Skocz do zawartości

Jakie buty mam dziś na sobie

kamil

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie jest trochę podchwytliwe, bo ja osobiście jestem zdecydowanie na nie. Ale teraz nie za często jest okazja ubrać coś bardziej formalnego, a ja lubię czasem odkurzyć ulubione pary i zabrać je na powietrze - nawet jeśli to szybka rundka po osiedlowych sklepikach :) 

• Like 6
  • Oceniam pozytywnie 2

• Odpowiedzi 16,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Bardzo proszę, sneakersy ze skóry cielęcej, bardzo miękkiej, wąskie jak na obuwie tego typu. Wnętrze, większa część również wykonane ze skóry. Rozmiar 44, próbowałem również 43 ale ze względu na przewężenie w okolicach palców odczuwałem dyskomfort i ucisk na duży i mały palec, a konkretnie w obrębie ich boków. Idealny byłby dla mnie rozmiar 43,5 niestety takich firma nie produkuje. Nadmienię, że w butach klasycznych mój rozmiar to 43 czasem 42,5 przy szerszym kopycie. Zdziełano w Portugalii  

https://www.gkmayershoes.com/index.php?view=shop_artikel_detail&ID_ARTIKEL=3291&ID_SHOP_NODE_AKTIV=9&ID_SHOP_NODE_HOLD=2

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1

7 godzin temu, kichanadeta napisał:

Bardzo proszę, sneakersy ze skóry cielęcej, bardzo miękkiej, wąskie jak na obuwie tego typu. Wnętrze, większa część również wykonane ze skóry. Rozmiar 44, próbowałem również 43 ale ze względu na przewężenie w okolicach palców odczuwałem dyskomfort i ucisk na duży i mały palec, a konkretnie w obrębie ich boków. Idealny byłby dla mnie rozmiar 43,5 niestety takich firma nie produkuje. Nadmienię, że w butach klasycznych mój rozmiar to 43 czasem 42,5 przy szerszym kopycie. Zdziełano w Portugalii  

https://www.gkmayershoes.com/index.php?view=shop_artikel_detail&ID_ARTIKEL=3291&ID_SHOP_NODE_AKTIV=9&ID_SHOP_NODE_HOLD=2

Na nogach wyglądają dużo lepiej niż na zdjęciach z linku. Ciekawe sneakersy, może nawet się skuszę ;)

10 minut temu, Gump napisał:

@Beny23 Klasa te Allen Edmonds'y - nawet skarpeta koresponduje z fakturą rekina 😎

Co prawda skrzela przyszwa obłożyna jakby szeroko, ale oczywiście nikt nie zwraca uwagi - to nie Berwicki😉

• Like 3
  • Oceniam pozytywnie 2