Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 8 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 SuSu Macaroni EoE 11 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 9 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2019 Uniform pracownika nauki i oświaty Na pierwszym zdjęciu lepiej widać kolory, na drugim dopasowanie, ale muszę popracować nad asystent(ką) od fotek na forum 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 9 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2019 4 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Uniform pracownika nauki i oświaty Fajnie. W wersji bezkrawatowej polecam trochę szaleństwa w układaniu poszetki :). Np. Jak @alabuz powyżej. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2019 4 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Uniform pracownika nauki i oświaty Ja się poruszam czasami w środowisku oświaty (chyba nie nauki) i muszę przyznać, że środowisko wygląda zazwyczaj tak, jakby oświecało tylko w w dziedzinie wychowania fizycznego, Ale tylko pod względem ubioru, a nie sylwetki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 9 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2019 19 minut temu, Whitesnake napisał: Fajnie. W wersji bezkrawatowej polecam trochę szaleństwa w układaniu poszetki Chciałbym, ale...jestem "nowy" Miałem kilka dość ważnych rozmów ze starszymi ludźmi na wydziale i nie chciałem być zapamiętany jako "pan poszetka" (bez urazy dla nikogo). Uważam, że ubranie to tylko przedłużenie osobowości i ma wywrzeć pewien efekt, a nie zasłonić to o czym mówię. Co innego uroczystości rodzinne i święta, moja 4.5 letnia córka umie zwinąć mi piękny puff i jest z tego bardzo dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2019 Gdzie to światło? * czapka od @Krzysiek_W * Bytom * Suitsupply * koszula MTM Macaroni Tomato * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2019 Delikatnie zboczę z tematu, ale ciekawość nie pozwala mi spać. Jak robicie zdjęcia? Statyw? Żona? Kolega z pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 10 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2019 57 minut temu, ciasteczkowy napisał: Delikatnie zboczę z tematu, ale ciekawość nie pozwala mi spać. Jak robicie zdjęcia? Statyw? Żona? Kolega z pracy? U mnie żona, kupiła sobie my phone'a (czy iPhone'a - nie pamiętam) i na mnie testuje. Wcześniej mój kolega, ale zrezygnowałem z niego, bo musiałem mu kupować lunch raz w tygodniu, a zjeść lubi:-) 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2019 18 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał: Chciałbym, ale...jestem "nowy" Miałem kilka dość ważnych rozmów ze starszymi ludźmi na wydziale i nie chciałem być zapamiętany jako "pan poszetka" (bez urazy dla nikogo). Uważam, że ubranie to tylko przedłużenie osobowości i ma wywrzeć pewien efekt, a nie zasłonić to o czym mówię. Na takie okazje krawat jest lepszym wyborem niż poszetka.,Krawat skupia uwagę rozmówcy na Twojej twarzy i tym co masz do powiedzenia, poszetka przeciwnie odwraca wzrok i uwagę od twarzy.,Dodatkowo, wiadomo że :"Klient w krawacie jest mniej awanturujący się" 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. O.v.K. Napisano 10 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2019 Dziś było tak 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 11 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2019 Dzisiaj. * Suitsupply * Osovski * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * TLB Mallorca 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 11 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2019 Dawno nic nie wrzucałem. Jakoś brak fotografów. Muszę sobie radzić sam.McNeal, zieleń w rzeczywistości jest bardziej stonowana.CTPoszetka.com x 2, poszetka raczej bordo niż czerwień.MDYanko 5 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krupa & Rzeszutko Napisano 11 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2019 Krawat z szafy Dziadka Henia ☝️ Reszta to już tylko dodatek... Dwurzędowy garnitury power suit z tkaniny Beteman Ogden - wełna / jedwab Poszetka: MMW Koszula: Krupa i Rzeszutko 15 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 12 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2019 Susu Zack EoE Geox 11 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 Raczej jesień niż zima. Wełny dają radę : Corneliani, Johnstons of Elgin, Jamroziński, Vass, kajman od Filipa. Nie, kot nie jest w ciąży 13 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 @Tanatos70, widzę, że rękawiczki od p.Jamrozińskiego są katalizatorem dla tych Vassów - bardzo zgrana para 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 se kicia zapasów narobiła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateusz Nowak Napisano 13 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 Dzień dobry! 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 13 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 Pierwszy raz w tym odkryciu wierzchnim. 5 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 6 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał: @Tanatos70, widzę, że rękawiczki od p.Jamrozińskiego są katalizatorem dla tych Vassów - bardzo zgrana para Taki tam "komplecik" 6 godzin temu, eduardo napisał: se kicia zapasów narobiła Na zimę z kotem przybieramy, wiosną zrzucamy. Tzn. kot zrzuca, u mnie bywa różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 13 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 Przyszła odwilż, można pozbyć się rękawów 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 14 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2019 Przy coraz większej popularności kamizelek wkrótce musi pojawić się marynarka 2w1 tj z odpinanymi rękawami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 14 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2019 18 godzin temu, me.spoke napisał: Przyszła odwilż, można pozbyć się rękawów spoko, ta poszetka w kamizelce dla mnie 'too much'. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 14 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2019 Przy tak dużym kołnierzyku węzeł wygląda trochę mizernie. Może zawiązać krawat krócej, węzeł się nieco wydłuży i nabierze lepszych proporcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 15 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2019 Dzięki za podpowiedzi @KIERMAN.pl w dużej mierze się zgadzam, ale bez poszetki było w tym przypadku nijako i wydawało mi się, że pasuje do tego zestawu. Co prawda to prawda, w przypadku kamizelki poszetka w brustaszy to raczej ekstrawagancja. @Awopiotr to niestety słabej jakości krawat i zawsze mam problem z tym, że węzeł wygląda jak sierota. Zawiązałem go i tak krócej i ciężko mi było uzyskać lepszy efekt. Na pewno w swoim czasie zainwestuję w kilka ze znacznie wyższej półki, bo przepaść widać szczególnie w tym jak układa się węzeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi