny byłby dla mnie rozmiar 43,5 niestety takich firma nie produkuje. Nadmienię, że w butach klasycznych mój rozmiar to 43 czasem 42,5 przy szerszym kopycie. Zdziełano w Portugalii https://www.gkmayershoes.com/index.php?view=shop_artikel_detail&ID_ARTIKEL=3291&ID_SHOP_NODE_AKTIV=9&ID_SHOP_NODE_HOLD=2 Na nogach wyglądają dużo lepiej niż na zdjęciach z linku. Ciekawe sneakersy, może nawet się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gump Napisano 31 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2020 @Beny23 Klasa te Allen Edmonds'y - nawet skarpeta koresponduje z fakturą rekina 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 31 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2020 10 minut temu, Gump napisał: @Beny23 Klasa te Allen Edmonds'y - nawet skarpeta koresponduje z fakturą rekina 😎 Co prawda skrzela przyszwa obłożyna jakby szeroko, ale oczywiście nikt nie zwraca uwagi - to nie Berwicki😉 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 31 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2020 2 godziny temu, lubo69 napisał: Co prawda skrzela przyszwa obłożyna jakby szeroko, ale oczywiście nikt nie zwraca uwagi - to nie Berwicki😉 Standardy zostały już dawno przesunięte w kierunku Benny23. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pi_senny Napisano 2 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2020 Crownhill 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 3 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2020 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 3 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2020 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 4 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2020 TLB Mallorca 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 4 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2020 Doucals. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi